Utgång

Igår var sista kvällen med jobbetgänget, som det verkar ;) Jag slutar ju nästa vecka. Det var i och för sig inte mig alla sa hejdå till utan till en tekniker på jobbet. Det var trevligt på sitt egna lilla sätt i alla fall :)




Innan utgången.


Nu sticker jag till Landvetter! Dags att hälsa på fina vän Jonna! <3

ångesttröja

Want or do not want, kan inte bestämma mig... You tell me!


Ignore mina ansiktsuttryck :P







Ok så... Help

Munchen!

Hola! Kanske skriva hej på tyska för på fredag åker jag till München och hälsar på Jonna!! :) Det roliga med min hjärna är att alla tankar börjar snurra direkt, hur ska jag klara att ens skriva ut biljetterna, checka in online, packa rätt, HITTA dit jag ska!? Jag har redan panik.



Igår var jag hos min farmor, hon är dålig så förhoppningsvis blir det bättre idag när hon har varit hos läkaren och att det inte är något allvarligt. Idag opereras även min pojkväns far, så det blir väl ett besök på sjukhuset efter den 4a timmar långa operationen..

Imorgon blir det först jobb sen utgång med folk från jobbet :) Jobbar extra i några timmar för att sedan åka direkt hem och ta bussen in till stan i stort sett. Kommer vara supertrött på flyget på fredag! Så idag får det bli en sväng till Allum och köpa lite saker så jag kommer känna mig lugnare på planet, får väl köpa någon dålig skvallertidning eller något också för tyvärr har jag inte hunnit få min kemibok som jag har beställt!! Suger.

Förkylning

I onsdagskväll var vi ute en sväng med jobbet, först var det ölprovning på Dugges bryggeri i Mölndal. Jag trodde såklart att det skulle vara ett jättestort bryggeri med lite fancy fancy inredning och stora tunnor och så vidare. Men nej!! Det var fyrtio bajamajor utanför bryggeriet, allt var väldigt litet och nergånget.. Vi hade väl ganska trevligt men det berodde nog mer på alkoholmängden än på själva "rundturen" och middagen.

Efter provningen var klar, runt 22-tiden så åkte vi in till stan! Först Hard Rock, sen Yaki-da. Sist Berså.. sen hemgång! Gick upp runt sex dagen efter för jag skulle jobba! Gött...


Så nu är jag superförkyld och skall jobba natten inatt, upp kanontidigt imorgon för det är sista matchen i Stadium Golf matchplay, vinner vi går vi till regionsfinal! :O Hoppas hoppas.



RSS 2.0