Lördag

Igår försökte jag fixa sommarjobb, fick dock lite bakslag när det jag var "mest säker" på inte fungerade, då dom har behövt trappa ner på folk så kan dom inte ta in sommarjobbare i år. Men dom skrev iallafall att dom saknar mig vilket jag tycker var riktigt fint! :)

Jag ska försöka vidare i veckan, måste ju göra något i sommar. Detta går inte!!
Igår sprang jag hem till mina föräldrar, å där var ju nästan hela min släkt! Vi tog en kaffe i solen på balkongen och tjötade lite innan det var dags för mig att möta Jonas å spela golf. Golfen gick inte lika bra som det har gjort tidigare i år. Men det kommer! Jag slår mycket längre nu än förra året, vad det nu beror på? Kanske har hjälpt med all CXworks.

Idag vet vi inte vad som händer, men jag har ätit nyttigt hela veckan å tränat varje dag så idag ska jag ha GODIS å en xider!!! :)

Det går bra nu

Jag hade redan planerat in en omtenta i Reaktorprocesser den 12e april, men icke! Fick en fyra i teknisk termodynamik och en trea i Reaktorprocesser. Är galet nöjd över detta och som grädden på moset så börjar från och med mitt två veckor långa påsklov! :) Det betyder ju såklart inte att jag inte ska plugga något under dessa två veckor men det blir åtminstone ingen stress, utan jag kan träna, hinna träffa min familj lite kanske, sola m.m!

Dock har det väl inte riktigt varit min dag idag, varit rätt klumpig!? Skulle gå och hämta ett papper hos föreläsaren men det slutar med att jag sparkar ner hans laptopväska och sen under föreläsningen råkar jag sparka till bordet så det smäller ner i golvet ( det var löst och den som konstruerat det måste varit hjärndöd)


Nu har jag suttit ute i solen och läst en bok och snart ska jag möta upp Jonas för att spela lite golf :) Mysdag!! Sen är det final i biggest loser också, följer för många program..

Inte mycket händer

Igår var vi på blåvitt-Falkenberg, sjukt ovärd match faktiskt! Satt på en uteserveringen innan och tog en öl, det krävdes för att matchen skulle gå att uthärda. Sen åkte vi hem, käkade mat och somnade en stund haha. Väldigt normalt.

Annars är det bara skola som gäller fram till på torsdag, sen är det äntligen lov i två hela veckor. Jag kommer bli väldigt rastlös! Får plugga, träna och träffa lite folk så det händer något... Söker sommarjobb också, vilket väl går sådär känns det som, går inte min väg just nu! Men det är ens eget fel också, man ska inte ge upp :) Oh well, ska se på 30 grader i februari och sen blir det till att sova, upp tidigt i morgon med skola från 08:00-17:00!

Sen läste jag "Den du inte ser" av Mari Jungstedt i helgen, streckläste den i stort sett! började på lördagkväll och var klar igår, så går det när man tycker att något är roligt att läsa, synd att det inte var kurslitteratur.

Bah!

Av någon mongo-anledning är jag på dåligt humör. Var ute och sprang förut, sex kilometer denna gången så det är jag glad för men sen så rasade humöret, blodsocker kanske men vem vet. Hade behövt en grym helg med utgång och bara mys med vänner. Ska till Orust dock, vilket ju är mysigt men ibland känner man inte för vissa saker men gör det ändå för någon annans skull. Hur som helst, imorgon är det fredag! Himla härligt och det ska bli mer långlöpningar, upp i åtta km snart hoppas jag, tre gånger i veckan hade varit bra att vara igång med löpningen och sen även badminton på det. Saknar att ha go kondition.

Blommor

Gick runt på stan med klackar och skulle hitta en krans att lägga på graven, men det är inte riktigt säsong för det! Så jag gick runt i två timmar och har faktiskt ärligt besökt varenda blomsteraffär i hela stan. Men jag har fått motion och ont i fötterna på köpet. :)


Farmor och farfars grav <3
Så vi köpte en liten blomma, ett hjärta i sten och ljuset hade jag köpt förra veckan. Nu ska jag laga mat!! :) Kramar

Håltimma

Istället för att göra något vettigt på håltimman, som förövrigt inte är en timma utan typ tre timmar så hjälpte jag några i klassen med en labbrapport och nu sitter jag bara och slösurfar. Känns som att det kommer vara en låååång dag, men solen skiner iaf vilket ju är skönt. Ska sitta ute en stund sen kanske, om det är någorlunda varmt i luften.. Sen ikväll ska vi förbi farmors grav och sen hem! Kanske blir det pubquiz men jag är inte sugen på det...

After work / skola

Jag tycker verkligen att man inte borde festa med arbetskamrater/klasskamrater. Det är något jag har insett sen jag faktiskt hade mitt första jobb i somras, det är nog bäst att hålla privatliv borta från sitt jobb. Sen märker man dock snabbt vilka man kan festa med och vilka som det blir drama med. Alkoholen gör att man säger/gör saker som man annars inte hade gjort och om det då har byggts upp någon slags spänning under vardagstid så kommer det lätt fram efter några glas. Men det är bara att dra lärdom från det och försöka att hålla sig borta. Inte för att det har varit något drama det senaste, men jag har åtminstone insett att det inte alltid går som man tänkt sig!



Igår satt vi ute på rasten i skolan, riktigt varmt och gott i solen och det ger en hopp om att sommaren är på väg!! :D Imorgon har vi en väldigt lång håltimma, först hade jag tänkt åka till farmors grav då hon hade fyllt åttio år imorgon. Men jag väntar nog på mina bröder som slutar klockan fem, så går vi tillsammans. Kommer vara en jobbig dag imorgon men jag ska göra det bästa av situationen. Jag vet att hon hade hatat att  vi köper saker till henne även när hon gått bort, då hon inte alls gillade att man spenderade pengar på henne när man behövde ha dom själv. Men jag vill göra det fint för henne, speciellt på en sådan dag som 14 mars. Åttio år sedan den som skulle komma att betyda mest för mig föddes! Det är värt att hedra :)

Badminton

Dagen har bestått av promenad, fika hos mina föräldrar och sedan badminton efter. Vi spelade ganska länge så benen är möra nu! Men det är gött, man ska känna att man lever! Imorgon börjar nya kurser vilket också är skönt, ska plugga från första dagen, som jag alltid gör.. ELLER?? ;)



Bild lånad från Mathilde och happyfluffy.blogg.se , hoppas det är OK!! :)

Från vår eftertentaöl, det var riktigt välbehövligt och roligt!!

I övrigt är jag rätt tankspridd, det har varit en konstig helg... Men det löser sig, som alltid! :D

Otippat!

Som alltid när man ska ta ett glas med några och sedan avsluta det hela för att gå vidare så blir det inte riktigt som man tänkt sig!! :D Jag hade jättekul med klasskompisarna vilket gjorde att jag kom nån timme försent till tjejerna som hängde på Chez Amis. Väl där var det party party och jag kom hem vid 4 inatt, jättelagom tid. Vaknade åtta, drack kaffe kollade på morgontv och vi hade ingen frukost hemma så det har blivit en tomat i alla fall :P Bra start på dagen...


Nu ska vi åka iväg, leta lite golfbollar, handla å så tomater inför sommaren i växthuset och ikväll blir det lugnt med melodifestivalsfinal! :) Mys!

Hungrig!

Jag är typ hungrig JÄMT, asså hela tiden. Innan jag äter, när jag äter, efter jag har ätit.. Speciellt om jag tränar mycket vilket kanske inte är jättekonstigt, utan ganska normalt. Men ändå, sjukt viktigt att ha nyttiga saker hemma då för annars slinker det ner både det ena och det tredje, oftast det tredje faktiskt.



lite upp å ner idag.

Godmorgon!!


trrrrrröööööött idag tack! Ska öppna böckerna för sista minuten plugg snart, precis druckit kaffe och är rätt nöjd med att det är fredag faktiskt...



Saknar mitt LÅNGA hår herregud, det hade varit roligare att svänga med det ikväll fan. Sånt är livet.


Ikväll blir det middag med dessa godingar + Mirna. Å ja jag ser mig själv som en goding ;) höhö.

Nu blev det en massa bilder i detta inlägget och mest bilder på mig, men hade det inte varit konstigare om jag la upp bilder på någon annan? Typ Anna, speciellt när jag inte ens är nära vän med någon Anna, det hade varit oerhört säreget..

Långpromenad!

Imorse vaknade jag halvt panikslagen, det var ljust ute, klockan hade inte ringt och jag var nervös att jag hade försovit mig! Min mobil hade dött så jag "sprang" (läs småjoggade) ut i köket och kollade på klockan. Klockan var 07:30. Det var alltså lugnt! Men sen när jag väl skulle ladda min älskling (läs iphone och inte Jonas) så fastnade den i laddningsläget eller hur jag ska förklara, den laddades helt enkelt inte... Snacka om att man grips av besinningslös skräck i det läget!! Trodde aldrig jag skulle återhämta mig men efter en halvtimme eller så hörde jag ett litet livstecken från mitt hjärtatsskatt, så jag kan lugna er med att den är vid gott mod.


Så såg det alltså inte ut...

Jag hade planerat att promenera in till stan (6,5 km ca) för att käka frukost med en vän. Egentligen hade vi tänkt att det skulle vara vår i luften, skinnjacka och solglasögon ni vet... Men nej! Det har ju snöat under natten, vi trotsade dock väder och vind och gick promenaden ändå. Supermysigt och en god frukost på Cederleüfs & Svenheimers!

Sen tog vi bussen hem, inte för att vi inte orkade gå utan för att det fanns mer att göra under dagen än att bara spatsera runt utomhus :) Sen dess har jag pluggat, käkat lite, druckit vatten, haha viktigt det sista där. Har även läst alla bloggar jag läser, vilket har hunnit bli ett par stycken faktiskt...


Sista tentan imorgon, sen förhoppningsvis en trevlig kväll med en öl med klassen (?) och sen ut med tjejerna! :)

Rubriker är svårast

Började dagen med att för en gångs skull vakna UTAN huvudvärk. Det var riktigt längesen det hände, vet inte riktigt vad som har varit tokigt men antar att det är plugghetsen som gör att jag vaknar med migränliknande värk. Däremot har jag inte tagit några huvudvärkstabletter för det typ för att bli beroende av det känns liiite förra året faktiskt.



Idag är det såklart studering som står på schemat, men ikväll blir det nog Pub quiz faktiskt. Kanske inte dricker någon öl (vem försöker jag lura) men det blir åtminstone lugnt, klockan är satt på halv åtta imorgon för sista dagen med plugg innan tentan! Sen är det ÄNTLIGEN helg, oh can't wait för det kommer bli så göttit så det finns inte.

Mihiaahhaeoe kram

Dagens dag ;)

dagens outfit, dagens lunch, dagens ditt dagens datt. Hur som helst, tentan är avklarad! Förhoppningsvis med ett bra resultat. Jag hann inte ens innanför dörren innan jag hade öppnat böckerna inför fredagens tenta. Dock blev det bara lite lätt läsning för att ta helt nya tag imorgon!





K  U L

Tentatime

Klockan 14:00 är det dags för skrivning, det kommer nog gå bra. Hemma går det fint åminstone, men om hjärnsläpp infinner sig blir det nog lite jobbigt! ;D Haha, vi får väl se. Det är bara att köra som vanligt. Jag brukar alltid ha hjärnsläpp i några minuter i början, men sen när man väl suttit ett tag å funderat så brukar det gå över.


När jag kommer hem är det inte slut på pluggandet, då börjar nästa tentaplugg! På fredag är det reaktorprocesser, men i helgen... Då ska jag inte röra en enda bok inte ens en roman! Bara för sakens skull.


Trött kväll

Efter badmintonen idag åkte vi ut till biltema, handla nya lampor till bilen och sen handlade vi lite tentafika till imorgon. Därefter har vi bara käkat mat, badat och jag har PLUGGAT :) Duktig faktiskt.


Uffe hade med sig tulpaner i fredags när han kom hit! :) Kanonfint och i lördags fick jag min efterlängtade semla. Inte ätit en semla sen typ förra året! Det var gott, hoho!

Badminton

Idag blir det badminton som paus i pluggandet! Det ska bli skoj att spöa upp Jonas i det faktiskt. Oftast är ju mina bröder med men dom var lite slitna. Men jag måste köra för annars blir det för mycket stillasittande :)

Annars blir det plugga plugggg!!! Tog mig två timmar att lösa en av tentauppgifterna igår, men tillslut insåg jag hur lätt den var, hoppas det kommer några sådana liknande.

Städa

Av någon outgrundlig anledning får jag lust att städa lägenheten när det är vårväder, bara dunka på hög musik, öppna alla fönster och städa! Det är verkligen konstigt för jag är inte en ordningsam person. Jag är mycket men inte speciellt intresserad av att städa... Så om man vill veta om det har varit vårigt väder kan man bara kolla runt i lägenheten, dammigt? Nej då har det regnat! Sol, då skiner det även inomhus :)




Har sprungit, gått promenad, städat, pluggat och ska nu plugga mer. För nu när jag skriver "pluggat" så är det som en vanlig dags plugg, men nu ska det vara tentaplugg, då ökar man tre-fyra timmar!

Solbrillor

Nu åker solbrillorna på och det är dags för en promenad i solen!! :) 



Det bästa är att man kan vara osminkad och bara dölja med glasögonen, detta bör ju inte testas om det regnar ute eller är kvällstid!

 

Go' mongo-min! :D

 

Så kan det gå, resten av dagen bjuder på plugg åtminstone, sen kommer Uffe hit å bor med oss i helgen! Kommer vara så osocial bara, det är synd! Jag MÅSTE plugga. Tentorna SKALL bli godkänna, JAG SKA KLARA det :) Dagens peppning.

Lägenhetsvisning

Var på lägenhetsvisning på Göteborgsvägen, det var dock inte ALLS aktuellt då badrummet var nyrenoverat och det var inte rätt gjort. Så allt behövdes göra om vilket köparna av lägenheten kanske skulle få stå för. Sen var även köket obefintligt och det skulle behövas göras om väldigt mycket, slå ner några väggar och såvidare. Storleken var okej men planlösningen var inte optimal. Det är bra att åka och titta på lägenheter så att man i framtiden (säg nåt år) vet vad man vill ha :)


Ett av rummen, sovrummet skulle det nog bli..

Hysys-laboration

Åkte in till skolan för att göra en datorlabb, blev rätt förvånad över att han som skulle förklara hur vi skulle göra knappt hade någon röst. Allt han skrev var även med gammal skrivstil så jag tyckte att alla bokstäver så likadana ut. Tror att det gick bra trots allt och var klar redan 14:30, vilket gör att jag nu kan plugga ännu mer! YAY :)

Tenta på måndag, så det är inte mer att göra. Ikväll ska vi på en lägenhetsvisning, Jonas påhitt!

RSS 2.0