Trött

Hostade värre än vanligt inatt, fick världens anfall vid 2 å höll på å spy. Så Jonas är lagom pigg också och ska därför sova i andra rummet inatt. Blir inte mycket sömn. Så jag somnade precis två timmar i soffan. Egentligen har man inte tid med att vara vaken på nätterna och sova på dagen när det är tenta-tider :) men vad gör man.

Imorgon ska jag orka med en hel dag i skolan också.. Det blir spännande! :) åtminstone haft min första feberfria dag idag. Något att glädjas åt. Tog bara 7 dagar då ju.......

Bild på det man orkar få i sig.

Ljus

Ser jag ett litet ljus i tunneln tro? Nu menar jag inte att jag håller på att dö, utan (jag ska inte ropa hej) jag tror jag börjar må bättre! Igår var en pissedag. Men solen skiner mig rätt i ögonen nu och jag blir inte ens irriterad, det tyder nog på att jag mår bättre. Dagen började rätt dåligt med, inte druckit kaffe sen jag blev dålig. Men så tänkte jag koka mig en kopp idag. Så skar sig mjölken och det blev en enda sörja.. Tänk att något så litet hade kunnat göra mig väldigt irriterad. Men INTE idag ;)
 
Med solen i ögonen och gla' ändå ;)
 
Ska lägga all min tid på att plugga nu, fan vad verkligheten kommer ikapp en ibland. Tentadags snart. Projektet måste vara klart och jag kan inte åka till skolan idag. Men på fredag då fasen. Så jag får skriva hemifrån och försöka bidraga till det hele ändå. Nu måste jag sluta skriva massa bladder blaha. Kram.

Oh no

Alltså, ont i knäna, ljumskarna och ryggen? Strålar ut i benen. Ny omgång med hög feber nu på kvällen. Snääälla gå ner under 40 grader iallafall så inte hjärnan är ett enda stort vattenslask. Me are not happies today. :( buuuuu!!!!!!

Ledvärk suger. Lagar mat nu med för Jonas ligger däckad. Hade fan betalat någon för att göra saker här, å betalat någon för att köpa upp Apoteket. :) speciellt diverse värktabletter, helst på recept så det verkligen händer grejer. Det är väl det minsta man kan begära? ;)

Usch vad jag skriver tråkiga inlägg..

Blir vegetarisk lasagne till middag. Kanske blir gott! Om man nu kände någon smak. Kramis

Sjukstuga

Jonas kom hem vid 9 idag från jobbet. Har visst smittat honom! Så nu har han sovit sen dess. Idag har jag dock bara lite över 38 grader i feber. Men fick ringa och sjukanmäla mig, skulle ju jobbat kvällen.. Idag har jag fått ta panodil för jag måste verkligen plugga nu. Bara två veckor kvar idag till tenta. Har knappt öppnat boken. Så nu är det dags. Nog den tråkigaste kursen jag har läst hittills, vilket också är varför jag inte orkat plugga. Det underlättar dock inte att skjuta upp det. Kommer bara innebära hets. Som det nu har gjort ;)
 
Oh well. Hoppas jag är frisk imorgon. Varje gång jag hostar gör det väldigt ont då jag är helt öm inombords nu. Känns som inre träningsvärk ungefär :) Känns inte så roligt att ha smittat Jonas heller.. Så när jag blir frisk får jag ta hand om honom som han tog hand om mig.. Hoppas ni är friska!! :)
 
 
Blev sugen på semla när jag hittade denna bild! ;D

Vill bli frisk

Sjukt ont i huden och den är helt knottrig, ser för roligt ut. Legat i soffan hela dagen å sett på det ena programmet efter det andra. :) hoppas på att må bättre imorgon så man orkar gå och hämta vatten själv också.

Klagar bara, men det får man. Inte ofta jag är sjuk. Det senaste har jag varit mer sjuk än annars dock. Ska äta c-vitamin! :)

Nyvaken

FML just nu.

Influensa is not my friend

Febern bara ökar! Från 37,5 imorse till 38,9 nu. Känns väldigt lovande. Ont i magen å ryggen utav bara fan. Måste få klaga lite.. Suger så hårt att inte kunna gå ut ikväll heller, hur ofta gör jag det liksom? Bajs

Inga bilder

Blev inga bilder i förra inlägget. Weird. Så får lägga upp dom igen i detta då.
 
Men jag vaknade inatt av så ont i halsen va! Men det värsta är när jag andas och det gör ont i hela bröstkorgen. Har 38 graders feber och hostar upp små gröna bollar.. Om någon vill veta, eller vill ställa en diagnos? Ont gör det iallafall, känns som att hosta upp ett rivjärn. Ska ju ut med tjejerna ikväll, men som det känns nu så är det omöjligt. Får se efter några timmar i sängen med matteboken... Plus några ipren kanske. Sen kan man nog åtminstone orka gå ut och äta. Blir så jäkla trött på detta! Jag var sjuk förra helgen och har inte ens tränat i veckan för att jag inte skall bli dålig igen inför denna helgen. Hur kan jag ha så dåligt immunförsvar? Please ge tips/råd.. Har verkligen inte tid att bli sjuk. Ska jobba i veckan, skriva klart projekt, träna, plugga, gå till skolan på viktiga föreläsningar.
 
/Bitter.se
 
Bild uppförstorad på vår vägg hemma, jättenöjd blev jag! :)
 
Matlab! Så jäkla svårt.
 
Ulf kom med fina tulpaner!
 
Å så åt jag hello kitty godis, hihi!
 
Nu ska jag plugga matte, yrandes med min feber.

Fredagen

Åkte till skolan efter att ha pluggat, tvättat och städat. Så skrev vi vårt projektarbete till lunch. :) Jag och Nina satt med MatLab till fyra ungefär. Lyckades redovisa två veckors uppgifter åtminstone.

Jonas var världens snällaste och hämtade upp mig. Sen kom Ulf med blommor och jordgubbar å grejer. Fint ska det vara! Nu har vi ätit middag och ska gå på jordgubbarna.

Bilderna är från matlab, blommor och en bild jag och Jonas har förstorat upp och har på väggen hemma :)

Äggmacka

Tog 100 år att göra frukost imorse. Skulle göra massor av saker under tiden, tvätta, ta ur diskmaskinen och leta fram grejer. Men nu äter jag efter många om och men :P Tyckte att jag var duktig när jag gick upp halv åtta. Men tiden har sprungit iväg. Måste verkligen plugga så det känns väl sådär. Ska vara i skolan tolv idag, så måste åka elva ca. Det ger mig väl 1,5 timmar med böckerna. Vilket typ är tiden jag behöver för att lösa ett tal... ;D
 
Två av våra element har slutat fungera av någon märklig anledning så kallt är det kan jag säga! Dubbla filtar framöver, tända värmeljus ikväll...
 
Min frukost, snedvänd för jag fattar inte hur man ändrar detta.

Köpa köpa

Gått massor av pengar denna månaden, Ullared, lite internetköp, bensin osv. Så det är efterlängtat med pengar på måndag får jag nog erkänna. Köpte faktiskt på internet senast för någon minut sen :P ny laddare till iphonen, nya skal, två armband, ett par örhängen och ett halsband.. Kommer väl om tio dagar eller något. Beställde från USA. :) så nästa månad får det nog sparas in lite. Fast jag kommer få en bättre lön i mars så hade väl varit bra om den lönen kom nu :P Den som väntar på något gott..

Fredag imorgon! Ska ha en mysig hemmakväll med Jonas och Ulf. På lördag får det bli lite party med mina favoriter! Så ser det ut.

Kram

Projekt

Åkte in till skolan imorse, trots att jag vaknade med huvudvärk från helvetet. Tycker fortfarande att det är underligt att man kan vakna med huvudvärk. Men jag kom i tid iallafall (så ovanligt att det måste nämnas.) Sen jobbade vi på fram till ungefär 12. Jag åkte hem käkade mat, hungrig som EN VARG. Sen dess har jag pluggat. Måste städa också. Ser ut som fasen här hemma och Ulf skall vara här i helgen så lite renliga få vi ändå vara ;)
 
 
Luktade vanilj hela kvällen igår, vilket Jonas tyckte var bra dock haha. Luktade som en stor kaka tydligen.. ;D Ville träna igår för det var ingen nyttig dag, men sparade det till idag istället. Så nu ska jag bara orka ta mig ut också. Måste hinna upp till föräldrarna med en sista gång innan de kommer hem. Mycket att stå i med andra ord! :) 

Norge

Luktar vanilj hela jag! Stinker vanilj faktiskt. Vi var på ett biorefinery i Norge som tillverkar vanillin av lignin. Jättestor process där de gör många andra produkter också som t.ex etanol.

När vi kom fram fick vi kärleksmums, frukter och kaffe medan vi lyssnade på en föreläsning om företaget. Sen var det lunch. Så gott! Efterrätten var kanon med! (Haha mer intresserad av maten.) sen fick vi kolla på processen iklädda diverse skyddskläder och lukten var otroligt stark.. Lärt mig en hel del och det var väldigt givande. Dock trött nu och ska snart lägga mig. Nya tag imorgon! Natti

Workings

Alltså det är rätt lyxigt att jobba för mer än 180 spänn timman på kvällen med någon man bara har så jäkla kul med! Tyvärr är det mest internskämt så det fungerar väl inte riktigt att återberätta på en blogg.. Men vi packar upp en jäkla massa lådor och ett skämt är om hur roligt det hade varit om det helt plötsligt låg en kines i en av lådorna typ. Alltså vi skrattar tills vi gråter varje gång. Timmarna gick himla fort och jag är nu hemma och ser på Filip och Fredriks program "hissen."
 
Blommorna är fortfarande fina! :) Jonas är rätt bra faktiskt.

Får lägga mig tidigt för det är upp imorgon som gäller och åka till grannlandet! :)
Var och handlade innan jobbet och det blidde lite onyttigt. Så på torsdag blir det löpning igen. Igår gjorde jag utfall som bara den och idag har jag så ont i rumpan så jag kan knappt gå på damernas haha. ;D

Snurrigt!

Varit i skolan från 9-12 ca. Sen åkte jag hem och käkade lunch (köpte även ett busskort på vägen hem, vill inte utelämna något från er) haha. Så i skolan vid typ 10 smsade arbetsledaren och frågade om jag kan jobba ikväll. Så svarade jag ja... Sen tio minuter senare skrev han "oj det blev en avbokning så du behöver inte jobba ändå." Så svarade jag "okej" Sen skickade han, men du kan få jobba på fredag om du vill? Så svarade jag, nej tack. Sen efter en timme så frågade han om jag visst kan jobba för en hade blivit sjuk nu helt plötsligt. Så efter 7 sms fram och tillbaka kom vi fram till att jag visst skall jobba kvällen. Skönt att det gick så smidigt tycker jag :)
 
Bild från när vi skulle göra matteduggan igår :D (Jag vet att jag sagt till folk att det gick "skitdåligt", men fick faktiskt 4 poäng vilket är skitbra... SÅ ER THERESE ÄR INTE SÅ JÄVLA DUM ÄNDÅ ;) haha.
 
Innan jopppet ska jag hinna handla lite inför morgondagen. ;D Ska jobba till 20.00 sen hem och göra iordning inför imorgon då jag ska upp tidigt! Norge here I come. Ska packa med mig kaffe i termos, LIIITE GODIS, för inte varje dag man åker på "långresa" ;) Ska såklart ta med mig böcker att plugga i! Promise.

"Ledig"

Är egentligen ledig från skolan idag, men projektarbete tar en jäkla tid! Vi skriver om hemicellulosa och hur man kan göra det till Xylitol (som t.ex. finns i tuggumi.)  Dock finns det en massa processer och väldigt mycket information om ämnet så det är svårt att påbörja skrivprocessen. Det löser vi förhoppningsvis idag för det börjar bli ganska tajt om tid!
 
inget jobb denna vecka heller, måste prioritera skolan -.-
 
Känns inte som att jag gör så mycket annat än att plugga just nu och när jag inte pluggar så vill jag plugga. Normalt beteende. :) Var ute och joggade lite lätt igår men det var nog inte min bästa idé. Dels ösregnade det ju och det var kallt så idag rinner näsan lite mer igen. Hm.
 
 
Dags att åka till skolan, skriva projekt. När jag kommer hem sen får jag väl plugga mer och sen ska  vi åka och storhandla. Mer spännande än så blir det inte denna tisdag.

Måndag 18/2

På väg till skolan. Mina föreläsningar krockar som vanligt så idag väljer jag biorefinery :) slutar tre, har matte-dugga med så hjärnan lär vara slut ikväll.

Önskar att jag kunde träna idag men är inte helt frisk än! :) hellre att bli helt bra. Ha'de gött.

Min bror köpte ny tv i helgen. Själv skulle jag aldrig lägga 10 papp på en tv men alla prioriterar olika ;)

https://cdn1.cdnme.se/2794285/7-3/pic_5121f8499606ee0f0d87817d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/2794285/7-3/pic_5121f8499606ee0f0d87817d.jpg">https://cdn1.cdnme.se/2794285/7-3/pic_5121f8499606ee0f0d87817d.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/2794285/7-3/pic_5121f8499606ee0f0d87817d.jpg" class="image">

Söndag

Igår var vi hos bror och såg på melodifestivalen, sen blev jag supertrött när min alvedon slutade fungera så vi åkte hem ganska tidigt. Sov åtminstone asgott inatt så är utvilad. Jag ska plugga matte idag, det är allt. Så roligt har vi.. Ingen träning för min del idag heller, så det blir bara soffhäng. Hoppas på att må bättre imorgon! Har ju matte-dugga imorgon, på onsdag ska jag till Norge och förhoppningsvis jobba lite på torsdag (PLEASE) så ja, låt mig friskna till tack.
 
 

Rinnande näsa

Vaknade upp helt dödsförkyld! Ena näsborren rinner och den andra är jättetäppt :P Känns helt mongo. Bomull i huvudet också. Ska ju plugga hela dagen så det kommer nog bli lite tuffare än vanligt. Egentligen blir jag lite irriterad när folk kommer till offentliga sammanhang när de är sjuka. En på jobbet blev dock dittvingad för att dom inte fick in någon annan, trots att hon hade feber. Såklart gillar jag ju henne så kunde inte låta henne sitta själv bara för det = smittad!! Men annars tycker jag att man kan få stanna hemma om det inte är jätteviktigt... Typ ikväll ska vi hem till Henrik på middag. Men jag tänker fråga först om det är OK med alla att jag är förkyld, eller om det är bättre att vi ses en annan gång.
 
 
Nu ska jag tjura lite och plugga matematik.
 
 
 
 
 
 
 

Matlab

Finns det bättre sätt att spendera fredagar än med att plugga matte i tre timmar och sen åka in till skolan och programmera lite i MatLab? :) Tror inte det faktiskt, precis det jag vill göra idag.. Hur som helst så tycker jag matten blev mycket svårare denna veckan och har därför försökt lägga ner mycket tid å att försöka förstå istället för att bara lära mig hur man räknar ut vissa saker. Får se hur det slutar.

Ikväll blir det hemmamys men imorgon ska vi hem till min bror på middag, blir nog fint bara fint.

Fredag

Jag gick och la mig typ direkt när jag kom hem igår, tröttheten var helt sjuk :D Så jag sov när Jonas kom hem, så han fick väcka mig med en jättefin bukett blommor. Så fin, hade inte behövts!
 
 
Rätt trevligt sätt att bli väckt på måste jag säga. Gosa ner sig i sängen och somna återigen.
 
 
Nu pluggar JAG :D Matte som jag inte förstår haha. Ha en fin fredag!

13 timmar

Idag har jag jobbat! Började 07:00 och det var väldigt lugnt idag faktiskt. Det var inte mycket vi gjorde måste jag säga.. Sen fick jag ett sms om att stanna till 20:00, då har man varit 13 timmar på jobbet.. Stört. Så på 14 rasten så åkte vi till Statoil och köpte en sallad. Överpriser helt klart. Allt kändes bra fram till typ 18:00. Då blev man jäkligt trött faktiskt. Så nu håller jag på att somna i soffan. Men det är Goa pengar och jag och Victoria hade skitkul större delen av tiden. :) många internskämt blir det speciellt när man är trött och säger dumma grejer..

Vår väldigt romantiska middag!!

Nu sitter jag själv hemma och inväntar Jonas. Behöver godnattkram!

Håltimma

Sjukt onödig tid mellan föreläsningen som slutade 11:45 till vårt konsultationmöte klockan 14:15. Optimerar inte tiden heller då jag inte visste om detta och därför inte tog med mig boken. Dricker kaffe och äter banan för att fördriva tiden ;D Alltid läcker kaffekopparna här, riktigt irriterande.. Skall ta två koppar framöver! Oh well, får väl göra något åtminstone. Typ skriva lite på projektet...

Onsdag

Egentligen hade jag god lust att sova förbi den första föreläsningen, men jag ska åka dit! :) Måste skärpa sig ibland faktiskt. Slutar tre idag, sen är det träning ikväll. Får väl se hur det går att springa med allt det onda haha, bättre att försöka tycker jag åtminstone. Nu blir det att dricka upp kaffet och småspringa till bussen!
 
Skulle ta en bild till J:s CV, blev ganska många oseriösa...

At Work

Galgar dessa rosa drömmarna! ;)

Semla

Imorse fick jag sova till sju, lyxigt. Jag åkte in till skolan för att möta V och N, vi skulle skriva på vårt projekt. Tyvärr gick det väl inte så bra som vi hade hoppats. Svårt att hitta bland all forskning och information. Så vi gav upp vid 12-tiden. Då åkte jag till svingeln för att införskaffa en semla på Cederleüfs Svenheimers. Jag har precis tryckt i mig den med en kopp kaffe till. Blir nog inte lunch på ett tag. Får egentligen inte äta mer idag gällande kaloriintag, men det var det värt ;) Är sååå mätt nu, no more semla på ett tag säger jag då. En om året räcker typ gott.
 
Standard denna dag.
 
"Lilla semlan" ;D
 
Tänkte plugga lite innan jag skall åka till jobbet, har kvällspasset ikväll. Känns rätt skönt. Imorgon blir det en lång dag i skolan också.. IIIH. Min nacke får gärna må bättre inför denna tuffa veckan. Men är man dum så är man - lidande går hand i hand med dumhet har jag lärt mig...
 
Bild på Henk och Jonas när vi shoppat klart på Ullared! ;)
 
 

Bild på semla

Nackont

Imorse när jag vaknade trodde jag skulle ha som mest ont i höften, eller i knät.. Men nej! Jag har jätteont i nacken. Kanske inte så konstigt när man tänker efter dock. Igår på träningen skulle vi köra lite hoppträning, så vi tänkte ta fram en tjockmatta. Therese körde först och vi hade den på längden då, men hon hoppade utanför med ena knät och skadade sig. Vi bestämde oss då för att ha tjockmattan på bredden istället. Då skulle jag testa, SÅKLART. Så jag tog i för kung och fosterland och förväntade mig en mjuk landning, därför tog jag ju inte i med händerna eller något för att dämpa fallet som man gör i normala fall! Jag landade inte mjukt skall väl sägas, hade råkat hoppa över hela mattan och landade rätt i golvet. Vissa skratta tills de grät medan jag försökte springa av smärtan ;D Så igår var det sjukstuga på träningen.
 
Kul att kunna bjuda på det åtminstone, har ont idag dock! Så nu sitter jag i soffan och tar det lugnt.
 Varit en lång dag i skolan. Gick upp 06 imorse för att hinna föreläsningen klockan 08. Men tyvärr var det ingen föreläsning då, då känner man sig väldigt nöjd med livet faktiskt. Så jag fick plugga lite de timmarna fram till tio. Suck.
Jag och Jonas med våra färgglada byxor, på väg till golfbanan i somras! :)
 
 
Imorgon ska jag trösta mig med en semla innan jobbet! :)

Så trött

Vaknade med ett JÄTTERYCK när klockan ringde, herregud vad hög signal jag har.. Höll på att kissa ner mig. Hur som helst, är jag supertrött. Ögonen svider liksom. Måste sova uuut. Idag väntar föreläsningar och inget annat roligt.. Segt, får väl se fram emot att det är fettisdagen imorgon! Ska unna mig en liten semla jag innan jobbet.
 
Supergoda förrätten på Beefstouw. Vill gå på restaurang ;D
 
Nu ska jag och mitt onda knä/onda höft ta oss till bussen. Har inte druckit kaffe idag än för vi har ingen mjölk, så för att undvika huvudvärken får det första jag gör, bli att köpa kaffe innan föreläsningen.. Hoppas dagen blir bäst!

Ullared

Jag styrde bilen mot Ullared imorse med Henrik och Jonas. Pigga och shoppingssugna var vi. Tog nog ca 3 timmar sen var vi färdiga och gick och tog en lunch. Jag käkade kycklingspett med bbq-sås och klyftpotatis. Sen fick jag 20 minuter på mig att springa igenom allt igen för att ta det jag "glömt" haha. Så jag handlade för ca 1000-lappen faktiskt. Ett par löpartights, tre par byxor, två linnen, underkläder, hörlurar till telefonen och en hållare till mobilen när man springer (vad det nu heter?). Sen köpte jag lite armband, ring, deo och hushållsgrejer. :) Lyckat!
 
 
Sen körde jag hemåt, Henke och Jonas somnade typ och jag kämpade för att hålla ögonen öppna. Sen var det snabbt in hemma och göra sig iordning inför träningen. Hände mycket under dessa två timmarna. Tur nog skadade jag mig bara ytligt om man säger. Förklarar mer om det imorgon! För det var förjävla roligt faktiskt, synd att det inte filmades :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ullared

Jag styrde bilen mot Ullared imorse med Henrik och Jonas. Pigga och shoppingssugna var vi. Tog nog ca 3 timmar sen var vi färdiga och gick och tog en lunch. Jag käkade kycklingspett med bbq-sås och klyftpotatis. Sen fick jag 20 minuter på mig att springa igenom allt igen för att ta det jag "glömt" haha. Så jag handlade för ca 1000-lappen faktiskt. Ett par löpartights, tre par byxor, två linnen, underkläder, hörlurar till telefonen och en hållare till mobilen när man springer (vad det nu heter?). Sen köpte jag lite armband, ring, deo och hushållsgrejer. :) Lyckat!
 
 
Sen körde jag hemåt, Henke och Jonas somnade typ och jag kämpade för att hålla ögonen öppna. Sen var det snabbt in hemma och göra sig iordning inför träningen. Hände mycket under dessa två timmarna. Tur nog skadade jag mig bara ytligt om man säger. Förklarar mer om det imorgon! För det var förjävla roligt faktiskt, synd att det inte filmades :P Nu ser vi kontoret!! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Plugglördag

Lyckats plugga mycket matte idag! Känns skönt. Har även hämtat en bil hos föräldrarna. Tänkte ha den i veckan, dyrt men bekvämt :P

Annars har vi gått en långpromenad och ska snart äta lite god middag, en lugnare lördag med andra ord :) skönt.

Redo att ta mig an veckan som kommer, efter att ha shoppat upp lite pengar på Ullared då alltså ;) får se vad det blir för grejer. Sen träning på det så är man nog redo för sängen tror jag. Hoppas ni har en fin lördagkväll.

Melodifestivalen

Förra lördagen såg jag inte på spektaklet melodifestivalen. Men idag tänkte vi se det. Med lite godis och mys blir det nog bra! Innan det ska jag ha förtjänat att ta det lugnt, så tänkte plugga klart veckans matte, så man ligger i någorlunda fas igen. Ligger ju efter i båda kurserna trots att det såg så bra ut från början. Nästa vecka ska jag bara jobba tisdagkväll och torsdag-dag så det ska nog vara lite lättare att hinna plugga.
 
Nu är mina föräldrar på väg till Mauritius med! :) Hur roligt är inte det för dem då?! Antagligen as-spännande och det är de ju värda. För alla som inte vet var Mauritius ligger, inklusive jag så ligger det öster om Madagaskar, i indiska oceanen (180 mil från afrikas kust,) om det säger någon något! ;D När de kommer hem har vi mycket att prata om så det längtar ju jag till, de vill nog att tiden skall gå långsamt dock.
 
GUD VAD JAG SAKNAR DIG!
 
Imorgon blir det Ullared som sagt, skrivit en liten lista och börjar ifrågasätta om vi inte ska ta en större bil. Alla tre ska ju handla mycket. Men vi får tränga ihop oss helt enkelt.. Sen är målet att hinna till handbollsträningen, vi får väl se. Dags att ta tag i plugget nu åtminstone. Jonas ska iväg så jag får vara ifred med mina böcker, nog bäst jag har så svårt att koncentrera mig annars. ;D
 

Sushi

Mötte upp gruppen klockan nio, diskuterade en halvtimme om hur vi skall lägga upp projektet. Jag tror att det kommer bli bra! :) Sen klockan 10 var det dags för matte, dock drog föreläsaren över tiden, det är ok med typ fem minuter men han snackade på i 20 minuter extra, whats up with that! Tjöta..

Till lunch blev vi sugna på sushi trots att jag hade lunchlåda med mig, så kan det gå. När suget tar över så får man ge sig hän! Tog emot att inte sminka mig idag heller på tal om ingenting. Heeerregud vad jag känner mig osexig ;)

Sen är det roliga saker på gång i sommar om allt slår in. Varav en grej jag inte kan skriva ut men ändå.. Vi ska förhoppningsvis åka till Stockholm i maj, sen Öland planerat i augusti..! Måste med andra ord jobba jobba jobba.. Dyrt med allt. Men man lever bara en gång som pappa sa idag.

Nu äter vi godis så bjuder på en jättefin bild på mig idag :)

Fredag.

Vaknade upp klockan sex, typiskt då jag får sova till sju idag.. Men antar att man får en liten inställd väckarklocka i huvudet efter att man gått upp samma tid tillräckligt länge. Nu har jag gjort iordning frukost, äggmacka som typ varje dag det senaste. Högt kolesterol here I come. Har alltid kaffet kvar till sist, sitter och kollar runt på nätet medan jag dricker det... SAMMA varje morgon haha. Jag gillar nog rutiner märker jag. Blir det inte samma så får jag ont i magen eller andra problem. Kanske finns fler som gillar rutiner än lille jag? ;D
 
Vi förstorade upp denna bilden, den kom hem till oss i förra veckan. DET BLEV SJUKT BRA. Bild på det kommer.. Men vi skall köpa lite tillbehör på Ullared så att den kommer upp på väggen. Jag gillar att ha lite personliga bilder på oss. Oftast lämnar vi dock bilder på familjemedlemmar utanför, jag vet inte varför men det känns bättre att inte ha bilder på alla. Kan bli fel då.
 
Igår på jobbet fick jag ett meddelande av min bror som är i Japan. Då höll tårarna på att komma mitt från ingenstans, herregud vad jag saknar honom. Det var faktiskt inte riktigt rätt läge att börja lipa på jobbet igår. Jag måste verkligen planera in en resa. Men jag kan ju faktiskt i slutet av mars. Men då verkar det som att han skall resa med sin flickvän till Taiwan. Jobbigt läge. Annars blir det nog inte möjligt igen förrän i december. Typ ett år. Will I make it? Spontanresa blir det säkert annars, kan ju inte lipa på offentliga platser direkt!! :)
 
Ikväll ska jag och Jonas ha myskväll, det har vi väl rätt ofta. Men efter att ha jobbat kvällar/dagar, gått i skolan lika mycket som alla andra som inte jobbar... Så förtjänar man att bara vara med varandra i lugn och ro. Vi ska äta godis! HA. Kanske motverkar mina åtta kms löpning, men skitsamma. Man måste leva lite. Beach 2013 diskuterade jag och Mirna dock. Tror jag ska ta tag i det i mars ;) Nu ska jag till skolan och plugga matte heleee dan. Kram.

Dagen

Hänt typ inget idag. Steg upp 06:00, körde till jobbet, jobbade... Åkte hem. Haha! Spännande som aldrig förr. Gött att få extrapengar iallafall. Nu spelar jag FIFA med Jonas men han pratar i tele! Fyyyy.

Pancakes

Imorse tog jag tag i mig själv och gick på matte-föreläsningen klockan 8. Efter det gick jag till A och det blev pancakes till brunch. Blev så jäkla mätt! Därefter mötte jag min grupp för lite planering till vårt projekt och sen åkte jag hem. Känner mig jätte-efter i skolan, vilket är rätt jobbigt. Får försöka plugga lite i helgen, lördag då alltså. Ullared på söndag ju!

Efter att jag pluggat lite hemma så hämtade Madde, Tessan och Carro upp mig och så sprang vi åttan. 8 km var inte igår jag sprang alltså. Det gick bra, 42~ min, rätt nöjd faktiskt :D När jag kom hem hade Jonas lagat lax med couscous och lagt upp jättefint på tallrikar åt oss :) Så fin!!!! Imorgon blir det tredje jobbdagen för veckan. Ska lugna mig nästa vecka tänkte jag.. Godnatt!

Upplåst

Äntligen är mobilen upplåst och jag kan börja använda den istället för min gamla sony ericsson! :) Nu är jag astrött efter jobbet, hade tänkt plugga men vet inte om hjärnan orkar..
 
Vad gjorde jag igår tro? Var i skolan från 8-15, hade matteprov (dugga), tror det gick bra. Sen åkte jag till jobbet och jobbade kvällen, för att sedan gå upp imorse igen och åka dit.
 
Lille jag i lördags.
 
Ska nog ta ett bad och sen se på lyxfällan. Imorgon kanske jag orkar gå på föreläsningen och sen ska jag äta pannkakor :D Planering är bra.
 
 

Gårdagen

Igår träffade jag Tessan på Nils Ericsson, vi skulle ta tåget till Bollebygd! :) 89 svenska riksdaler kostade den lille tågresan. Sen hämtade Fridas pojkväns bror oss på stationen och körde oss mot Frida :) Alla skulle ha med sig varsin ost, så jag tog min favoritost, en med vitlök. Trodde såklart inte att någon annan skulle ha den med sig också. Men tre hade med sig samma ost, vad är oddsen? Finns rätt många ostar där ute gott folk!
 
Vi hade det jättetrevligt hemma hos Frida, kollade gamla bilder, pratade, drack vin och åt ost. Sen skulle vi in mot stan och då åkte jag, Therese, Emelie och Malin i samma bil in. Tyvärr fick vi vänta över en timme utomhus på att de andra skulle komma in då det strulade lite. Därmed tappade jag lite min lust att gå ut och dansa. Men jag tänkte ändå ge det ett försök. Men efter ännu ett besök på Burger King så fick jag lite ont i magen och kände att det nog var dags att åka hemåt. Kom hem vid 02:00 och fick så ont i magen så jag storlipade, Jonas var ju beredd på att ringa sjukvårdsupplysningen men jag vet faktiskt inte vad det var?! Fick ont på "varsin sida" om magen, typ vid njurarna. Hmpf, hoppas det aldrig händer igen vad det nu var :)
 
 
Idag har jag varit och tränat handboll, det var jättekul idag! :) Har även hunnit med att imorse vara hemma hos min kära  bror med och kollade in lägenheten. Nästa helg åker vi till Ullared tillsammans, ska bli kalas!
 
 
Nu ska jag sova, har "matteprov" imorgon. ISCH. Kram och godnatt.

Badminton

Vi var uppe med tuppen idag för att hinna spela 1,5 timmar badminton. Usch vad jag var trött men jag lyckades åtminstone få Jonas att springa rejält! Jag förlorade dock. :) Så nu har vi druckit kaffe och Jonas åkt till golfbanan. Jag måste stanna hemma och plugga för jag har dugga på måndag. Så matematik gäller fram till 15;00 ungefär sen måste jag börja göra mig i ordning inför kvällen. Det bär av mot Bollebygd ikväll. Sen in till stan och dansa lite antagligen :) Får vara lite lugn då jag ju ska plugga imorgon med. Skolan får komma först. Ska ju jobba tre dagar nästa vecka med!

Jag har fått mobilen att fungera med internet å allt, allt utom att ringa och smsa vilket jag ju har lite som ett krav för min mobil faktiskt. Nu har jag också fått alla skal jag beställt och även plastfilm på både fram och baksida. Man är alltid rädd om mobilen i början ;)




Begravning

Usch vilken fruktansvärt stämning det är på begravningar, såklart! Men det går verkligen att ta på det. Det var riktigt tungt att se sin familj så ledsen! Hade huvudvärk till max efteråt. Lillvor som höll i begravningen gjorde det så fint! Beundrar verkligen henne och hennes professionella sida. Senare under minnestiden när vi åt smörgåstårta och tårta så var det en mycket lättare stämning och det var skönt att bara sitta och prata. Vi stannade i två timmar där och bara hade det trevligt, sen var det dags att åka hem och ta fredag.
 
Jag har nu tvättat sista tvätten för idag, tagit ett varmt bad och snart skall vi se lite på tv och mysa! :) Imorgon blir det nog badminton tidigt och sedan får jag plugga lite innan jag åker ut till Bollebygd och fina Frida. Det blir nog bra det. Ha en fin fredagskväll!

1a februari

Plan för dagen:
1. Äta frukost
2. Se våra bästa år ;)
3. Plugga inför duggan på måndag.
4. Tvätta en hejdundrans massa kläder.
5. Klä mig och gör iordning inför begravningen. (Jag tycker det är svårt att välja vad jag ska ha på mig, vill helst ha en klänning men den får ju inte vara hur som helst för att man skall känna sig bekväm i kyrkan, å de enda svarta skor jag har, har lite klack på sig. Vilket också känns lite tokigt!?)
 
6. Sen ska jag plugga lite till efter det och sen skall jag ta fredag med min fina!
 
Idag inväntar jag ett nytt sim kort, LÅT DET KOMMA IDAG! Jag har massa pengar kvar på mitt gamla, plus ett "pluspaket" med extra internet och grejer. Synd att jag är rätt dum i huvudet.
 
Efter lördag kanske det kan komma lite bilder från då istället för från Teneriffa hela tiden ;) Här är iallafall jag och min kärlek på Las Americas golfbana. Andra dagen.
 
En sak till som jag försöker lösa idag är hur jag skall ta mig till Bollebygd imorgon, det är verkligen inte närmsta buske! Tåget blir det med stor sannolikhet. Det kostar 80 schpänn! Oh well. Det svåraste är ju hem om vi inte kör en utgång i Göteborg och alla delar på en taxi, då tar det 2 timmar och 34 minuter hem. Så åker jag elva så är jag liksom hemma halv två. Värd utekväll ;) Men jag vill till Frida så detta skall sig lösas.
 
 
 
 
 
RSS 2.0