Back home!!

Landade i ett regnigt Göteborg någon gång innan 20:00. Efter det försökte vi hitta ett öppet ICA eller något. Vi har ingen mat hemma alls! Men vi hittade inget så vi får åka ut imorgon igen. En dag snart kommer väl resehistorien upp :) Nu ska jag smörja in mig som en galning för att inte flå bort all min fina färg!
 
 
Bild från imorse faktiskt :) Känns lite overkligt nu när man är hemma i Sverige att man badade i Poolen för några timmar sen.
 
En eftermiddag nere vid havet.
 
 
 
 

Oohhohoh flygplan

Min brors flyg var försenast nästan tre timmar till Frankfurt! Då blev vi lite oroliga här hemma för planet skulle landa samtidigt som planet till Osaka gick. Vilket ju är lite tajt om man inte kan knäppa fingrarna och hamna någon annanstans. Men det verkar som att planet väntade in dom, för det gick lite senare än planerat. Så nu hoppas jag att dom är på planet till Japan! Dock hann inte bagaget med, vilket ju är lite synd då min present till Robin ligger där! Men han får väl få det efter julafton då.
 
Jag har precis varit ute och sprungit och nu har vi spelat på en match på tv:n, så att den skall bli intressant att titta på. Vi har även köpt bingolotto som några gamlingar. Heehee, men vi ska sova tidigt så vi missar typ hela "uppesittarkvällen." Hmmmmm, något mer skoj som hänt?:P NÄ
 
 

Uppe med tuppen

Imorse åkte vi för att hämta Henk, för att skjutsa honom till Landvetter. Efter vi kommer en bit säger han att han glömt boardingpasset, när vi är hemma igen säger han "Nej men här är det ju." PUST. Så vi vände igen :) Nu sitter dom och dricker en kaffe och planet går halv tio. Kul!
 
 
Jag ska packa klart idag, springa ett par km och sen bara VÄNTA. Denna jäkla väntan. Men det är 25 grader i Hurghada idag, känns tryggt! Snorkeln är typ det enda jag lagt ner i väskan, taggad! Kommer inte uppdatera bloggen i Egypten heller, men det blir nog mycket skrivet efter nyårsafton. Förhoppningsvis mycket bilder och någonting mer att skriva om än "vi låg på stranden med en drink i handen." ;D
 
 
Dags för kaffe!
 
 

Mycket att stå i

Igår efter tentan gick vi och tog en öl, redan innan klockan 16:00 faktiskt haha. Tentan tog inte så lång tid som jag trodde och jag tror det gick OK. :) När jag skulle hem åkte jag fel, så Jonas kom och hämtade mig hoho. Sen spelade vi FIFA tills det var läggedags.
 
Bild från igår.
 
Idag har vi varit på Allum och växlat pengar och det var typ omöjligt att hitta parkering! Sen var vi hos Jonas mor och käkade lite lunch. Direkt efter det åkte vi till mina föräldrar. Där lånade jag en resväska, en kamera och några böcker inför resan! Perfekt att slippa köpa saker själv :P Vi drack kaffe och åt lite pepparkakor. Så efter allt ätande har jag precis varit ute och sprungit. Vi har hunnit mycket på en dag faktiskt! Jag ska börja packa liiiite bara. För att det är roligt liksom. Även om jag vet vad jag skall ha med mig i stort sett.
 
Imorgon blir det upp tidigt, vi skall skjuta min bror till landvetter. Han åker ju till Japan! :) Kul kul, avundsjuk å allt sånt men det blir Japan för mig också under nästa år. Efter att vi skjutsat honom ska jag även hinna med att springa åttan, packa allting och sedan bara vänta in måndagen. Längtar till att slippa bekymra mig över någonting. Bara ta allt som det kommer, äta, dricka gott, vila, läsa o.s.v. o.s.v. Vi ska ju även hinna fira vår 6årsdag! SEX ÅR.
 
Blev helt stum av tanken på "6 år" så kan inte skriva mer. HAJ!

Underbara fredag

Idag är det dels dagen då jag gör min sista tenta för året, men även LÖNEFREDAG :) Jag fick en helt OK lön denna månaden, speciellt om man jämför med förra ;) Efter tentan skall det ju såklart firas, men väldigt lugnt (jag ska inte ut eller någonting).
 
En av kursböckerna. Isch!
 
Såhär känner jag inför denna tentan.
 
Dessa väntar till kvällen! Ska unna mig en hel sådan. ;D Party max asså.
 
Så nu ska jag äta och sen åka. Hjälp. Nervös. Hejdå

Morgontrött!

Vi somnade runt ett inatt, kunde inte somna någon av oss. J skulle upp till jobbet 06:00 också. Vi har vänt på dygnet nu när vi varit hemma och varit förkylda. Så det var svårt att somna trots att vi la oss tidigt. Oh well. Jag kunde ju snooza liiite längre idag, men efter som att det är tentadags så tänkte jag repetera lite. (Även om man inte ska plugga samma dag.)
 
Bild från Tokyo :) Tokyo Tower,  det är som eiffeltornet fast lite högre :)
 
Min näsa är jäättetorr och det ser roligt ut, efter allt snytande. Får bjuda på den, nästa gång jag träffar alla i klassen (fast vi läser olika kurser nästa år) så kommer jag vara BRUN och fin. Det är dags för egna valda kurser nästa termin, dock har typ alla valt matte. Om man läser matte så får man tillgång till ett par masters. Vilket väl alla vill typ, fast tror ju verkligen inte att alla kommer läsa vidare. Det hade varit bra ambitiöst! Jag kommer bara läsa vidare om det inte finns några jobb o.s.v. :)

Färdigpluggad

Precis pluggat klart för idag! Fick huvudvärk, så jag lägger ner och repeterar imorgon. Försök inte läsa in en jättestor kurs på typ två dagar, om ni vill ha ett tips ;) Jag är så dum ibland alltså. Sju veckor har jag haft på mig :) Oh well.
 
Längtar mig tillbaka till Jonnas landställe i somras! Vi hade två riktigt bra utgångar i smögen. Mys med tjejerna och en riktigt bra sommar helt enkelt. Hoppas vi kan göra om något liknande! <3
 
Nu ska jag bara äta massa mat, vila i soffan och  sen sova gott inatt. Vi var ute och gick lite förut, suttit inne för mycket med förkylningar. Så vi gick en VÄLDIGT skön promenad. Sen drack vi en stor kopp kaffe, därefter var det dags för verkligheten igen och jag har umgåtts med mina böcker. Som mest är handouts från föreläsningarna då vi inte har en kursbok. Jätteförvirrande.
 
 
Längtar till imorgon, senast 18:00, bara 25 timmar kvar gott folk. Heja mig! :)

En dag!

Inser ni att det är en dag kvar innan jag är ledig i en månad? EN DAG. Känner absolut NOLL lust inför att sitta och plugga idag. Men det är inte många timmar kvar innan tentan så det är ju bara att kämpa sista nu. Sov dåligt inatt, mest på grund av min jäkla förkylning. Satsar på att vara feberfri imorgon på tentan allt för att den skall gå så bra som möjligt. Efter tentan ska jag hem, tror jag? Inte ens funderat på vad jag ska göra för att "fira". Lördagen och söndagen är planerad. Jag måste hinna packa också! Vilket bara är roligt, det som är tråkigt är att packa upp sen.
 
Nyss hemkommen från Thailand på denna bilden, ser ju att jag vägde några kilo mer här! ;) Inte så konstigt efter alla drinkar och mat. Vi åt ju minst tre gånger om dagen, drack minst två drinkar om dagen, kakor, efterätter, glass. HERREGUD nu när man tänker på det.. (sidnotis)
 
Jag får sms varje dag nu (minst två om dagen) från Tranpenad, att det finns jobb! Känns ju kul, men kunde inte detta varit förra månaden? ;) Då jag kunde säga ja. Nu får jag säga nej jag pluggar. Det har kommit upp bra tider också, halvdagar och så vidare. Men även utbildning på ett nytt ställe erbjöd dom, vilket hade varit kanon! Variera sig lite, är ju alltid på KappAhl där jag däremot trivs bra :)
 
Ok, skjutit upp plugget nu.. Dags att köra (dock med en paus för 10e året med våra bästa år) ;D

Härryda handboll

Som sagt har jag börjat spela handboll. Malin som startade laget la upp denna artikel om oss på facebook :D
 
 
 
Roligt! :) Visst vi har ju ingen målvakt eller tränare just nu, men det kommer. Vi spelar ju mest för att det är roligt och för gemenskapen :)

Dricks

Nu ska väl inte detta inlägget handla om bara "dricks", men något jag  tycker är lite "obehagligt" är att alla förväntar sig pengar eller försöker lura en på pengar när man är utomlands. Nu lät det som att jag är paranoid. Men i Thailand försökte dom lura oss på pengar hur ofta som helst. Tillslut blev man nästan förbannad, eller jag blev förbannad och började bråka med en försäljare haha! Så nu i Egypten verkar det kunna bli samma historia. Dels förväntar sig alla dricks hela tiden och om man skall åka taxi försöker dom lura en genom att ge tillbaka fel sedlar och sådant. Jag gillar inte det, speciellt inte när det är svårt att kommunicera då man talar olika språk. I affärer och liknande föredrar jag ett fast pris. Jonas däremot var jätteduktig på att pruta, jag gick med på det första priset nästan. Vilket är idiotiskt, nästan lika dyrt som i Sverige.
 
 
Jag förstår att många är fattiga och lever på en viss lön. Men vissa försäljare i Thailand stod där med sina iPhones och liknande, vilket inte gav mig någon jättelust att ge dem mer pengar. En del tjänade väldigt bra på sina varor. Jag är tyvärr inte gjord av pengar (även om alla trodde det), men klart jag dricksar för en viss tjänst. Om någon bär upp mitt bagage.. så ger jag väl gärna lite, fast helst inte om personen i fråga "förväntar" sig pengar. Vi får väl se hur jobbigt det blir ;) Gör det till en stor grej när det inte är det uppenbarligen...
 
Satt och planerade precis, hur mycket pengar jag ska växla och så. Så jag snubblade in på ämnet (A)
 
 
 

Filmer

Jag har lyckats plugga igenom alla delavsnitt av kursen under en dag! Nu ska jag bara göra om det imorgon, repetera på fredagmorgon och sen hålla tummarna... För ibland räcker det inte att plugga i två dygn bara. ;D Under tiden jag har pluggat har två filmer varit igång i bakgrunden, Jonas är ju också sjuk. Jag vill ut!! Ut och springa, röra mig, umgås. Inte sitta i soffan...... Två dagar kvar! (Håll ut.)
 
Såhär snygg var jag på halloween förra året :D
 
Ska läsa om miljöledningssystem nu (sista avsnittet) sen lägger jag ner för idag. No more pluggande.

Snuva

Har förbrukat en hel rulle toapapper och klockan är inte ens 12:00! Heeerregud vad jag har rinnsnuva. Jättekul. Försöker plugga men får ta massa mikropauser för att snyta mig, kanske är ett bra sätt att plugga på i och för sig.
 
Jag ska med andra ord inte träna idag utan bara sitta med mina böcker. Roligare än så blir det inte. Jonas är också hemma så vi har sjukstuga här. Min näsa är lika röd som Rudolfs så vi är i julstämning! Plus att det snöar ute så fint :) Lite positiva får vi ju vara. Nu satsar vi på att vara friska innan måndag! Vägrar vara sjuk på planet som förra året till Thailand, det var en pärs. I helgen ska vi åka runt lite och dels hämta upp saker (jag behöver en resväska och låna en kamera av mina föräldrar) och vi ska även lämna av presenten jag har köpt till Robin. Min andra bror åker ju till Japan på söndag. Så ser det ut, men nu är det "operation klara tentan" och "operation bli frisk" som gäller.
 
HAJ :)
 
 
Inte kursen jag pluggar på men lika roligt som jag hade inför den tentan har jag nog nu.
 
 

Klagande Therese

Jag och fyra andra klasskompisar satt i en annan sal under tentan. Jag blev lite förvirrad över en av frågorna, detta eftersom att jag behövde ett diagram för att förklara vad som händer. Men det fanns inget diagram bifogat i tentamens-tesen. När jag var klar med tentan så gick jag ut och några av mina klasskompisar stod där. Jag passade på att klaga lite över att det inte fanns något diagram. Då svarade dom "Men Therese, hon kom ju in och ritade upp diagrammet på tavlan." MEN för oss ritade hon aldrig upp något diagram och gav oss därför inte möjligheten att få full poäng på frågan. Så jag ringde föreläsaren och sa att så här kan vi inte ha det! Så jag fick komma och möta henne och oralt berätta svaren på frågorna. Så om jag nu har misslyckats med tentan så kommer hon ge mig fyra extra poäng :D Känns rätt skönt faktiskt...
 
 
Nu börjar pluggandet inför nästa tenta. Sen är det bannemej lov!
 
 

Tentamen

Tidsinställt.
 
 

Nu sitter jag och skriver tentamen! Så därför får ni hålla tummarna för att allt går vägen. Jag har bara fem tentor kvar att klara i skolan, efter att denna är avklarad (om jag klarar den). Galet fem tentor sen skall jag kunna saker. Tack och lov skall jag jobba däremellan så jag är inte klar förrän nästa höst ;) Har lite tid på mig att "kunna saker". Efter tentan kommer jag åka hem, direkt börja plugga inför fredagens tenta.. Jag känner mig mer säker på den jag gör idag än den som kommer på fredag.
 
 
Höööörs sen.
 

Nervös

Undra varför man blir nervös inför tentor när man gjort det etthundraelva gånger. Antingen klarar jag det eller så gör jag det inte :) (Övertygar mig själv). Jobbigt att åka när Jonas är hemma idag och är sjuk, jag mår ju inte heller jättebra. Får väl sitta och snörvla på tentan med papper i högsta hugg. Wish me luuuck. Haj :)
 

Listor

Känner mig uttråkad (Jonas ligger däckad i sängen med en man-cold)
 
 
Om dig
Namn: Therese
Födelseplats: Mölndal
Bor: Sävedalen
Ögonfärg: Gröna
Hårfärg: Brown
Skostorlek: 36/37
Civilstatus: Sambo
Höger eller vänsterhänt: Höger
 
sex & kärlek
Tycker du om någon just nu? Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej
Har du varit gravid? Nej
Har du någonsin haft sex? Nej aldrig någonsin :)
Vem delade du senast säng med? Min sambo
Om du tycker om någon nu, vet den personen om det? Han anar nog någonting, men man kan ju aldrig vara säker.

ärlighet
Röker du? Nej
Snusar du? Nej
Skolkar du? Ja
Gör du frukosten själv? Ja
Har du suttit i rätten? På besök med skolan, jag är en ängel själv jag :)
Vad gör du när du blöder näsblod? Försöker stoppa det.
Har du solglasögon? Inte på mig, nej.
Vem pussade du senast? Jonas
Vem kramade du senast? Jonas
vilken färg har du på tröjan du har på dig? Grå/svart
sitter du vid en bärbar dator nu? Ja
Är du blyg? Inte ett dugg.
Vad tänker du på just nu? På vem som kommer tycka att detta är intressant läsning...
 
Hur lång är du? Ståtliga 161 cm
Favoritfärg? Blått
Är du svensk? Ja och lite finskt.
Var är du nu? Hemma
Favoritdjur? Hm hund kanske, inget jätte-fan av husdjur.
Födelsedag? 28 april.
 
 
Såååå :) Nu vet ni lite mer om mig, men nej jag svarade inte på de allra intimaste frågorna. Typ "Hur många gånger har du haft sex under ett dygn?" Herregud säger jag bara. Lägger folk ut det ens..

Jobb

 
 
 
 
 
 
 
 
Fått minst två sms om jobb per dag nu de senaste dagarna. Gillar verkligen inte att tacka nej varje gång, men tentorna är ju viktiga! Jag har inte jobbat en enda minut under december, kommer väl kanske inte vara så himla roligt i januari gissar jag ;) Men det kommer fler månader att jobba på, pengar kommer och går.
Jag längtar till (förhoppningsvis) att jag kan köpa någonting utan att sen känna ångest för att jag unnade mig själv en sak. Samma sak gäller med att inte alltid tänka igenom alla köp jag gör. Ibland överdriver jag dock och funderar hur länge som helst över saker, saker som jag faktiskt behöver ha. Det är ju onödigt att spara in på saker som är nödvändiga. Däremot kanske man kan strunta i att köpa fem klänningar som alla ser ungefär likadana ut. När jag tjänar pengar ska jag även ta två skivor skinka på mackan och inte bara en! :) Som en principsak...
 
Varje gång jag och Jonas har flugit har vi haft med oss Pringles-chips (Vilket vi inte hittade på väg hem från Thailand så det fick bli dessa) Jonas köpte med sig några häromdagen som vi skall ha till egypten. Anledningen är för att påsen sväller upp massor när man flyger vilket vi tycker är lika roligt varje gång :P Skönt att vara lättroad ibland faktiskt. :)
 
Jag har precis kört repetition på materiallära-kursen nu.. Dags att bita tag i lite ekologi, ozonlager och växthuseffekt i kemisk miljövetenskap. Kollade igenom en gammal tenta i den kursen och jag kunde inte en enda fråga haha, med andra ord.... Kötta.
 
 
 
 
 
 
 

Slask

Goooodmorgon upplands väsby! :) Jag vaknade och mår precis som igår! VARFÖR kan det inte bryta ut då? Det är bara sådär lagom tungt att andas och lite ont i halsen + täppt men jag hade ändå klarat en liten springtur liksom. Nu är det försent för mig att vilja bli sjuk. Tenta imorgon och på fredag, att tentera med feber tror jag inte är så himla roligt alltså. Så därför har min kropp missat chansen att få bli sjuk, too bad.. Nu blir det inget!
 
Sned bild som jag inte orkar vända på, från när jag och Jonas åkte gocart i somras, så sjukt kul! :) Därför är jag extra pepp inför att försöka hitta en utflykt till öken i egypten och åka fyrhjuling :D Hopas vi kan lösa det. Vi ska även ta en båtutflykt för att snorka lite. Can't wait!
 
Man blir bara trött av att kolla ut, så tråkigt väder. Tur nog skall det frysa på igen på onsdag, vilket jag hoppas innebär lite snö. Mysigt såhär inför jul. Jag skrev en packlista till Egypten och efter halva märkte jag att jag nog får ta bort några grejer :P Däremot är jag väldigt sugen på att köpa en vattentät påse till kameran, hade varit roligt att ta lite bilder under vattnet. Men man vill ju inte riskera att det läcker in och kameran är förstörd, speciellt när vi lånar den av mina föräldrar :P Kommer hem och säger att det hände en liten olycka. Inte så käckt kanske.
 

Tränade

Det blev träning, Emelie hämtade mig vid 15:00 och vi åkte till Landvetter. Råkade skjuta i stolpen som sen förde bollen rätt i ansiktet på henne, som tack för skjutsen liksom. Sorry för näsblodet! :( men det var skönt att få tränat. Får se imorgon om jag gjorde rätt val!

Nu ser vi på jul med Ernst efter ett jättelångt varmt bad. Men Ernst är så jäkla lugnande så man somnar. Allt är så perfekt för honom typ, nästan så man blir arg :P Sen ska vi se på Zlatan. PSG-Lyon. Det är väl mest Jonas påhitt faktiskt ;) tro det eller ej..

Kramis

Korrosion

Idag står korrosion på plugg-schemat. Redan läst en del idag. Men ska såklart fortsätta, imorgon är sista dagen jag skall plugga och då är det bara snabb repetition som gäller för denna kursen. Tenta på tisdag 14:00! Ska bli skönt att få den avklarad oavsett resultat.
 
 
 
Igår var vi som tidigare skrivet på liseberg. Jonas gick fram till center-hjulet och satsade en femma och vann en 1:a-vinst på första försöket. Jättebra.. ;D Så sen behövde vi inte spela mer. Vi skulle egentligen ha ätit på restaurang, vi gick runt på alla matställen som finns på liseberg. Tyrolen, järnvägsrestaurangen, wärdshuset, Applåd.. Men allt var fullsmockat! Herregud vad mycket folk det var överallt igår. Så vi gick vidare mot Taras och vino pasta tre o.s.v. men NEJ fullt överallt! Så efter att ha promenerat runt hela stan och till och med kollat in på Scandic hotell för att hitta mat så fick vi åka hem. Det slutade med att vi köpte Thaimat en trappa ner här hemma, smidigt.. Men inte lika mysigt!
 
 
Står i valet och kvalet i om jag skall träna idag eller inte, mår bättre.. Men vill inte må sämre igen. Dock måste jag träna. Herregud vad vi har käkat i helgen! Får suga på den karamellen lite.
 

Vi hade iallafall tur med vädret

Känns tryggt att det ösregnar ibland och går över till full snöstorm ibland. Vi får väl se hur mysigt det blir på liseberg en dag som denna. Nu har jag iallafall suttit inne med mina metaller och miljökemi o.s.v. och känner mig ganska redo att hitta på något annat. :) Är inte längre ensam i lägenheten heller, vilket känns rätt skönt. Blev ensamt efter några timmar!
 

Hell yeh
 



Nu skall jag lämna plugget för idag, ha en trevlig lördag! :)
 

Lördag 15/12

9 dagar kvar till julafton. Tiden springer. Igår när Jonas far kom hit så satt vi och planerade Teneriffa. Känns riktigt skönt att det är nio dagar kvar till en vecka i Egypten och sen 13 dagar efter vi kommit hem så lyfter flyget mot Teneriffa. Däremot såg vi på bokningen att incheckningen stänger 05:30. Så vi måste vara på Landvetter senast 05:00 på morgonen.... Säger bara, woot? :) Får gå upp mitt i natten (om man ens lyckas somna när man har en tid att passa så tidigt/sent)
 
På julafton går vårt plan klockan 08:00 dock, lite mer mänskligt. Då kan vi ju stiga upp vid 05:00, vilket är som en vanlig jobbdag. Känner inte riktigt att jag får klaga på vilken tid vi ska stiga upp när vi ska få resa till värmen. Spelar ju faktiskt ingen roll.
 
Några förslag på böcker man kan ta med sig och läsa på flyg?
 
Nu har jag precis lyxat till det med en alvedon för min feber/halsont/huvudvärk. Sitter i sängen nerbäddad med massa kuddar och täcken redo att plugga. Jonas och hans far skall "lämna mig ifred i några timmar". Sedan skall vi in till Liseberg för en mysig eftermiddag/kväll :) Blir nog bra, får klä mig varmt och trycka i mig en alvedon till sen haha. Vad gör man inte för konsten?

Proppmätt

Proppmätt efter 2kg havskräftor med massor av tillbehör :) Känner att förkylningar tar ut sin rätt och jag vill bara sova. Imorgon ska jag plugga metaller och sen ska vi på jul på Liseberg. På kvällen blir det ut på restaurang och sen hem för att sova! Mycket sömn med andra ord ;)


Hoppas er helg blir bra, jag tänker ha en bra helg med eller utan halsont.

Halsonts-helvete

Vaknade och kunde knappt svälja, WHY MAN? Vill inte, tänker vara som ett tvärt barn och sätta mig ner och protestera. HINNER INTE VARA SJUK NU. Allt blir jobbigare också, speciellt att plugga då hjärnan inte vill samarbeta utan känns som en stor bomullstuss. Min hjärna är en tops. :(
 
Ska göra mitt bästa åtminstone. Sen ikväll kommer ju Jonas pappa hit, vi ska äta havskräftor! Ååååh jag hoppas jag mår bättre då så man kan känna smak och grejer. MWAH.
 
 
Frustrerat inlägg av en frustrerad person.

Taxfree

Gick loss i taxfree-butiken på nätet! Det blev parfym (Hugo Boss la Femme) mascaror, sollotion och vin. Herregud. Man kan tro att jag skiter pengar ibland men det gör jag inte, jag trycker bara på köp-knappen och hoppas på det bästa ;)
 
 
 
MEN DET ÄR GÖÖÖTT, kommer jag lukta gott och grejer framöver med. Jag är ledig imorgon, faaasen vad jag ska plugga! Ska klara tentorna och sen belöna mig med att bli fet på All Inclusive-mat! :)
 
Puss

Plugg-flow

Igår hade jag ett himla plugg-flow! Jag fick väldigt mycket gjort. Idag när jag sätter mig och läser tänker jag bara på annat, ögonen svider och det känns som att ingenting går in. Men man får ta det med en nypa salt. Igår hade jag pluggångest, kände mig som en dålig människa. Man blir liksom arg på sig själv över att man gång på gång sätter sig i en stressad situation, trots att man haft 2 månader på sig. Vad har jag gjort alla dessa veckor som har varit viktigare? Förutom "våra bästa år" på tv då.. Det kommer ju först ;)
 
Jag tror att jag är rädd för att misslyckas, det värsta som kan hända är att jag får göra tentan en gång till helt enkelt. Värre än så är det inte? *Tänker på barnen i Afrika*
 
Jag med mina fina plugg-papper/böcker/häften. Jäkligt snygg tjej haha!
 
Kaffe - Obligatoriskt alla dagar i veckan.
 
 
Nu skall jag ORKA plugga i en timma till. Efter fyra kommer min klippa hem och vi ska åka och handla. Mat skall inhandlas då hans far bor hos oss i helgen. Får se hur social jag hinner vara dock. Skola kommer först. Vi ska åtminstone försöka hinna med lite roligheter i helgen.
 
På tal om ingenting så blev jag släpad i ena benet runt om i klassrummet förut idag, ingen reagerade extra på det heller, (min svarta jacka blev grå av all smuts). Blev även utburen i armarna ut i korridoren och sen lämnad där, men ingen kollade extra ens då, det händer bara mig! (Låter som jag blir mobbad i skolan och att jag försöker spela som att det är en "rolig grej" som folk gör för att dom gillar mig) haha! Jag blir inte mobbad så ingen behöver bli ledsen nu <3 Kram

Inga julklappar

I skrivande stund är jag väldigt tacksam för att jag slipper köpa julklappar i år! Jag ska skicka med min bror (Henrik) en present till min bror (Robin) i Japan, bara det har tagit mig över två veckor nu att fundera ut. Suttit varje kväll och grubblat, jag vill alltid ge den perfekta presenten. En present så bra, att personen som får den tycker att det var det bästa han/hon fått. Tillbaka till presenten... Min "japanska" bror dricker bara pulverkaffe där, vilket jag aldrig hade klarat. Inget gevalia hade gjort mig vild. Så jag tänkte först skicka med honom en sådan här:
 
 
 
 
 
 
Kolla så liten den är!! Plus två paket gevaliabrygg..
 
Men sen tänkte jag att... nej han klarar sig nog. Dom har ju starbucks o.s.v.
 
Så började jag fundera vidare och nu har jag åtminstone bestämt mig. Kan dock inte skriva ut det här men ah. Det är enligt mig en bra present. Det enda som oroar mig nu är om den börjar brinna och jag är ansvarig för det. Hade inte kunnat leva med mig själv, så får skicka med presenten på ett villkor... Att han är överdjävulskt försiktig! Får nog förklara vad det är senare, nu tror väl folk att jag skickar honom något livsfarligt och att jag är världens sämsta syrra. Men jag skickar den med kärlek och det ska vara ofarligt om man typ inte kissar på den haha!
 
 

Tentagenomgång.

Ska in till skolan för tentagenomgång. Hoppas det är värt det, funderat fram och tillbaka om jag ska stanna hemma och plugga hela dagen eller om jag ska ta mig till skolan. Väljer skolan nu. Brukar alltid vara fel val haha, men det är bara att köra. Hoppas dagen blir bra för er också.
 
 
 
Jag höll iallafall på att skratta ihjäl mig igår när jag insåg att datumet 14-14-14 inte finns och inte kommer finnas, finns ju faktiskt inte 14 månader (Tack Mirna för påminnelsen) så nu låtsas vi att jag menade det som ett skämt. Är alla med på det? Min hjärna var överexploaterad igår och ibland behöver man ju faktiskt några månader extra på året!
 
Jag har ingen träningsvärk idag = Jag måste ta i hårdare på söndag! Eller så kör vi ett pass imorgon? hmmm där sa jag någonting. För att motivera er till träning, boka en resa till stranden vid juletider. Lovar att man äter mindre julmat då ;)

Löpträning

Löpträning hell yeh, kallt ute men var så jäkla trött på allt så behövde få ut lite aggressioner! Ibland är det bara så sjukt bra att ta ut sig och känna sig helt slut när man kommer hem, tom liksom! Massor av tankar som cirkulerar och den värsta känslan är när man reagerar fel (man vet om att man reagerar fel) men inte kan göra något åt sina tankar/känslor ändå! Om någon fattar ;D
 
Vi sprang iallafall 5 km och sen puttade vi  runt en bil i snön ;D Det var riktigt välbehövligt. Mitt humör sköt riktigt i höjden. Konstigt hur det kan göra så mycket att bara träna. Får ut så mycket skit som byggts upp :)
 
 
 
Nu ser vi på Berg flyttar in och jag sitter med filt och allting. Fryser efter att ha varit utomhus så länge, speciellt när man blev svettig!

Wahhaha

Min hjärna är överkokt, som ett ägg när det får koka längre än 8 minuter så blir det grönt i kanterna. Så ser nog min hjärna ut nu där inne.. Men jag har nog kanske lärt mig någonting! :D (lägg märke till både ordet nog och ordet kanske i samma mening). Jag ska plugga lite i den andra kursen också. Men herregud vad jag har tryckt in alla järns olika strukturer bainit, austenit, ferrit och även polymerers egenskaper. Då vet ni liksom.
 
Ikväll blir det löpträning, can't wait. MÅSTE SPRINGA AV MIG. Suttit på min lille rump hela dagen. Är inte byggd för det. Varje gång jag reser mig upp också så blir jag så sjukt snurrig å måste luta mig mot något och blunda. Vad har jag brist på då tro? Googlar jag det så kommer det stå att jag har cancer och kommer att dö. Hmpf.
 
Ska reta upp egyptierna genom att ha med mig den här när vi åker på julafton! :) Shiiihooo.
 
Back to plugg. Ska plugga Livscykelanalys tror jag, eller kemikaliereglering kanske. Båda låter så sjukt jävla roligt så jag vet inte var jag ska börja. EN VECKA KVAR TESS. Kämpa.

12-12-12

Jag sitter och tittar på vigslar i Nyhetsmorgon. Att gifta mig där skulle jag då inte vilja göra, Mona Sahlin viger paren och Robert Wells spelar piano. OK... Men den där trissvinsten på 250 000 kan jag väl säga "Ja" till dock :)
 
 
Väldigt många frierier idag också, på grund av datumet. På julbordet satt vi bredvid en av Jonas arbetskamrater och hans fästmö som skall gifta sig i september ( Dom är födda 90.) Innan han friade hade dom varit tillsammans i ett år. Fick rätt många frågor om varför inte vi förlovat oss då vi varit tillsammans i 6 år. Finns inget bra svar på det, men än att jag är 21 år och inte känner ett behov av att ha en ring på fingret. Vi kommer ändå inte gifta oss inom ett år och jag vill göra det på "riktigt" när det väl händer! Kanske 14-14-14? ;)
 
Ska plugga idag, fick världens ångest igår! Blir lika arg på mig själv inför varje tentavecka, att jag inte pluggat tillräckligt och att det kommer vara på gränsen om jag klarar det eller ej. VARFÖR går det inte att plugga lagom varje dag? Slutar alltid med att jag sitter alla dagar i sträck inför tentan med mina böcker och bara tvingar in saker temporärt som jag sedan glömmer. En stor kopp kaffe på det sen kör vi! :)

Glatt inlägg

Haha, läste igenom mina egna inlägg som jag gör ibland. Såg att alla varit negativa, vilket ju inte riktigt speglar min personlighet. Mina klasskompisar skojade om att det hade varit roligt om jag hade världens EMO-blogg när jag är så glad jämt, hade verkligen varit skilda världar! Så nu blir det ett glatt inlägg, har ju trots allt en del att vara glad över. (Tro det eller ej ;) )
 
haha jag och Jonas blev så godissugna igår så vi förstörde pepparkakshuset och åt upp halva taket. :P
 
Idag ska jag till skolan mellan 13:15-17, sen jobbar Jonas sent så jag hinner plugga även när jag kommer hem. Jag drömde askonstigt inatt vilket jag alltid gör innan tentadags. Skrattade åt det när jag vaknade, om jag skriver det här kommer ni tro att jag är mer dum i huvudet än vad jag redan gör, så jag fnissar åt det själv och sen glömmer vi mina drömmar. Tentorna är på tisdag och fredag nästa vecka, sen är vi lediga I EN MÅNAD. Jag ska hinna med två resor under dessa fyra veckorna, hur många får göra det? Två solresor dessutom. HALLÅ. Men det är ju med mina egna intjänade pengar också så jag har ju sparat in på annat, för att göra detta möjligt :) I helgen kommer Jonas far hit, så ska vi fira minijul. Ut och äta på lördagen som vår julklapp till honom. (Vi byter inga julklappar i år.) Sen är det sista handbollsträningen på söndag för "säsongen" och nästa år börjar vi spela matcher om allt går som det ska, detta ser jag fram emot! Skönt att veta att man har två träningar i veckan, som man måste gå på. Det går inte att fuska alltså! :)
 
/Positiva Therese ;)

Klagomål

Igår funderade jag över hur en hel del människor orkar klaga hela tiden. Det är det enda man läser på facebook nu för tiden, bara för att nämna ett ställe där folk gärna skriver hur dem mår. Västtrafik suger, hästar finns inte (vad är det för konstig sida och varför lägger någon överhuvudtaget energi där?), Mcdonalds har dåliga hamburgare, Willys behandlade någon dåligt.
 
J tyckte att jag skulle klaga på västtrafik igår när jag knappt kom fram till skolan, men jag tror att det kommer bli bättre från första dagen då de provar detta nya. Då sa han att "ju fler som klagar desto större genomslagskraft har det". Medan jag snarare bara blir så trött på att lägga energi på att vara sur på allting hela tiden. Jag ser det snarare som att man själv mår dåligt av att klaga, skicka brev/arga mail till folk hela tiden. Jag blir ju mer sur ju mer jag tänker på någonting och skriver om det. Tänk om jag varje dag skulle skicka in en bit brosk i min skinkbit till företaget som gör skinkan med ett argt brev, eller skicka tillbaka en chipspåse med en bränd bit i eller ringa västtrafik varje gång dom var försenade, (jag skulle bli deprimerad.) Ta det med en klackspark! Vill jag komma till skolan i tid kan jag också gå en kvart tidigare hemifrån och då kommer jag med stor sannolikhet komma i tid.
 
Själv vill jag umgås med positiva människor, vill egentligen inte höra om hur jobbigt allt är och att vädret är som det är. Lite svårt att förändra vädret faktiskt, ta på dig en tröja. Nu har jag gjort min del av klagandet, så nu slipper jag skriva en status på facebook om att hästar visst finns.
 
 
Nu ska jag plugga igen, wop.
 

Waste av tid!

Gud vad negativa inlägg dagen bjuder på. Men efter att kommit fram till skolan, om än försent... Så visade det sig att föreläsaren bara skulle gå igenom laborationen (vilket labbledaren redan hade gjort), detta tog 45 minuter och sedan fick jag ta mig en timme hem igen. Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Slösade tre timmar på... INGENTING? :) Å kallt är det också!!
 
Thailandsbränna :) MYS
 
M Å S T E  plugga.
 
/negativ tjej.

Skitbuss

Jag gick hemifrån kvart över tolv, först nu 40 minuter senare är jag på en buss som faktiskt går in till stan. Passerade tre bussar som alla bara gick en hållplats längre än vad jag redan befann mig. Jättebra! Sen åt andra hållet kom tre bussar samtidigt som alla skulle till samma platser. Säkert effektivt :)

Vet inte om det syns men här är en bild på tre bussar som alla skulle till samma ställe, samtidigt.

Ny busstidtabell.

Från och med igår ändrade ju västtrafik sina tidtabeller och bussar. Helt plötsligt går min buss bara till Östra Sjukhuset istället för till Nils Ericsson. Mest orolig blir man ju över nattrafiken. Jag vill mycket hellre stå och vänta på bussar på Nils-terminalen (där massa folk cirkulerar nattetid) än på Östra Sjukhuset, där man helt själv får stå i mörkret, utomhus? Men vem vet, detta kanske är mycket bättre, som dom påstår. Så idag ska jag åka Svart Express till skolan, låter lurigt :D Ska ta den från Backvägen, till svingeln och där byta till spårvagn.
 
Haha bild från när vi målade i lillstugan på landet, eftersom att jag fick färgen i ansiktet och inte heller tålde den så var jag helt prickig i ansiktet i typ tre dagar. Sweeet.
 
Får väl vara positiv till jag märker att det är något fel med detta nya. Men om jag inte går upp till backvägen (ca 1,5 km.) utan åker från hållplatsen här utanför, så måste jag byta tre gånger för att ta mig till skolan. Känns lite overkill. Oh well, västtrafik har väl aldrig levererat bra tjänster så jag hade väl inga förhoppningar om detta heller :)

2:a advent

Funderade över att det faktiskt är andra advent idag, inget vi firar dock. Tänkte snarare att tiden går väldigt fort. 15 dagar kvar till jul (det jag tänker på är Egypten). För mig kommer julafton bara vara en vanlig dag. Nästa vecka är det tentadags också, orkar inte! :( Vill bara vara ledig en månad nu.
 
 
Är supertrött efter 2 timmar handboll på sju personer, blir en del springande. ;D Så nu har jag ätit pepparkakor, bra val.. Får väl bli springande imorgon igen, jäkla julvanor!! Så gott med pepparkakor, glögg, lussekatter, kolor, clementiner och allt som hör till. FARLIGT.
 
 
Funderar på att äta upp vårt fula hus med :D hehehehe

Julkalendern

Jag kan inte titta på julkalendern vid 07:15 på morgonen så jag ser det på svtplay. Det är faktiskt rätt mysigt! Även om man är "vuxen" nu (till åldern) Jag tycker det är supergulligt med rymdskrot och spöken. :) Ska snart bli upphämtad av Emelie, ut i snövädret blir det. Ska bli skönt att spela handboll, jag har ätit massor i helgen och druckit! Inte bra, för fysiken alltså.... Men helt okej för själen ;D
 
I Skåne i somras!! :) saknar sommaren, sjukt bra var den och bättre nästa år kanske :)
 
Pluggade 30 minuter förut faktiskt, undra om jag lärde mig någonting :P Dags att dra sig!

Träning

Vi har bara suttit inne idag, jätteslöö blir man! :) Men ska snart bege mig upp till mina föräldrar, fika lite och sen åka till träningen. Två timmar handboll står på schemat, jag borde verkligen plugga också. Ska nog sätta mig en 30 min nu iallafall, en vecka kvar snart bara! U S C H.
 
 
Bild från en utomhusträning innan det bleev kaaos med snö.
 
Ikväll blir det bara lugnt igen, börjar skolan imorgon 13:15, plugga plugga hela veckan. Kommer bli segt, men ska man klara tentorna krävs det total fokus.. Att jag aldrig lär mig att plugga lagom under hela 7 veckorna? Måste alltid kötta sista veckan.
 
HWAJAJhjwhw hej

Pepparkakshus

Jag och Jonas skulle idag göra vårt första pepparkakshus! :) Det blev lite halvt misslyckat, ena hustaksbiten gick nästan sönder och det fäste inte riktigt. Men nu vet vi ju hur vi skall göra nästa år ;) Tanken är ju inte att vi ska sitta och titta på det utan det var ju bara en mysig grej.
 
 
Haha kommer ut grönt å rött ur skorstenen, men det är inte så verklighetstroget med smarties på taket heller! :D
 
Nu dricker jag glögg och låtsas att det är julstämning :P Vi har inte pyntat med någonting... Meeen mer glögg så ser man väl stjärnor överallt ändå. He he.
 
Kram på er.

Julbordet

Igår var jag nöjd över att det var fri bar. Vi drack snaps, shots, drinkar, cider.. allt var jättegott och maten var grym! Åt sill och grejer först, sen blev det jansson, revben och en himla massa annat. Min mobil har ingen blixt så det blev för mörkt att fota.
 
Jag igår :)
 
Enda bilden som går att lägga upp :)
 
Hmmmmm, sen var det hemgång och jag sov som en gris. Det var nog allt. Idag ska vi storhandla och sen göra ett pepparkakshus! :) Vi ska se på damerna i EM och sen bara laga god mat, titta på tv och mysa!
 

Julfest

Efter ett långt bad, en drink för att lugna nerver? HAHA eller inte. Så ska vi snart åka in till stan där en buss plockar upp oss och kör oss till julbordet. Jag har gjort mig iordning och försökt täcka alla jäkla fläckar i ansiktet. Jag har även sett på julkalendern, så mysigt!! :)
 
 
Hoppas på en trevlig kväll, min mobil tar sämst bilder.. Får skaffa en kamera, så man kan ta kort på roliga tillställningar. Synd att jag inte får något av tomten i år. Oh well, kanske på födelsedagen.

Blev inga bilder.

Råkade glömma mobilen i min jacka idag, jackan låg inlåst i ett rum. Därav blev det inga bilder under laborationen. Det blev rätt fint det vi gjorde, men inga spännande reaktioner händer väl direkt. Var en del färgskiftningar och sånt som är roligt att ta kort på dock! Vi lade järn, koppar, zink i olika bägare med olika vätskor. Därav korroderade metallerna ifall lösningen oxiderade metallen. Såååå spännande var det ;) Det gick fort åtminstone, vi slutade över en timme tidigare. Så jag har redan kommit hem, trots stopp i spårvagnstrafiken.
 
Bild från när jag fikade med Sonia, Sandra och Mirniiis <3
 
Har tvättat av mig sminket, fått ännu en finne mellan ögonbrynen typ. Känner mig som en tonåring. Var det tvunget att vara denna helgen? Nästa helg ska jag ju bara sitta hemma och plugga - Hade passat bättre då!! :)
 
 

Laboration

Ska snart småjogga till bussen (det blir alltid så för jag är sen). Sen har vi laboration till tolv! Ska bli kul, var ett tag sen vi labbade. Ska försöka ta lite bilder.. Sen ska jag hem och piffa mig en smula upp. Ska bli kul idag! Dock sov jag jättedåligt inatt (igen) så jag känner mig sådär halvfräsch, men... inget som inte lite alkohol och god mat botar.
 
Hade varit bra om jag hade fått min sminkbeställning från ELF, men nej! Den har inte kommit och dom vet inte var det kan ha gått fel.. Så om inte den kommer på posten eller skickas tillbaka till dom så är det några hundra i SJÖN. Känns ju bra. Så dumt att man betalar direkt och att varan SEN kommer hem till dig. Borde vara tvärtom. Men då blir det väl dyrare och grejer? Don't know.
Äter detta till frukost.
 
Önskar att jag åt detta.
 
 
Hur som helst, sen var jag ja ;D
 
 
 
 
 
 

Sprang

Var ute och sprang förut, kallt! Gör ju ont i lungorna då. Men det gick bra och skönt var det efteråt.
 
Var på stan länge förut, provade en kjol som Mirna tyckte var snygg. Det var den på tjejen hon skickade bild på! Men på mig satt den inte bra, rätt roligt hur stor skillnad det är på kroppstyper. :) På henne satt den tajt och fint, på mig som en knälång säck ungefär. Men jag köpte ju en klänning så, det blevade bra ändå.
 
Labb imorgon! Sen hem och göra mig iordning inför julbord/fest. J slutar tidigare också så vi slipper stressa. KANON :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tog en bild när jag sprungit :) Mörkt och kallt. Mysigt ändå.
 
Heeeerregud va snygg man är när man springer.

Klädesångest

Hur hungrig jag än var när jag kom hem så stod jag ändå och provade kläder i en halvtimme istället för att äta. ;D Alla mina klänningar ser likadana ut med, måste nog variera mig lite.. speciellt gällande färg. Svart och vitt är temat annars. BOORING.
 

Rätt nerklätt? Egentligen en klänning under, men den är öppen i magen typ. Ser weird ut, så man får ha nåt över isåfall. Men kan inte komma på vad isåfall.
 
Se ut som en snöboll imorgon kanske ;D
Eller en vanlig tajt svart klänning...
 
Klänningen jag köpte idag, ser ni att alla ser likadana ut?
 
En peplumkjol och ett linne...
 
Lutar mot den jag köpte idag dock. Men vem vet, hinner ångra mig hundra gånger innan imorgon! :D Tjejer alltså.
 
 

Shopping

Var i stan efter skolan. Vi slutade tidigare så jag tänkte passa på att hitta något till julfesten imorgon. Men hittade inget i rött eller så. Men det fick bli klänningen nedanför, fast i svart och ursäkta strumporna. Köpte även ett par stora örhängen att ha till. Ska hem å äta nu, dödshungrig. Käkade ju frukost 06:30.

Kanske drar ut å springer lite sen. Börjar få "ångest" inför Egypten. Inte långt kvar nu, 18 dagar. IIIH

Kardemummakaffe

Jag var precis ute på en promenad, det orkar man ju alltid med. Jag hatar att sitta still en hel dag, blir tokig! Så jag promenerade med hörlurarna i öronen och bara med mina egna tankar. Egna sällskapet är ju bäst visst? ;) Så när jag kom hem var jag sugen på något varmt att dricka. Är inte sugen på te, inte på glögg (eller hade kunnat ta glögg men har bara starkvinsglögg) så det fick bli kaffe med ett krdmått kardemumma i :D Sen brygger man bara som vanligt, själv älskar jag kardemumma. Hade kunnat ha det i det mesta. Finns Annas kardemummapepparkakor nu med, jättegoda! Så nu ska jag sätta mig med mitt kaffe och med plugget. :)
 
 
Tog ingen bild när jag var ute, kallt om händerna ju ;) Plus att det inte är lika fint längs vägarna där det är helt svart i snön.
 
 
Efter att jag inte ens ätit bröd på några dagar så är jag väldigt sugen på KAKOR och bullar.. Ska klara det!! Får äta ett äpple till kaffet nu eller någonting ;D

Juletider

Tänkte bli lika klokare gällande julen, jag är inte så insatt i varför saker och ting firas direkt.
 
Advent
Första advent är fjärde söndagen innan jul. Historiskt sett så har adventsfirandet sina rötter i julfastan. Det är alltså en tid för fasta och förberedelse inför firandet av jesu födelse. Vilket jag inte alls hade koll på, jag äter ju mycket mer och dricker mer inför julen haha.
 
Julafton

Julafton firas den 24:e december, dagen innan Jesu födelse som var på juldagen. Detta gjorde man som en förberedelse inför juldagen och ofta läste man en julbön på julaftonskvällen "Julevangeliet". På julafton äts ofta "julmat" och julklappar delas ut.
 
Julgran
På 1500-talet började traditionen med julgran i Tyskland. Under 16-1700 talet började den även kläs med ljus.
 
Julmat
Pepparkakor bakades förr i tiden med riktig peppar, kakan ansågs ha medicinska effekter på grund av alla kryddor. Pepparkaka kallades även medicinplättar. På 1500-talet i Sverige var de väldigt dyra och exotiska och man unnade sig bara dessa på festligare tillfällen.
 
Fläskmat finns mycket på julbordet på grund av det gamla bondesamhället där folk mest levde på saltat kött.
 
Gröt- förr hade gröt en mycket högre ställning än nu, då vi mest äter det till frukost. Förr betraktades det som festmat.
 
Lucia
Firas den 13e december och var enligt folktron en farlig natt på grund av att många övernaturliga makter var i rörelse då. Till luciadagen skulle alla julförberedelser vara klara och detta firade man med att äta lite extra och dricka lite mer. Lucia är namngett efter ett skyddshelgon, Sankta Lucia. Den svenska traditionen skiljer sig mycket från den på Sicilien där Sankta Lucia föddes.
 

 
Nu kan vi mycket mer om julen! All julmatshistoria orkade jag inte skriva om men jag läste själv om t.ex. julöl och mandeln i gröten. Ibland undrar man varför man firar saker som man själv inte har en aning om varför ;D
Men jag äter mer än gärna pepparkakor, lussekatter och dricker julöl/glögg. NO PROBLEMS. You don't have to ask me twice.

Fil

Sitter och äter frukost, fil är visst inte så gott. Sjukt surt haha! Vaknade upp och känner mig lite mer förkyld också, så blir nog ingen löpträning ikväll. Men jag får ta igen det så snart jag känner mig frisk. Vill inte riskera fredagen (då ska vi på julbord/fest).
 
Jag och jonas för TRE år sen. Vi ser båda lite mongo ut haha, för många drinkar kanske.
 
Dagens att göra:
  • Plugga LCA, försurning och toxokologi.
  • Plugga korrosion.
  • Göra mig av med finnar jag börjat få? Hallilådär?
Fått tre finnar stora som hus, nej men dom är väl inte jättestora men det gör ont. Har inte haft smink på några dagar så antar att det är därför? Eller så är det en helt annan anledning, men man kan ju inbilla sig massa saker. Så himla typiskt att man får saker i ansiktet när det ska has roligt i helgen. Om det inte hade varit normalt för tjejer att sminka sig hade jag varit illa ute ;) Men det mesta kan man ju täcka över.
 
Såååås nu ska jag se på tv innan jag kommer orka vara ambitiös hela dagen.
 

Posten

Vi hade fått tre brev i brevlådan som inget av dom var till oss, sen hade vi även fått två stycken "lokaldelen". Jag antar att brevbäraren blev trött på snön och kylan och bara dumpade allt i vår brevlåda. Men jag beställde smink från ELF för en månad sen och det har inte kommit, kan ju vara bra att veta att allas post åtminstone går i rätt brevlåda. Jag fick agera brevbärare och lämna ut breven som kommit fel. Känns ju som att jag borde få den personens betalning denna dag ;D
 
 
 
När jag var på fika hos mamma och pappa tog dom upp denna bilden. Bilden la min klasskompis Axel upp efter att han varit i en perukbutik i New York. Pappa och mamma kunde inte ens se att det inte var jag, vilket jag tycker är en överdrift, så likt är det inte! Ska kanske sätta den som profilbild så får vi se om någon mer tror att det är jag? Höö.
 
Nu vill jag att Jonas kommer hem för maten luktar grymt gott i ugnen! Jag är hungrig med andra ord. Ikväll börjar damernas handboll EM också. Ska nog bänka mig inför det. Hörs imorgon ;D

Snölöpning

HERREGUD vad tungt det var ute idag. Sprang 5,2 km, men varje steg man tog så halkade man tillbaka lite. Det låg mycket snö nu faktiskt. Men det var skönt när det var avklarat! Nu har jag gjort situps, armhävningar och vaderna, hur jag nu ska förklara vad det heter? Vadlyft? :P
 
Bunten med papper jag pluggar på idag.
 
Ska äta något litet innan jag sätter igång med LCA (Livscykelanalys av produkter). Sen laga lite mat så maten står på bordet när Jonas kommer hem vid halv sju! :D YAY. Kul dag..........
 
 
KRAMIS

"Dagens att göra"

  • Plugga korrosion, labb.
  • Plugga LCA, vill inte.
  • Springa? Kan inte lova att det blir 5 km idag då det är kallt.
  • Städa undan idag igen, vi gjorde det i söndags men sen dess har det återigen blivit KAOS.
  • Blogga tills folk blir sura.
 
Tror det är det jag vill hinna idag, känner att det är lagom. Hellre att jag klarar allt på listan känner jag. Så kan jag belöna mig själv med något istället.
 
Jonas jobbar ju över på tisdagar, men har märkt att det tar lite väl mycket av hans energi. Hela veckan blir förstörd, svårt att varva ner när man kommer hem halv nio och helst ska somna tio, så somnar han kanske ett på natten och så är man trött hela veckan. Så han jobbar bara över till sex idag, sjukt mycket bättre. Så får jag hem honom tidigare också :D WOP!
 
 
Har panik över vad jag skall ha på mig på julbordet, någon som vill låna mig nåt? HÖHÖÖH
 
Så, nu ska jag äta frukosten som har stått framför mig jättelänge som jag inte är sugen på. Sen får jag ju faktiskt ta tag i plugget... Ledig imorgon också. Blir nog en del bloggande som sagt. ;D

Morrn!

Vaknade av mig själv vid halv nio, lagom tid när man är ledig tycker jag väl ändå. Låg kvar ett tag och kollade lite på mobilen, vaknade i min egna takt. Hörde att det blåste ute och snön lägger sig idag också! Rätt mysigt faktiskt, men jag kollade även väderleksrapporten på YR.no och det står -15 in mot helgen... Känns ju jätteroligt.
 

Kolla!! Idag ska det komma en jäkla massa snö också, hoppas alla kör försiktigt. Själv tänkte jag sitta inomhus hela dagen och plugga.
 
Gårdagens middag, för alla intresserade.
 
Gårdagens frukost för alla intresserade. Jag åt apelsin, jordgubbar, fil, osötad musli.
 
Dagens frukost, samma som igår fast med lite kokos till. Jag älskar kokos :P
 
Just nu utanför mitt fönster, var jag planerar att stanna ;D

 
Så nu blev det en jäkla massa ointressanta bilder på vad jag äter hela tiden. Men det jag gör är ju att plugga, äta, träna, sova. Det blir inte roligare än så här gott folk.
 
Kramis
 




 

Vinklar

Antar att de flesta har en min eller en vinkel där dom blir bäst på bild! :) Jag föredrar att visa min vänstra ansiktshalva framför min högra. Detta är mest för att min lilla glugg/sneda tand syns från höger men också av andra anledningar. Andra ser säkert ingen större skillnad, men man har ju sina komplex själv :)

Hatar tanden.

Från favoritvinkeln!
 
Tar nästan aldrig bilder från detta hållet.
 
Överanalyserar som vanligt antar jag, men hoppas andra också tar bilder på ett visst sätt ;D Så jag inte bara tror att andra är likadana så är jag i själva verket ensam om detta ;)
 

Frukost

Det är inte varje dag direkt jag har ätit ägg och bacon till frukost, kändes onyttigt. Men ah det var ju gott, tydligen inte så onyttigt beroende på vem du frågar ;D Såg på facebook att det snöar, vilket ju stämmer. Kul, jag hade tänkt springa... Vi får välla se. Ska plugga med, imorgon är det TVÅ veckor kvar till första tentan, herregud vad tiden går!? Jag hinner inte med någonting känns det som. Men det är bara att sätta igång då hinner jag ju.
 
 
Frukosten haha, allt utom ketchup går väl an kanske, men utan ketchup är det ju inte lika göttit ;D
 
 
Nu ska jag plugga lite, sen kommer jag skita i det och se på tv för att sedan göra mig iordning för att åka in på EN föreläsning, som vanligt....
 

Julklappar

I år ska jag inte köpa EN enda julklapp, snacka om att det är skönt att slippa den ångesten. Hatar att köpa julklappar (För jag vill alltid ge den perfekta klappen) vilket man aldrig kan göra, förutom då man har en sjö av pengar.Däremot kommer jag inte få några julklappar heller, men det gör mig absolut ingenting. Vill jag ha något, så köper jag ju det :)
 
<3
 
Måste skryta med min pojkvän nu igen, haha! När jag kom hem från träningen så hade han köpt sådana tallrikar som jag har suktat efter sen vi flyttade hit! Han hade även köpt pepparkaksdeg så att vi kan göra ett pepparkakshus som jag har velat göra (aldrig gjort ett). Sen hade han lagat mat också, har jag sagt att han är bra?

Back

Från att ha bloggat tre gånger / dag i snitt, till inget alls på ett tag! :D Heja mig. Haft en upptagen helg. I fredags var det dock inte upptaget men då bloggade jag ju också ;) Igår fyllde min mamma år, vi var på Allum och sen var jag ute och käkade med tjejerna. Jättegod mat för att vara så billigt på Vasastan.. Vi beställde shotkanna och sen en tequila shot, två glas vin och cider. Kul att träffa tjejerna! Vi har planerat in 22e april igen haha! Gäller att planera i förtid när alla är så himla busy! 
 
Igårnatt ringde min bror på här hemma, 04:20 å jag blev lite nervös över vem det var... Men han fick sova här och resten löste vi tillsammans under dagen, skönt att få ställa upp för honom.. Som jag vet att han hade gjort för mig!
 
Älskar er!
 
Idag var vi hos föräldrarna och fikade. Sen tränade jag, min tur att hålla i träningen. Så jag var en liten mini-Hitler idag och tvingade folk att springa, men det får dom ta :) svårt att ta rollen som tränare helt plötsligt.
 
 
En sista grej är ju att vi tagit bort bröd från vår diet, imorse blev det en salig blandning med sockerfri yoghurt och bär med sockerfri musli. sen blev det även sill och ägg på sidan av haha! Imorgon blir det nog ägg och bacon. Kramis
 
RSS 2.0