Diplom?

Jag ogillar verkligen när någon gör något som är "fel" mot en annan person och sen frågar "Är du inte okej med det så säg det då?" Så svarar man: Jo det är lugnt med mig. Å sen säger dom "ahh jo eller hur."

JA! Det är okej med mig, vill du ha ett diplom och en blomma också eller för det du gjorde? Jag kan vara "okej" med mycket saker men jag behöver ju inte bli överväldigande glad och hoppa runt som en onykter minigris. Nä nu hetsar jag upp mig över inget, skall ut å after worka snart med några. Skall bli trevligt, blir väl en tidig kväll dock, skall jobba imorgon!




Helgen

Jobbar 24 timmar denna helgen, skall bli intressant att se hur trött jag är på vägen upp till landet på söndagkväll :)

Ledig onsdag.

Att jobba denna natten var riktigt tufft, kändes typ som en hemsk bakfylla inklusive ångesten! Meeeen ska jag klaga? Jag vill verkligen skriva exakt hur jag mådde runt halv fem imorse men det hade varit för groteskt att läsa. När jag kom hem sov jag åtminstone till klockan 14.00, åt en finfin frukost med extra starkt kaffe ;) Sen dess har jag tvättat, varit duktig och skall snart ut och motionera i det fina vädret.



Var på stan igår, sa hejdå till Elin innan hon åker till Australien imorgon i ett år för att plugga, det var mysigt med en fika och lite promenerande innan jobbet. Nu är det dags att hänga den andra tvätten för dagen och sen göra något lite mer spännande!

öl

Ikväll blir det ölrepubliken! Skall bli härligt att bara käka god mat och dricka gott :) Imorgon står inget på schemat vilket kanske är bra för jag skulle jättegärna ha en dag utan några planer alls. Igår kände jag mig grymt duktig men samtidigt som en idiot när jag stod upp klockan 07.30 (trots att jag inte började förrän klockan 14.00) för att åka till Nödinge, träffade Jonna och vi powerwalkade i 1 h och 15 min för att sedan äta en god omelett med sallad till frukost. Det var mysigt men köerna till jobbet var inte roliga någonstans. Tog nästan en timme att ta sig dit!

Snart åker vi till STHLM, skall bli så bra.




Åh Japan vad härligt det var! Borde resa oftare egentligen...

Rast

Blev lite tokigt då jag tog min första rast! Jag skulle träffa M en stund utanför jobbet, men med tanke på att det är dålig täckning nere i omklädningsrummet så fick jag inte hennes sms, där det stod att hon slutade tidigare och därför redan var på bussen. Så jag fick 1 och 1/2 timmes rast som jag antagligen får ta igen sen ;) Men, ah jag får njuta av att ta det lugnt en stund. :D Får hoppas på att vi kan ses en stund imorgon istället!



Är det någon som följer damerna? :S


Jag och Jonna bokade Stockholm idag! Det skall bli riktigt grymt och nu ska vi bara planera allt så att vi hinner precis det vi vill göra. Hmm, nog med blogg på jobbet. Slutar 23:00 ikväll!

jobbet

Är på jobbet, lunchrast. Blev lite trött på att passivröka VARJE rast, så jag sitter vid datorn. Dock är facebook blockat och även spel. Så det enda man kan göra är att läsa aftonbladets skvaller flera gånger om dagen ;) Jag vet iofs allt om planerna för serien Two and a half men, att Hugh Hefners före detta försöker sälja sin förlovningsring, ah listan kan göras lång på saker som jag har lärt mig idag.


Försöker planera min sommar, har ju bara en vecka ledigt men däremellan vill jag hinna med en massa roliga saker, finns ju helger och dagar då jag jobbar kväll/natt osv. Så om någon har ett förslag är jag på!



Antagligen ska iaf jag och Jonna till stockholm ju! :) Så ska jag upp till landet också när min bror fyller 25 år, utöver det är det inte mycket planerat förrän i höst.

Dags att återgå in till vår kära maskin, ingen mer rast ;)

kläder

Vill köpa nya kläder! Så blir nog en tripp till Allum på onsdag tror jag, hade varit skoj att hitta något. En annan sak som är rolig är att jag och Jonna förhoppningsvis kommer iväg till Sthlm vecka 30! Bo på hotell, gå på gröna lund, hänga på ställen som jag inte kommer ihåg vad dom heter nu ;) Hoppas det blir av och att vi i såfall får roligt, vilket redan är säkert att vi får.



Jag är kanontrött nu, sov en timme förut... Är ju inte normalt att vara såhär trött, men ska väl gå och lägga mig runt nio så att jag får sova mina åtta OTROLIGT viktiga timmar.


Ska ut!



Ska bli skoj :)

Captain & cola

Tjofräs. Gårdagen var... speciell :) Jag & tjejerna var å käka lite middag på Eva Paley, sen satt vi på Mcdonalds alldeles för länge i deras sköna fotöljer och åt McFlurry Ballerina Kladdkaka. Helt ok glass, med stor sannolikhet äter jag inte den igen dock. Runt 23 var tog vi oss hemåt, jag mötte upp mina bröder och vi satt i lägenheten och tjöta ett tag. Spontant mötte vi upp en vän och hans kompisar och kvällen fortsatte ett bra tag till efter det.


Saknar nästan plugget.

Det var sköj, men jag ska gå och lägga mig och sova igen nu! Fick bara tre timmar, behöver liiiite mer.

1 juli

Första JULI idag, tänka sig. Ingen koll på datum typ, såg på telefonen vilken dag det var. Jag vaknade klockan 16:00, var supertrött. Men jag hade roligt inatt på jobbet, fick en hel del fnissattacker. Speciellt vid 04:00, då skratta jag till jag grät. Tur att det finns roliga människor.

04:30 spelade vi luffarschack på rasten, det tog fem drag sen hade jag förlorat. Fick skylla på att hjärnan inte var med mig. När jag kom hem efter att ha återlämnat bilen till min mor så gick jag och la mig. Sov till 16.00, vaknade inte ens av att telefonen ringde, sms.. INGET. Antagligen var jag väl medvetslös.

Nu ska jag in till stan med tjejorna. Wi!

Underskatta inte sömn

Jag älskar att sova!

RSS 2.0