Egoregn







Ego-regn! Haha, tar stört många bilder på mig själv när jag väl tar bilder, blir typ aldrig nöjd och när jag väl är nöjd med hur jag ser ut på bilden så är det alltid något fel på färgerna. Undrar om det finns något samband med hur jag är som person, aldrig nöjd med ett betyg eller med hur jag har skött någonting "allt kan alltid bli bättre." Kanske är både en svaghet och en styrka dock! Ska iväg och träna nu, måste bli bättre ;)

Fika!

Idag var det gofika på en godag med FRIDISEN! Vi åt sushi (nam naam.) Sen fika på La Pain ingenaninghurdetstavas Francais. Muuumma.




Du säger vad jag tänker.

Go kväll!

Lördagens kväll var EXAKT det jag behövde! Skratt, skratt och skratt. Jag tror att tjejerna instämmer faktiskt, vi behövde nog den kvällen alla tre :) Vi var på Vasastan, jag åt hjortköttbullar, pressad potatis och rårörda lingon. Medan Sandra och Mirna åt varsin tacotallrik, som jag ändå åt sen :S haha hungrig much? ah kanske. Servitören var värsta försäljaren också, plus att jag märkte att varken jag, Mirna eller Sandra är bra på att säga nej ;) haha, vill ni ha nåt mer? Så säger vi cider, då säger servitören, neej ska ni inte ha en drink? Jag kan göra den godaste drinken osv.osv... så sa vi "ahhh ok" haha. 98 spänn men den var god!!

Sexy sours.



Nu ska jag ta igen lite i skolan, är ju inte mycket efter men var ju ledig i fredags- Farmors begravning och på onsdag ska jag vara ledig- Bertils begravning. Sjukt jobbig tid just nu. Men jag ska försöka att inte tappa bort den glada Therese som finns där inne, henne såg jag i lördags och det bådar gott inför framtiden :)

Kram på er.

Mirna och Sandra

Ska träffa dom ikväll! Ska bli supermysigt, tar nog en bild innan jag åker sen på vad jag nu valde att ha på mig för det är inte bestämt än...

Begravningen

Det var så otroligt fint på begravningen, utöver all sorg och smärta så var det ett perfekt avslut på en fin människas liv. Fin sång , vackra blommor, värdig kista och omsamlad av de som älskade henne. Som prästen sa, hur kan man beskriva det obeskrivliga? Obeskrivliga känslor som kärlek, vänskap och tillit, det är känslor som är unika mellan två människor. Det jag kände för farmor var både unikt och Obeskrivligt. Saknar henne så, snart finns det åtminstone en plats att gå att besöka henne, en plats att söka tröst.

Sööömn


Hoppas jag får sova massor inatt!!


På lördag blir det träff med tjejorna, hur bra är inte det då på en skala?? ;D

Matlab

Igår var det en lång skoldag, min längsta faktiskt! Jag är väl inte känd för att gå på alla föreläsningar och så vidare ;) Men har ju bestämt att bli ÄNNU mer seriös denna läsperioden. Var i skolan från 8:00-18:00, kom hem klockan sex, käka mat, såg på tv å nana. Skoj! ;)


Ska antingen köpa gerbera, eller rosor att lägga, farmors favorit!

Min värsta natt inatt antagligen, sov inte mycket alls, begravningen närmar sig.. Min kusin skrev en statusuppdatering på facebook som bara fick det att brista totalt. Om hur det nu är fyra veckor hon såg henne sist, hur farmor ropade "hej då dockan" när hon gick, att min kusin önskar att hon hade vetat, kunnat ändra! Det önskar jag också, hur själviskt som helst dock. Jag vill bara ha tillbaka henne för att jag behöver henne inte för att hon hade behövt vara här, om någon förstår hur jag menar.

Nu är det skola ute på Lindholmen! Vi har en jättego föreläsare, hon är väldigt rolig :) Kramkram

Lång dag!

Går i skolan från 08:00-17:00 idag! Absurt, orkar knappt 10-15, så det kommer suga rätt hårt. Men imorgon är en liten lugnare dag och på fredag har jag ju tagit ledigt. :) Sååå klockan närmare sig sju och det är dags att ta den fina bussen till skolan, verkar svinkallt ute så det gäller att pälsa på sig ordentligt. Typ mössa och vantar som är så härligt.



Klassiker...


Eller något random? Höh..


Köpte en hel koloni vantar på Ullared. Nästa helg är det Halloweenfest också! Måste verkligen fundera ut vad jag vill vara. Typ typ hmmmmm.. Förslag!?

sömn

Igårnatt däckade jag helt och hållet, sov som en liten prinsessa. Men inatt var jag tillbaka på gamla spår. KAN inte sluta tänka, på väldigt många saker men såklart mest på farmor. Tänkte på vår sista dag tillsammans två dagar innan hon gick bort, tänkte på det hon sa. Hur hon gav mig en massa saker, och jag frågade: Men farmor jag kan inte ta emot så här mycket är du säker på att du inte behöver det själv?


Liljekonvalj, blomman i toppen på dödsannonsen.


Hon var så orolig över att Jonas pappa skulle bli frisk, för hon sa "jag vet hur mycket han betyder för dig." Han blev frisk, men det skulle även du ha varit nu! Jäkla skithelvete. På fredag är det begravning och om jag gråter varje natt så hoppas jag verkligen att den mascaran jag köpte är så vattenfast så att den sitter där om jag så hade gnuggat mig i ögonen med svinto. (stålull)

Igår var jag hela dagen i skolan, vi läste sannolikhetslära. Det ingår i kursen matematisk statestik, denna perioden ska vi även läsa tre andra kurser och jag spenderade 1333 kronor igår på böcker och ett busskort, det är så roliga saker som pengarna spenderas på nu för tiden. Det är åtminstone skönt att vara tillbaka i skolan, saknat det på ett sätt. Denna goa ångest som infinner sig så snart man inte pluggat tillräckligt, all press! Yummie

Ny dag!

Från och med idag är det "seriös" som präglar mina dagar, hoppas jag! ;) Idag har vi föreläsning ute på Lindholmen, vi får se om jag hittar dit, bara det är en utmaning så här "första dagen i skolan." Projektorganisation, matematisk statistik, tillämpad matematik i kemitekniken, låter roligt allt detta va? Ahh det är sådant lilla jag får uppleva! :)


Glad såhär på morgonen haha

Chalmers

Imorgon bär det nog av på ET-raj på Chalmers! Dock är det ju lite för att fira att tentorna är avklarade och jag har ju inte skrivit några! ;) Men men! :D

Diskmaskin!





Vi köpte en ny diskmaskin igår! Så när vi bar upp den för alla trappor här hemma så höll jag i vassa kanter och sakta men säkert skar den upp två fingrar på ena handen och tre fingrar på den andra. Det gjorde megasuperduper ont och det blödde jättefint från mina sår :) Men nu känns det bättre och dom är omplåstrade :P Det som känns bäst är ju att diskmaskinen står i köket och jag snart SNART slipper diska för hand. Den förra maskinen diskar ju bara kallt och det är inte mycket till hjälp om jag ska vara ärlig...

Jag fick min lön idag också och det är väldigt uppiggande! Ska spara mycket av det till Thailand och sen ska jag även försöka spara till nästa år då jag inte får så mycket pengar varje månad, vill gärna slippa ta lån från CSN även i framtiden och det ser ljust ut!

Snart helg

Hola! Torsdag idag, redan! Herregud tiden går fort. Snart helg och på måndag börjar kämpandet med skolan igen, ska vara så äckligt seriöst så det nästan är löjligt! Vet att man alltid innan säger "denna läsperioden skall jag hänga med från början." Men faktiskt, det kan inte vara så svårt att ligga i fas. Ska köpa böckerna redan första dagen också. Det har nog aldrig hänt ;)


Ska träna idag också, jag har bestämt mig! Det är faktiskt inte så svårt att komma i bra form och sedan upprätthålla det, sålänge man inte blir sjuk emellan eller slarvar. Varför inte bara leva så som man vet att man borde. Dock älskar jag kakor å sånt, t.ex. nu är jag jättesugen på Singoalla kex! haha bara det. MEEEEEEEEEN schlut på tills Thailand då det ska ätas så mycket så jag inte ens kan förklara. YUM. Kommer äta massor av onyttigt där emellan också för jag vet att jag inte klarar av förbud, finns det ett förbud måste jag göra det! Så fungerar lille jag :D

Regn!

Ibland, när jag säger vad jag tänker, märker jag att så tycker jag inte.

haha så gulligt.


Hur som helst! Sömnproblemen håller i sig och jag har endast skrivit tre A4 om Astra Tech när jag borde ha skrivit tio vid detta laget, det är svårt att tvinga fram text och jag brukar hålla på med kvalité före kvantité! Men vill dom ha 10 sidor får man lösa det.. ;D Det ösregnar ute också, vilket dock är lite mysigt! Tända en myslampa och sitta och plugga brukar jag inte ha några problem med faktiskt :)

Jonas jobbar över VARJE dag till 20:00 så det är rätt ensamt, igår var jag och hälsa på hemma hos mor och far. Satte på mig regnkläder och stövlar och började traska hemåt i ösregnet! Sen hälsade vi snabbt på hos hans mor som fyllde år. Mycket spännande händer inte direkt ;) haha. Men till helgen får jag väl försöka hitta på något roligt. Kan inte gräva ner mig allt för länge men det har varit skönt att vara mycket ensam och sörja farmor så mycket som jag behöver vilket kommer vara i flera hundra år men det går lättare dag för dag :) Slog hennes telefonnummer igår av misstag när jag skulle ringa mina föräldrar dock, det sitter i ryggmärgen liksom..



Inköp


Oookej, inköp på Ullared, ponchon kostade typ 60 kronor tror jag..


Detta köpte vi inte på Ullared :P men vi satte upp två tavlor och har nu även en lampa på golvet bakom soffan!


Bara det faktum att jag inte har sminkat mig på tre dagar är enastående, REKORD ;) Grattis till mig tack tack.




Jeansen kostade 29 kronor och linnet 60 kronor. Bra va? Så köpte jag ju två klänningar också som jag inte vet om jag orkar ta bild på ;) Får bli fredag den 28e oktober isåfall. Håll ut! :P Hmm det var nog allt! Nu tänkte jag ut och promenera i ösregnet, blir mer spännande så!

Ullared Gekås!

I fredags körde jag upp Jonas pappas bil till Uddevalla och sen spenderade vi natten i sommarstugan. Det var sviiinkallt där uppe och vi fick elda i öppna spisen vilket iofs var mysigt :) På lördagen åkte vi in till Uddevalla igen och tyvärr fick vi beskedet att Bertil hade gått bort. Vi åkte till J:s farmor och väntade på att transport skulle komma. Vi satt alla tillsammans och höll varandra sällskap. Alldeles för mycket tråkigheter händer just nu så jag väntar på ljusare tider!


Söndagen: Åkte till Ullared! Köpte två svarta klänningar, en till farmors begravning om två veckor och även ett par jeans för 29 spänn! Kanon ju. Köpte en poncho, massa sällskapsspel, underkläder och allt som man nu köper på Ullared. Vi käkade i restaurangen också, god mat faktiskt men lååång kö! Det var så mycket folk!!

Egentligen har jag tenta imorgon men pga allt som hänt, samt att jag helt enkelt inte pluggat tillräckligt så kommer jag inte klara den, så har lovat mig själv att ta skolan på allvar nu från och med måndag, vilket jag dock alltid har gjort. Detta är första tentan jag missat :)

Fiskgratäng

La ut lite väl mycket pengar på middagen idag, 200 kronor bara för färsk torsk! Det är tokigt. Men vad gör man inte för sina inneboende ;) Det blev i alla fall fiskgratäng med duchesse till middag. Tog mig över en och en halv timme att laga. Men det var värt det! Spritsade duchesse potatis i kanterna och lite vitt vin i såsen så var vi hemma! Tog ett glas till middagen också, wopps! Det är bara torsdag.




Idag var jag ute och sprang också! Varit dåligt med det så det kliade över hela kroppen när den väl kom igång.

Frukost

Jaag älskar frukost! Finns inte en enda frukost som jag inte älskar :P Nu dricker jag juice, kaffe äter macka och det är så himla fint väder ute så allt är bara kanon. Visst överdriver jag lite så himla fantastiskt är det kanske inte men man kanske kan övertala sig själv ;)


Hoppas frukosten är grym i Thailand!!

Det som händer idag hmmmm, ska köpa GP! Dödsannonsen kom ut idag. Sen ska jag storhandla, ensam!! Jonas jobbar över till 20:00 så jag får storhandla själv, det enda är väl att det kan bli tungt att bära allt. Mat för en hel vecka skall det bli, plus att Jonas far som bor hos oss just nu ska få önska en rätt idag för att han ska känna att vi älskar honom!

I helgen blir det nog Uddevalla och sen Ullared, jag hoppas det iaf. Har ett sådant sug efter att lägga pengar på saker jag inte behöver!

Varmt kaffe

Sovit lika mycket som vanligt! :) Blir lika förvånad varje gång jag vaknar och har sovit 11 timmar sträck, något tokigt är det ju ;) Började dagen med att sätta igång med tvätten, visst roligt? Det är i sådana här lägen man skall börja ljuga och säga att man istället var asfull till morgonen och bara stal en paddanbåt och cirkulerade i Göteborgshamn i TIMMAR! Men nej, jag gick och la mig vid 22 igår och vaknade vid 10 idag. Så det var väl det ;)


endast fantasin sätter gränser :P

Igår bokade vi Thailand! Så den 14 december bär det av långväga :) Det skall bli kanonmysigt och vi ska bo på två olika hotell, båda med 5 stjärnor såklart ;) Även julen skall firas där nere, det kommer kanske kännas konstigt men kan skicka ett mms till alla när vi ligger på beachen iförd endast tomtemössa haha!

Dags att plugga! Sen hämta Ulf på sjukhuset, bra med planering!

Räcker inte!

Tisdagens drinktips

Kaffekask a lá Norrland

1 st sockerbit
Kaffe
Hembränt

Släpp ner sockerbiten i en tom kaffemugg
Häll i kaffe så du inte ser sockerbiten
Fyll på med hembränt tills du kan se sockerbiten igen.


Slappna av och njut!

Tisdag

Goddagens! Var nära på att skriva "godmorgon" men det hade nog varit att spela över lite, klockan är ju faktiskt 12:00... Jag sover fruktansvärt mycket just nu av någon anledning, jag låtsas att det är för att det är höst och ruggigt! Igår var jag och träna en stund, känns som att det är dags att komma igång om vi åker till Thailand i vinter, man vill ju vara på topp då ;)

Fick denna tröjan plus denna halsduk som present från mina arbetskollegor på Astra!

 

Det jag ska köpa nu är en enkel svart klänning till begravningen den 28e oktober samt vattenfast mascara, den måste vara fruktansvärt vattenfast!

 

Idag blir det till att plugga DNA och aminosyror, proteiner, enzymer, celler o.s.v. Jonas jobbar till 20:00 så kommer ha hela dagen på mig, ut och springa också kanske? Måste skriva det här för då kan man inte komma undan!

 

 



Thailand

Jag har en väldig lust att sticka till Thailand över jul! Just nu är det enda som jag funderar på CSN, hur blir det med bidraget. Jag kommer inte klara den tenta som jag har nästa vecka. Började plugga idag och visst, det kan gå! Men det är väldigt optimistiskt faktiskt. Jag valde att satsa på jobbet och jag trodde att jag skulle få kursboken i tid men jag har inte fått den än, så jag har bara pluggat genom att läsa på internet. Det andra problemet är att den enda resa vi kan boka till Thailand är den 14 december (Det är billigast då) och ja, då har jag tenta! 14 december av alla jäkla dagar. Så jag missar den också, det betyder att jag endast kommer klara 9 poäng sammanlagt denna hösten, som bäst.


Jag menar kom igen?! Vem vill inte hellre vara där...

Men jag har en omtentaperiod i januari och sen kommer jag nog klara den andra i april, så undra om det är lugnt då?? Jag kan inte sådana här regler. Vill ju inte förlora mitt bidrag... Det löööser sig! :D hur som helst så är det värt det. Jag skulle inte klara av julafton här, jag och mina bröder brukar ju vara hos farmor. Det enda som tar emot lite är att lämna övriga i familjen just denna julafton då det kommer vara tungt antagligen. Men dom har varandra. :) Åh jag behöver värme och fina drinkar så är det ;)


Känslor

Hatar egentligen känslor men just nu känner jag mig som ett litet psykfall. Ena sekunden ler jag och tänker på allt fint man ändå fått uppleva, andra sekunden gråter jag och saknar det som kunde ha funnits här! Mitt i all sorg och jobbigt så är det även sista dagen på jobbet, kommer sakna alla där! Bakar två prinsesstårtor att bjuda på, åtminstone någonting att ge tillbaka till alla fina som varit där under dessa 4 månader på Astra Tech!



Imorgon kommer allt nog kännas ännu mer tomt, inget jobb att gå till, ingen farmor att ringa, jag kan knappt gå till skolan för jag har ändå inte fått boken ännu! Så antar att jag bara kommer att sova tills den personen som verkligen är där för mig just nu kommer hem! Min sambo! Även om alla mina fina vänner också är där för mig. Speciellt min fina bästa goding som man alltid kan ringa och alltid kan prata med, sist vi pratade så sa hon EXAKT på pricken det jag kände och redan visste. Rätt stört att en människa kan tänka så lika som man själv gör i vissa lägen.


Ok nog med trist och tråkiga inlägg. Närmaste tiden skall jag bara skriva om allt roligt, får det att låta som att jag har det värst i hela världen, så är det verkligen inte! Jag är en otroligt lyckligt lottad tjej.

Kram!

Farmor

Aldrig mått sämre i hela mitt liv, finns absolut inga ord, inga handlingar och knappt ens tid nog som skulle kunna göra det bättre. Förlorat min bästa vän! Att stå utanför hennes dörr och bara hoppas att hon skall svara, att det inte ska vara så som alla befarar. Men sen insikten att det är precis så, att det aldrig mer går att ringa varje dag så som jag gjort i flera års tid bara för att få höra hennes röst. Gråter när jag somnar och vaknar av att jag gråter.


RSS 2.0