Golf och grill

Idag blir det golf på förmiddagen och ikväll blir det grillning hemma hos Linda!! :) Ska bli jättemysigt, glömde ju skriva klart en mening i förra inlägget om just hur mysigt det kommer bli.
 
 
Varit en tuff vecka på jobbet! Märktes på min kropp, efter presentationen jag höll i torsdags så fick jag utslag runt munnen typ och även en svullen ögonlock haha! :) Ser förjävligt ut!? Vem får svullna ögonlock av stress, kanske är någon inflammation eller vagel eller nåt också. Vem vet :) Endast läkaren som jag aldrig går till. Presentationen gick bra iallafall, fattar inte varför jag blir så nervös! Har jobbat mer än 8h/dag denna vecka också, det är mycket nu på jobbet. Dock är jag ledig nästa FREDAG för vi åker till Stockholm!! :) Wopas. Sen är man ledig nästa torsdag/fredag med, men då har jag tenta i algebra..
 
Vi kollar på RESOR till vintern, ni läste rätt. Dock har vi nog gett upp Vietnam lite då det är svindyrt runt jul. Men Bali eller Malaysia ser lovande ut. Vem vet.
 
 
Så nu blir det golf, hoppas på att solen tittar fram ordentligt. Trött på att se blek och trött ut.. Man sitter ju inne åtta timmar om dagen, sen på helgen regnar det ju haha. Typiskt!

Dåligt med inlägg

Hej!! :)

Jag skriver inte ofta längre asså! Förut lyckades jag nästan skriva tre inlägg/dag. Kanske prioriterar mer rätt nu? ;) jobb, plugg på kväll. Cyklar till å från jobbet i Mölndal - 100 minuter om dagen på cykeln. Handboll måndag och onsdag. Golf lördag och söndag. Plugg plugg å plugg. Nämnde jag att jag pluggar efter jobbet??

Händer liksom inte så mycket värt att skriva om. Dock ska jag träffa tjejerna i helgen! Det blir

Golv

I helgen har vi lagt parkettgolv. Jag har målat massor också. Vi var väldigt effektiva igår, hann se hockeyn å Eurovisionfinalen också! :)

Idag har vi spelat golf, sett på Blåvitt och nu är det ju final i hockey. Jag har såklart pluggat också, vill verkligen klara tentan men orken tryter lite efter golf/jobb/handboll å allt annat som är roligare än algebra :P

Hmmmmm dags att sova! Sov bara 5 timmar inatt för vi var uppe med tuppen vi! :)

Eurovision

Kollar på Eurovision! Nu håller ögonen dock på att slockna, trött efter jobbet. Det är fredag imorgon vilket gör att man orkar vara uppe lite längre :) cyklat varje dag denna veckan fram och tillbaka till Mölndal. Snacka om att jag har ont i arslet!!! :O

Golf

I onsdags spelade vi golf på första maj (GRYMT VÄDER JU) fick 36 poäng så spelade riktigt bra. Men igår spelade jag ännu bättre. Sänkte mitt handikapp, så det var kul. Gillar nog Öijared GK mycket ;)
 
 
Vad har hänt annars då tro? Vi köpte fönster i helgen och en altandörr till stugan som vi gör om. Inte det absolut roligaste att lägga pengar på men antar att det kommer bli snyggt och att vi då kommer uppskatta det liksom. Cykeln är fortfarande på lagning och jag betalar 72 spänn/dag för sms-biljetter. HOPPAS DEN ÄR KLAR SNART. Svindyrt ju! Fick dock pengar när jag fyllde år å så sålde jag en gammal golfbag på blocket. Så det klarar sig denna månaden iaf. Men jag håller på att kolla på en ny cykel. Då tänker jag mig att det går runt 5000 på det, ska bara hitta något jag vill ha först. Är sugen på en hybrid, ska ju ändå cykla 90 min/dag nu framöver. Så borde egentligen ha en bra cykel, man är lite snål bara!
 
 
Nu ska jag fortsätta laga mat, sen är det handbollsträning ikväll :)

Landet

Vi har köpt altandörr och imorgon blir det fönster! :)

Nu ser vi på hockey å det går förjäkla dåligt så det är ju kul ;)

Bra inlägg detta haha.

1a maj

Gooood eftermiddag. :) Varit och spelat golf i fem timmar, är rätt trött nu. Är även solbränd! :D yay.
 
Hade en rätt jobbig kväll igår!! Min bror försvann tydligen i Japan från sina vänner och de berättade att han var borta. Nu är han iallafall tillbaka och har varit på sjukhuset för sina skador som han fått av någon anledning. Vet väl inte exakt vad som hänt men han ska må bra iallafall. :) Kändes som jag fick panik här hemma för man kan ju fan inte göra någonting överhuvudtaget. Men skönt att allt är i sin ordning, åtminstone nästan :)
 
Jag i TYSKLAND :)
 
Nu har vi ätit middag och jag har försökt rusta upp cykeln lite, ska cykla imorgon till jobbet för första gången i år! :) 80 min cykel om dagen ska nog få ordning på kroppen inför sommaren ;)
 
 
 
Pusskram hej.
RSS 2.0