Jobbigt!!

Vi har varit jättetaggade inför vår resa imorgon! Men imorse när vi vaknade så mådde Jonas väldigt illa och jag är förkyld, antagligen har han åkt på vinterkräksjuka.  Som ju är väldigt smittsamt!! Det går med stor sannolikhet inte att sitta på ett plan med dom symptom han har, vilket gör att vi  har en läkartid imorgon ifall vi bestämmer oss för att avboka resan. Jag hoppas verkligen inte det, vill inte vara i Sverige just nu och speciellt inte över jul, vill bort!! Semester sol. Det blir ganska dyrt att avboka också, hotellen och allt... Det gäller att hålla tummarna, han kan vara bättre imorgon eller så är vi båda sjuka då det ju som sagt kan smitta en hel arbetsplats om en är sjuk liksom. ItIIIMuch. Jag har åtminstone spenderat en årslön på Apoteket, desinfektionsmedel, vätskeersättning o.s.v :) nä nu ska vi krya på oss... Tenta imorgon med, skitbra timing detta :)

firat mamma!

Precis varit hos föräldrarna och firat mammas 50årsdag! :) Det var mycket god mat och gott att dricka. Nu blir det El classico för det är viktigt tydligen...

Lång dag!

Började dagen med en redovisning som dock mest handlade om att vi skulle dricka glögg och äta pepparkakor! Därefter hade vi lektion/grupparbete i MatLab vilket är jättetråkigt plus att jag kommer att  en extrauppgift i och med att jag missade det obligatoriska momentet i fredags, mitt busskort gick ut på torsdagen så tänkte ta mig in till stan med sms-biljett, hade dock inte en tanke på att man sen första december måste ha aktiverat sitt kort för att kunna betala. Så vid Vallhamra så ville chauffören se min biljett. Den hade ju såklart inte kommit utan jag fick istället ett sms som sa att mitt kontantkort var låst för betaltjänster. Så bussauffören öppnade bara dörrarna och slängde ut mig så jag fick gå hem och missade allt i skolan.... Skooooj. Var galet irriterad den morgonen!
Imorgon skall jag vaccinera mig, ensam för Jonas ska göra det på fredag :( gillar inte sprutor, men det är värt det för Thailand på onsdag!! YaaaY

Snart!

På onsdag är det exakt en vecka kvar till min sista tenta för detta året men också dags för resan till Thailand! Välbehövligt att få värme och sol nu när kylan börjar tränga på i sverIget. Hemma idag och pluggar.. Måste klara tentan på 2 timmar verkar det som, sen måste vi på planet.. Haha spännande åtminstone. Igår var mina bröder här och vi köpte en present till mamma som fyllde 50 den 1a december. Jag är rätt nöjd med vad vi åstadkom faktiskt, presenter är svåra så jag är väldigt nöjd med att slippa julklappar! :) vi lånade även kameran från min bror så nu skall det tas fina bilder på vår semester .
Hmm något mer tro?? Ikväll står spinning på schemat och igår hämtade jag även mina skor :D lägger upp bild sen.

Fredag!

Fredagar är bra dagar konstaterar jag! Det enda problemet med just denna var tiden jag var tvungen att gå upp, klockan 06:30 är jag inte van vid längre! Ett gruppkonsultationsmöte står på schemat, sen ska jag träna indoor walking. Jag trodde först indoor var att gå på något rullband i 45 minuter men tydligen är det ju på en crosstrainer och skall vara ganska jobbigt! :) kul att testa om inte annat. Helgen skall spenderas i stugan, tydligen hade en bit av taket blåst av i stormen så det ska fixas och sen ska jag försöka plugga en del också.. Tentorna närmar sig med stormsteg men så också Thailand! :D  blir väldigt sugen på att resa när jag pratar med mina föräldrar på Skype, mamma fyllde 50 igår så dom firar henne i Las Vegas, rätt flådigt alltså.
Snart är det väl dags att åka till skolan, dock har jag ingen aning om var det à möte skall ta plats eller om ens hela gruppen vet om att det är möte ;) det löser sig säkert... Kram!!
RSS 2.0