Slutsats

Slutsats från min lilla eskapad förut, ha inte jordgubbar i håret!!






BIG NO :)

Ansiktsmask!

Det är ju så himla bra å ta hand om sig själv o.s.v. så jag tänkte, WHY NOT? Så efter en springtur satte jag huvudet i en balja med varmt vatten å en handduk över, tydligen käckt? Blev iallafall blöt i ansiktet av all ånga som kondenserades mot min hud.. Efter det vispade jag ihop en ansiktsmask, ägg å saker ska tydligen vara käckt. Jag hittade lite jordgubbar, honung, äggula, och citron å vispade som aldrig förr. Jätteklumpigt med jordgubbar? Ser kanonäckligt ut med stor bitar i ansiktet haha! tror inte riktigt jag lyckades. Hur som helst!! Så skulle jag göra en hårinpackning också, så fanns det ju väldigt mycket av ansiktsmasken kvar, så om det är bra för huden är det väl bra för ansiktet tänkte jag och adderade bara lite olivolja i det hela! Så nu har jag jordgubbar å citroner i huvudet. Undra om det försvinner allt när jag duschar eller om man kan plocka jordgubbar från mig sen? Hm..



Om det blir någon förbättring på det redan perfekta jag, så hör jag väl av mig.

Vår

Dags för tentor nästa vecka! Kan knappt bärga mig, vem vill inte kolla om man klarar av Termodynamik och Reaktorprocesser? Det är ju bara så roligt! Har mestadels pluggat det senaste, det värsta är att jag har facit till alla uppgifter, så det är väldigt lätt hänt att man SLINKER in och kikar lite på lösningsförslagen istället för att testa själv. Förhoppningsvis har jag lärt mig någonting på det trots allt ;D



Ska ut och springa nu! Känns som att alla skriver om hur mycket dom tränar och hur himla duktiga dom är, vet inte riktigt om det är så duktigt att springa lite då och då. Jag tycker snarare att man borde se det som en självklarhet att man har varit ute och rört på sig och inte något man borde belöna sig efter varje gång... Man kan ju få vara lite nöjd med sig själv men den belöningen man får i form av att må bättre borde väl ändå vara nog, vad vet jag :D Dock är det rätt smart att skriva det på facebook och så vidare för då blir det verkligen av. Ingen som vill skriva "idag satt jag bara i soffan helt stilla utan att förbränna en endaste kalori, jag andades knappt heller ifall jag skulle råka röra mig mer än nödvändigt, sen åt jag en chokladkaka." Kanske bättre att skriva att man bara ätit en avocado och att man sprungit 30 mil.

Längtar inte till helgen denna gången! Då är det bara nån dag kvar till tentorna vilket känns ganska skrämmande faktiskt, jag vill inte misslyckas med dessa alltså... Hade hellre failat engelska eller något om jag ju faktiskt är bra på :P

Restaurang kometen

Igår käkade vi på Restaurang Kometen, Mannerströms restaurang. Det var riktigt trevligt! Käkade förätt, blev det olika sillar med jansson och ostar. Sen till huvudrätt blev det amerikansk plankstek med bea och duchesse. Sen till efterätt blev det en cremé brulée :) Var kanonmätt! Till dricka blev det en öl Oceans till förätten och rött vin, Chatuenouf de pap till huvudrätt :)

Idag ska jag till Elin, hon fyllde 20 i veckan och det ska såklart firas! :)
RSS 2.0