Egypten

 
 
 
 
Det var snabba ryck som gällde när vi bokade Egypten precis! Jag ville verkligen bort över jul och varför inte på All Inclusive, fyrstjärnigt på Egypten? Vi tänkte samma sak! Varför inte? ;)
 
 
Jooo här ska vi hänga.
 
Här med ;D
 
 
Aldrig haft all inclusive, men jag kan nog anpassa mig! Å gå upp ett kilo eller två så tänkte kötta träningen nu! :) Tur att jag bakade kaka idag... ;D WOP!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Historien om kakan

Jag var ute i spåren och sprang lite idag, trots min förkylning. Att jag ska sitta still är lika troligt som att kissie sover på mage. Så nej jag fick gå ut och springa jag. Under löpturen blev jag sugen på att baka, det har varit en lång tråkig dag. Däremot var jag inte lika sugen på att gå till affären och handla. Så vad gör man då i all baksug?! Jo man låter kreativiteten få utlopp. Jag plussade ihop våra små "apelsiner" som vi odlar, med rice krispies och någon slags sockerkaksbotten. Jag tänkte toscakaka mot ricekrispies-maräng. Självklart visste jag att antingen blir detta flipp eller flopp!
 
 
Vårt träd! :) Perfekt för smaksättning i en liten kaka tydligen! ;)
 
Rice krispies!! :) Älskar att göra maränger med det, blir stört gött.
 
Kakan i egen hög form. ;D Ser sliskig ut, det var den med..
 
 
Fikastund! :)
 
Jag gjorde en vanlig sockerkaksbotten, med skal av frukten på vårt träd och lite saft. Sen gjorde jag en topping med socker, smör, lite matgrädde, kokos och rice krispies. Sen gräddade jag kakan först i mitten på 175 grader i 20 minuter innan jag bredde på toppingen och höjde upp kakan, därefter väntade jag bara tills den fått fin färg!
 
 
Färdigt! Jag har då för mycket dö-tid alltså...
 

Godmorgon!

En ledig dag! Jag har inte köpt böckerna än till kurserna så jag "kan" inte plugga... Men tänkte väl googla lite saker och försöka få fram ett sätt att köpa böckerna utan att det går på en förmögenhet! Det är ju svindyrt med kurslitteratur, så jag har inte alltid köpt böckerna i alla kurser om jag ska vara ärlig, det har ju gått rätt bra ändå. Sen är jag inte riktigt den som säljer saker. Jag tänker jämt "Men ifall jag någonsin skulle vilja läsa i den här boken igen, så är det ju bra att jag har den!?"
 
Maten blev kanongod igår! Biff oriental stod på menyn.
 
Skall äta frukost, ätit samma varje dag den här veckan. Fått dille på kokt ägg, knäckemacke-dillen håller fortfarande i sig också. Åt några till Hunger Games igår haha. Hellre det än onyttigt åtminstone :) Sen blir det nog en väldigt lugn dag tror jag.. Pubrunda imorgon med, funderar fram och tillbaka om jag ska gå eller inte. Det får bli en spontangrej isåfall.

Hunger Games

Jonas jobbar över till åtta ikväll... Själv kom jag hem tidigare än vad jag hade trott! Vi hade bara föreläsning till 15:00 och inte till 17:00 vilket gav mig ännu mer tid ensam. Så jag satte på Hunger Games! Satt själv i mörkret och tillslut fick jag sätta på en lampa haha! Men den var helt OK! En film värd att se men kanske inte fler gånger än en om man uttrycker sig så milt. :)
 
 
Huvudpersonerna.. Måste varit en sjuk person som kom på historien? 24 personer som skall döda varandra tills en person återstår. Känns ju normalt.
 
 
Direkt efter filmen fick jag ställa mig och laga mat så hjärtat har något att äta när han kommer hem efter en lång dag! Sen blir det till att slappa mer mer, imorgon är jag ledig! :) Hade massor av tid innan skolan idag, så jag lockade håret och allt möjligt.. Då är man uttråkad.
 
Lockade håret!

Nu ska jag inte blogga mer idag, lovar ;)
 
 
 

Cykel/buss

Jag cyklar idag till skolan, mörkt när jag cyklar hem... Börjar fundera på att köpa busskort faktiskt haha! Men hatar bussarna numera. Cyklat varje dag sen i maj (bortsett från igår då det ju faktiskt var liten kuling och regnade så man hade drunknat om man öppnat munnen utomhus). Plus att vi inte kommer gå i skolan varje dag, denna veckan till exempel är vi lediga onsdag/fredag. Vilket är HELT okej. Så då känns det onödigt att ha busskort denna veckan. Viktiga beslut ;)
 
 
Dagens osminkade sanning haha!
 
Från en resa till en annan så försöker vi febrilt leta resor till julafton. Mina bröderj är ju i Japan över jul och nyår så jag har ingenstans att "fira" om jag inte åker iväg. Vilket väl känns lagom deppigt. Men that's life. Blir nog inte roligt med jul igen förrän man själv får barn och en familj :) Men det är åtta veckor kvar tills dess. Det som stör oss med en resa vi har hittat (Fyrstjärnigt hotell vid stranden med all inclusive) är att man kommer hem 20:00 på NYÅRSAFTON. Ska man förfesta på planet då å åka direkt till nån fest eller direkt hem och sova o.s.v. svårt!! 
 

Klänningar

Var iväg nu på morgonen och hämtade paketet :) Var nöjd med två av tre! Den ena var för stor, men det kan lösas genom att göra den till en kjol istället kanske, tänker till här nu ;)


En vanlig spetsklänning! :) Framsidan.

Baksidan, ignore på prislappen ;D
 
Den peplum klänningen som var lite stor i överdelen, ta bort den och en kjol kommer fram? Maybe..
 
Baksidan.
 
 
Ännu en "vanlig klänning" vardags... Gillade den mest för baksidan.
 
Baksidan.


Så det var dom klänningarna det!! :) Nog med kläder nu ett tag framöver. Får ju ljuga för Jonas om vad jag köper snart haha! ;)



 
 
 
 

Förkyld

Jag är så överdjävulskt förkyld! Nyser så tårarna rinner och är allmänt äcklig haha! Men jag hoppas det är bättre imorgon tillsammans med att också vädret bättrar sig, vilken skitdag :) Jonas hämtade mig på Chalmers sen storhandlade vi. Sen dess var det bara att ta ett varmt bad och inta soffläge :D

Lagade kycklingbiffar, brunsås, potatisar och egeninlagd gurka! Mums

Bilder

Min plan innan vi körde igång med handbollsträningen var ju att ta några bilder! Mest för bloggens skull. Men det gick ju sådär. Satte vax på händerna och då var det ju inte riktigt läge att pilla med mobilen! Igår fick jag bara två blåsor på händerna med! :) Vi spelade i tre timmar, sista timmen blev vi nästan sura och nära till gråt haha, så trötta! Men det var riktigt roligt. Har ont i höfterna idag men annars är det rätt lugnt med träningsvärken, trodde att det skulle vara värre.
 
Från och med nu käkar jag bara onyttigt på lördagar! Varit vääldigt mycket gottis senaste veckan. Kexchoklad, pegall, morotskaka i mängder, bulle, godis o.s.v. Listan kan ju göras lång. Men nu blir det bara en dag i veckan! :)
 
Börjar 13:15 idag med Materiallära. Men tyvärr blåser det ju kuling ute och det regnar mer än mest. Jag tänkte ändå cykla.. Vi får se om jag överlever. Bra kläder får det bli åtminstone. Hoppas dessa kurserna är roliga! Är taggad på att ligga i fas haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Delsjön

Vi var och promenerade i Delsjön i en timma. Hästar, golfbana och sen ner till villor. Mysigt väder ute! Friskt ute.
 
Tipspromenad i Delsjön. Svåra frågor haha.
 
 
Ska fika lite innan jag cyklar upp till paps och lånar bilen! Sen hämta Carro och sen vidare till handbollsträningen, tre timmar är den idag! 15-18 kommer väl hamna i koma efteråt då jag fortfarande är förkyld också. Men det vill ju inte bryta ut!! Blir tokig. Sen laga lite mat och imorgon börjar skolan igen! Sju nya veckor innan två tentor till. Sen har jag fasen bara 4 tentor kvar innan jag är Kemiingenjör. (Plus exjobb såklart) Tiden går fort.

Rubriker svårt

Var hemma hos mor och far och fikade! Tog med morotskaka och så drack vi kaffe. Sen ringde Jonna så pratade med henne ett bra tag, hon skulle festa. Blev med sugen på det! Så tråkigt att vara hemma. Men Jonas kommer snart då blir det väl lite roligare ;D Är ju faktiskt förkyld så får väl vila och så mår jag bättre imorgon då det är dags för handboll igen :)
 
 
Sommar! Nere i Skåne, riktigt bra resa trots att jag var massa sjuk!

Egenlördag.

Jonas är ute hos sina kusiner och hjälper dom att bygga om. Vilket innebär att jag har egentid! Hade tänkt hälsa på mina föräldrar men har ont i halsen och känner mig lite febrig. Så det kanske är lite egoistiskt att sticka dit och smitta ner dom. Men blir man tillräckligt uttråkad så! Haha. Mina klänningar har ju inte kommit så det kan jag inte roa mig med. Men jag ska städa sovrummet och rensa ur garderoberna. Det är kul! Man hittar alltid kläder man inte minns att man hade och kläder man vet att man aldrig använder - släng!

 

J gjorde frukost till mig imorse, kaffe, apelsinjuice, rostade mackor och så hade han lagt fram massa pålägg! Så himla fin alltså.

Morotskaka

Tyvärr så märkte inte jag att kakan inte riktigt var färdiggräddad men jag löste det rätt bra tror jag. Den fick vara i ugnen en hel timme, mycket längre tid än vad jag trodde det skulle ta. Dekorerade med kanderade morötter och lite lime :) hoppas den är god med!! Snart blir det en lugn hemmakväll, börjar känna mig förkyld. :(

Omvandlingen

Jag kanske missbedömde mitt schema lite, med  tanke på att det tog TVÅ timmar, ja TVÅ styckna hela timmar att städa kökhelvetet. Men jag är inte bitter. Haha det är jäkligt rent där nu. Så jag har bara gjort halva sovrummet och sen har jag ett sista rum kvar. Men det får sjuttonemig bli imorgon istället. För nu tänkte jag dra och köpa ingredienser för jag ska baka :) Sen tänkte jag väl även köpa lite gott till kvällen. Ananasjuice bland annat för det var längesen vi gjorde Pina Coladas! :D Favoritdrinken och jag har ju faktiskt haft en bra vecka (tack vare mig själv) så ska unna mig.
 
En "före bild" och ja det var riktigt stökigt!

Rent och skinande! :) Har alltid datorn där i soffan och Jonas har sin laptop på andra sidan till höger i soffan och Ipaden ligger på bordet... Jättesocialt :)
 
 
Vårt barskåp! :) Städade där med, städat allt ;D
 
En dekoration jag unnade mig, Jonas älskar ju rosa och hjärtan med haha! Nej men jag tror inte han bryr sig, jag tyckte den var fin.
 
 
Igår spelade vi badminton, jag sprang halvt ihjäl mig men har faktiskt inte träningsvärk idag för första gången. Tar det som ett tecken på att jag börjar bli ganska bra tränad. Dags att åka och handla!!

Städ!

Jag har ju sagt att jag ska städa lägenheten idag! Vilket väl blir mindre och mindre motiverande men det ska göras, kommer känna mig så nöjd sen.. Tänkte börja med köket (det är jobbigast) sen är toaletten näst värst då får ju den komma sen haha. Sen vardagsrummet, vårt sovrum och sist extra/datorrummet.  Bra plan right? Sen ska jag dra och handla ingredienser till en morotskaka för alla BAKAR JU DET? Vill inte vara sämre jag.
 
Haha asså detta är ju en grym bild på min bror. Jag dör lite varje gång jag ser den! Vi köpte sådana "Sumo-gubbar" som man kan kasta så fastnar den helt utsplashad på underlaget. Sen satt vi och skratta åt den och tog kort en hel kväll i Japan. HAHA då var man trött alltså. Förlåt för bilden dock men den är ju så bra ;D
 
Innan jag städar så ska jag först dricka kaffe framför våra bästa år :P haha! Lat.se

Avklarade tentor

Det är mörkt VÄLDIGT länge på mornarna nu! Men vi ska väl ställa om klockan i helgen tror jag? Eller inte? Eller jag vet inte :D Fast man ställer väl tillbaka den? Eftersom att jag inte har en aning och jag inte har några lampor på cykeln så får jag nog helt enkelt köpa busskort på måndag så jag slipper oroa mig :)
 
 
Denna bilden är för att en kvinna på facebook gör den minen med munnen VARJE gång. Finns 300 bilder med bara den minen där näsan dras in och överläppen trycks ut. Ser ju helt galet ut? ;D Hoppas inte jag har någon "standard-look" men det kanske man har :) Onödig grej att störa sig på haha!
 
 
Cyklade åtminstone till tentan imorse, var rätt nervös innan och sista minuten-pluggade! Vilket väl aldrig hjälper. Men jag tror att det kan ha gått vägen, lämnade in 23 sidor av svar på frågorna. 20 poäng för godkänt. Bara att hålla tummarna nu, att jag klarade båda två. Är ledig fram till måndag klockan 13:15 då börjar sista perioden för detta året :) Ska inte skriva om plugg i bloggen förrän nästa vecka tidigast! Promise haha.

Matlagning

Igår stod torsk på menyn. Däremot var det lite annorlunda tillbehör. I riset skulle det vara kycklingbuljong och såsen var currysås. Vilket mer för mig låter som tillbehör till kyckling. Det blev gott! Ingen absolut favorit genom alla tider. Men bra vardagsmat!
 
 
Torsk, babyspenat, morötter med ris och currysås! :)

Spark i röven

Önska mig lycka till! Nu drar jag och hoppas på en tenta man sett förut ;) haha! Lagt ner för lite energi på den här  tentan, jag tyckte ju att den förra var svår så la min energi där. Men det löser sig alltid! Nu kör vi.
 
 
Hade väldigt gärna haft sommar igen! Nu diskuterade vi dock igår om vi ska sticka på julaftonsmorgon till Egypten på All Inclusive. Vi var nära att boka igår så vi får se! :D Hellre det än att stanna hemma. ;)

Tråkig

De senaste dagarna/veckan har jag väl inte varit världens roligaste att hänga med direkt. Sitter mest med mina böcker. Men det underlättar verkligen när man har bästa pojkvännen ever! Glömt igen att köpa fika till tentan men vem åker och fixar det? JO Jonas. :D Han ska köpa frukt, kexchoklad, drickyoughurt och en risifrutti. Hur bra får man vara på en skala? :) Kanske ska försöka säga något snällt sen haha! ;D
 
 
 
Back to plugggggggggggg, imorgon är det over för denna gången. 6 tentor kvar var det förresten! Bara att köttaaaa.

Löning

Åh imorgon kommer vara en BRA dag! Tentan kommer vara avklarad (Hur det än går) och löning på det. Fasen va göttit asså. Ska dock spara pengarna som inte går till hyran. Det mesta åtminstone. :) Något litet får man alltid unna sig när man varit duktig nog att jobba och plugga samtidigt. Annars är det ju inte värt!
 
På fredag tänkte jag grundligt städa hela lägenheten, även sidorummen. Har lagt städning lite på hyllan under tentaperioden nu. Börjar bli läge att skrubba allt utan och innan :) Det ska jag roa mig med på fredag, min lediga dag haha! Men sen är det helg, ska bli skönt inget att plugga alls! Fram till på måndag då allt börjar om. Men hur många tentor kan jag ha kvar allt som allt? Funderar på att räkna på det. 4 vet jag med all säkerhet, sen är det någon tillvalskurs osv.. Hmpf ska kolla upp detta :D Kul att räkna ner lite.
 
/THEEEEE

MÄTT

Snacka om att jag spelade över när jag åt förut. För jag behövde ju verkligen klämma ner så mycket liksom. Ont när jag andas nu haha! Men det var så GOTT. Jag gjorde klyftpotatis med köttfärsbiffar och champinjonssås som jag verkligen lyckades med (Om man får säga det själv).
 
 
Jonas jobbar över idag så jag har haft möjlighet att plugga hela dagen, vilket jag tagit vara på. EN DAG KVAR att kämpa.

Rainy day

Känns rätt skönt att det är mörkt ute av tråkigt höstrusk när jag skall vara inne och läsa hela dagarna. På torsdag är det dock över för denna gången! Kommer bli så skönt. Sen blir det ju samma hets igen om cirka 7 veckor, men det är ett senare problem.
 
Från en grym helg i Smögen! :) Inte ofta man får spendera så mycket tid med så fina människor.
 
Dags att ta tag i separationsteknik 2! Lär vara helt tömd i huvudet ikväll.

Gladbesviken

Hade ju glömt köpa fika inför tentan men det löste sig! I kassan satt världens otrevligaste kvinna, bastanta kvinna dessutom. Var nära på att fråga henne lite sarkastiskt om det var en dålig dag... Nog om denna dam! :) Jag köpte pegall och en drickyoghurt sen cyklade jag till tentahuset. Var faktiskt inte så nervös som jag brukar vara. Har kanske lärt mig att det som händer händer och världen går inte under. Jag är dock liiiite besviken på mig själv att jag inte pluggade mer gamla tentor. Dock har jag väl lärt mig mer på att plugga allt istället. Men det var väldigt mycket uppgifter som var likt gamla tentor och även från labbarna. La fokus lite fel. Så därför hoppas jag att jag klarade det ändå, svarade ju på alla uppgifter och kände såklart igen allt som det frågades om. Så det kan ha gått vägen. hoppas på samma inför torsdagen! Bara att kötta gamla tentor och teori nu! Dock är det mycket att fixa på två dagar, men det ska gå!
 
 
 
Ikväll blir det nog inte så mycket plugg faktiskt, hjärnan är rätt tömd :/ Ska se massa tv och mysa med min fina.

Fika

Glömt köpa med mig något att äta på tentan, hur bra kan man vara!? Det är ju livsviktigt. Får åka hemifrån tidigare och svänga förbi landala eller något, detta går ju inte!
 
Slänger in en bild från Japan. Jag hade gått i tygskor hela vägen upp genom en slingrande stig på ett berg i över två timmar i mörkret! Men det var värt det för utsikten :)
 
Sov gott inatt tack och lov, inga spöken i mitt huvud inte :D Man kan inte göra mer än sitt bästa som en klok kvinna en gång sa.
 
 
 
 
 

/Therese

Träning och plugg

Var iväg och spelade handboll! Värmde inte upp innan jag började ta i för glatta livet så jag sträckte magen på något konstigt sätt? Ont gör det iallafall. Får väl hoppas det går över snabbt och lätt för det är lite svårt att röra sig utan att det drar till sådär härligt ;D Kul var det på träningen åtminstone. Sen skjutsade jag två tjejer hem, kändes bra för annars hade dom varit hemma vid åtta och nu var vi hemma halv sju! Stor skillnad på att ta bil och buss faktiskt.

Blir nog lite mer plugg ikväll och sen en sammanfattning imorgon innan tentan. 14:00 smäller det! Dock ligger studieportalen nere så kan inte ens kolla min kurskod eller mina mail eller någonting. Mindre roligt! Jäkla passande.

Mat!

Bjöd in mig själv hos mina föräldrar. Blev bjuden på potatisgratäng med oxfilé och ett rödvin för 545 spänn flaskan! Nöjd tjej.. ;D Mätt tjej med.
 
 
Försökte ta en bild å skicka till min fina pojkvän. Blev mest flumbilder. Kunde inte vara seriös när jag skulle göra en "puss-min" ;D
 
Funderar på om det blir att dra in till stan å köra lite danssteg eller lägga sig och tagga inför morgondagens tentaplugg och handbollsspelande? Får vi väl se.

Gjort det igen

Jag har köpt tre nya klänningar! Kunde inte hejda mig så nu ska jag införa köpförbud under nästa månad! Om jag inte hittar ett par boots för det behöver jag faktiskt på riktigt. Har bara mina fina Ecco-stövlar och dom kan man inte använda när det är på gränsen till kallt men ändå lite varmare, om någon förstår vad jag menar :P
 
Inga av klänningarna jag beställde! Bara random bild. :)
 
Men så! Köpförbud under november alltså.
 
Men can't wait till klänningarna kommer!! :D Var ju bara så uttråkad av allt plugg...

Godmorgoon!

Vaknade i tid imorse! :) Vaknade utvilad, sov jättegott ensam i den stora sängen. Inte sovit ensam på typ ett år tror jag, så trodde att det skulle vara ensamt och svårt. Men jag bredde bara ut mig! Sängen är ju bredare än vad jag är lång, så det är ju bara fööör göttit. Ännu en dag av analytisk kemi på ingång :) I eftermiddag ska jag hem till mor och far på middag och sen KANSKE jag följer med några ut. Fast då blir det i nyktert tillstånd. Mycket att hinna med imorgon också :)
 
 
 
 
 
När tentorna är över kommer det bara vara luuugn i hela mig, torsdageftermiddag.. Snälla var här nu!?

Godis och julmust

För att orka en fredagkväll ensam hemma och den enda fysiska kontakt man får är med sina kemiböcker, så krävs julmust och godis! :)
 
YAMMIE ;D

Helg

Fredag, fruktansvärt tråkiga fredag! haha. Vaknade alldeles för sent (10!) hade ställt klockan på 08:00. Bra Therese, plus i kanten :) Det regnar och jag tänkte åka och köpa något onyttigt gott till mig själv. Får bli cykeln i regnet ner till typ willys och allum. Längtar till löning nästa torsdag med! :) Wop. Mitt hår ser typ lila ut idag? Hoppas det beror på ljuset, riktigt mörk lila var inte tanken direkt (A) haha.
 
För att bli människa i lördags testade jag allt! Kaffe, powerking, godis ALLT :) Gick bättre med ett glas vin sen på kvällen haha, då var jag på't igen.
 
Efter att ha vaknat försent satt jag å kollade kläder istället för att plugga, fram till typ tolv. Så nu ligger jag efter innan jag ens har börjat. Men det är lugnt, kämpar på så gott jag kan och går det inte så går det inte :)

Ensamkväll

Jonas är ute och äter med sin familj på Svarta Oliver. Jag har precis varit ute i regnet och sprungit! Var som att sväva på små rosa moln varje steg jag tog! Sen i maj har jag inte varit lugn en hel dag utan träning, men igår var första dagen som jag inte tränade någonting. Snacka om att det lönade sig på löpturen nu! Hade kunnat springa ett maraton kändes det som. Hmpf.. Tryckt i mig tre knäckemackor till plugget (Vi har chips å glass men nej, knäckemackor vill jag ha :S )
 
 
Så nu är det New Girl och lite egenstund innan Jonas trillar in! :) Hela helgen blir faktiskt ensam för J sticker till landet. Så laddar inför en himla massa timmar med mig själv och mina böcker... Kanske kör en miniutgång eller en shoppingrunda eller något till helgen dock, men annars är planen att vara bänkad med plugget! Så roligt är det i tentaperioder.

Oeffektiv

Känner mig vääääldigt oeffektiv idag, hur pluggar man bäst!? Jag har testat allt från att läsa varje kapitel och svara på frågor efteråt till att läsa sammanfattningar över hela kursen och som sista grej nu tänkte jag göra gamla tentor. Men tror inte att så mycket går in, eller så gör det det.. Hur som helst så tänkte jag ta en springtur efter kaffet för att rensa hjärnan lite. Vi fick en retur på labbrapporten också, där det bara står att vi ska svara på frågorna i punktform istället, vilken WASTE? Det finns ju svar i labbrapporten, LÄS DOM :/
 
 
Bättre bild på håret, här syns ju skillnaden åtminstone! :)


 
 
 

Färg!

Blev lite rödare toner om man jämför med förra färgningen, själv blev jag nöjd! Kul att variera sig lite, roligare att göra det på hösten med. Det blir alltid mörkare färger då, på sommaren är jag alltid lika tråkig med mina slingor ;)
 
 
 
Me! :)

Pingpong

Igår efter att ha suttit på stjärten stilla en hel dag, EN HEL DAG. Så fick det vara nog, vi åkte och spelade pingis och sen åkte vi till Emson och Emson. Jag pluggade inte en sekund mer igårkväll, tror inte det hjälper att trycka in mer efter en viss gräns. Imorse vaknade jag väldigt tidigt och det kommer bli en likadan dag som igår, även fredag, lördag och söndag kommer bli likadan. Jonas sticker till landet och därför kommer jag inte träffa honom förrän på söndag. Så kul kommer denna helgen bli. ;D Får göra det bästa av situationen, vill ju lyckas i skolan och får då prioritera just denna helgen då tentorna är på ingång.
 
 
Ska även färga håret idag tror jag! Min förra färg har dött ut, så testar en ny senare. Blir nog en update till då. Men typ kläder och sånt är inte riktigt läge för. Klädd i myskläder hela dagen!

Knäckemackor.

Jag har fått dille på knäckemackor! Äter runt 7 stycken om dagen och därmellan vill jag ha fler...
 
 
Det är med både "nyttiga" och "onyttiga" pålägg. Tyvärr är det dom onyttiga som dominerar. Min farmor gav mig alltid hennes nybakta te-kakor med skinka och majonnäs på till frukost hemma hos henne. Det var något av det jag såg fram emot mest när jag fick följa med pappa till farmor på morgonen innan han skulle till jobbet för att jag skulle kunna spendera så mycket tid som möjligt med farmor innan han skulle hämta mig igen på kvällen. Så knäckemackor med kokt skinka och majonnäs under dominerar här hemma! Men även med ett salladsblad, tomat, lite fetaost och salladskrydda på är en klar favorit. ;D
 
 

Galen

När jag laddar inför tentor med en massa plugg kan jag bli heeelt mongo, nu menar jag humörsmässigt. Att sitta hemma en hel dag med böckerna utan att ens prata med någon eller röra på sig gör mig jätterastlös och ensam! :D Så det kan gå ut över min käre pojkvän ibland... Men försöker att gå ut och springa emellan och att ringa nåt samtal.
 
 
Pluuuuggg nu, wop.......

Finally!

Idag låg paketet i brevlådan, inte en dag försent (Eller jo typ tre). Men det gör inget för jag blev så supernöjd så det finns inte :D Jättefin tycker jag själv. Så nu kommer bilder på det. I övrigt har jag bara varit i skolan, skrivit laborationsrapport och sedan labb. Vi fick se på film å käka popcorn på labben, jättejobbigt var det ;)
 
 
Jag tycker den var toppen, hö hö.
 
Me todays.
 
Slängde med ett par ringar med, för att jag kunde liksom :)
 
 
Så nu är det väl dags att hoppa i något bekvämare och sedan plugga lite! :) Ha't gött haj.

Agroooo :)

I skolan har vi hållt presentationer hela dagen, sjukt oroväckande tråkigt. :) Det värsta är väl att man endast bryr sig om sin egen presentation och så fort den är klar stänger jag av. Det hade ju varit fördelaktigt för mig att lyssna vidare på alla andras presentationer också.
 
 
Presentation :)
 

 
Finaste Jonna hjärtat <3
 
Sen blev jag nästintill irriterad när vi skulle opponera på en annan grupps arbete. Jag sa bara att deras påståenden inte backas upp av källor utan det kan gå flera sidor utan att det ens var en källa trots att det nämns saker som omöjligt kan vara deras egna tankar och idéer. Men då fick jag svaret "Ah men jag kopierar inte av ett annat arbete utan skriver om allting med egna ord" Kan inte ens belöna den meningen med ett svar känner jag. Fina figurer du ritat också på egen hand då utan att någonsin sett en sådan utrustning.
 
Så nog om det! Inte fått min topp idag heller som jag beställt så idag är en dålig dag. Började ganska dåligt också då en man i ungefär 50-årsåldern skriker "höörru graabben, du får ha ljus på cykeln, du syns inte!!" Så svarade jag nej uppenbarligen inte då du kallade mig grabben... -.- Fail! :) Det brukar förövrigt alltid ljusna vid 07:10 men inte imorse, var ljust först 07:30. Med andra ord börjar det verkligen bli vinter. :/ PLUGGTAJM
 
 
 

Blåshand

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det enda vettiga jag har åstadkommit idag är lite plugg och handbollsspelande. Runt tjugo över två tog jag mig upp till mina föräldrar för att låna en bil för att sedan åka till Landvetter för att hitta hallen. Vi var några tappra själar som ville träna denna söndag. Jag och Frida stod och skröt med att vi då "INTE FÅR NÅGRA BLÅSOR." Medan dom andra tjejerna var i full flärd med att tejpa sina händer. Se bild nedan för hur den taktiken avlönade sig.
 
 
 
 
Kalas! :) Det gör lite ont men det var fortfarande värt det. Saknat handbollen, fast antagligen mest "att ingå i ett lag" det sociala liksom.
 
Nu ska jag läsa på inför morgondagens presentation på engelska om indunstning och design av dessa i industrin.. Wish me luck, jag kommer behöva det! :)
 
 
Sidnotis: Igår när jag skulle åka hem så såg jag på busshållsplatsen att bussen hade slutat gå för längesedan, men där satt en äldre dam och väntade på bussen. Så jag ursäktade och sa "Bussen har slutat gå för idag."
 Så svarade hon, vad menar du slutat gå? Så sa jag: "Jo klockan är långt efter midnatt och bussen börjar gå igen klockan 05:10. Så sa hon, "men på natten?? Jag ska ju in till Nordstan och handla. Jag satt precis och undrade varför det var en sådan mörk dag."
Jag rådde henne att gå hem igen och få sig lite sömn innan hon kunde försöka ta sig ner på stan igen. Jag fick lite dåligt samvete över att jag inte följde henne hem, men jag tänkte inte längre än näsan pekade just inatt... Hoppas det gick bra för henne åtminstone.
 
 
/THEESS

Rainy day

Vad hääänder här!? Regn, regn, reegn :) Jag mår åtminstone oförskämt bra idag tack och lov, slipper bakrus ;) Ska antagligen åka till Landvetter & känna lite på handbollar igen. Liiiite otaggad med vädret och kommande tentor. Känner mig lite efter med pluggandet, jag har även en presentation att hålla imorgon om indunstning på engelska. YAY.
 
 
 
Vi får se!

Hej topp

Toppen som jag hade beställt hann inte komma! Det gjorde klädvalet igår väääldigt svårt. Idag blir det dock min svarta långa klänning bara, chillidill :) Ska träffa Jonna och käka Ceasarsallad, sen ska vi hem till Axel! :) Kommer nog bli roligt! Dock är jag lite halvbakis faktiskt, sådär så man vill ligga hemma i soffan hela kvällen å lägga sig vid halv tio. Tack och lov så brukar det ordna upp sig! ;)

Utgång

Tror det blir utgång med killarna! :) Ska se om jag får tag i dom för deras planer. Tyvärr är det svårt att göra planer när man har druckit lite, då satsar man på att ta en buss men helt plöstligt slutar det med att klockan är en timme senare än vad man tänkt! :)
 
 

Jag just nu!

Friday

Helgen är här! Veckan har dock inte varit överdrivet kämpig för min del men idag har vi matlab i filtrering. Mindre spännande!? Men det skall avklaras och sedan får man ta helg tack och lov. :) Fortfarande inte bestämt mig om vad som händer ikväll, men det ger sig. I värsta fall sitter jag hemma med en bra film och käkar goda frukter typ. Who knows, deppigt det lät?! Jag ska ju ha skitkul imorgon så det ger sig ju. Får dock inte bli bakis och hela den baletten då plugg får komma först nu inför tentorna.
 
 
 
Kommer nog något inlägg till till kvällen gissar jag ;D Speciellt om jag bestämmer mig för att gå ut. Då hoppas jag att min spetstopp jag har beställt har anlänt hemma i brevlådan!! :)

Scones

 
Var ledig idag som sagt. Har pluggat! Endast analytisk kemi dock, borde ta tag i lite Separationsteknik också. Tänkte göra det nu efter att jag bakat scones och även varit ute på en långpromenad/spring-fest med mig själv :) Jonas är ute och går med sin mamma nämligen så man får ju roa sig med något.
 
Oh! Gott i små mängder, är det bara jag eller blir man jättemätt på en liten scone? Jag åt inte ens upp det lilla jag tog åt mig.
 
J blev bjuden över på middag imorgon hos några vänner och sedan ska dom gå ut. Jag har inga planer så jag funderade ett bra tag och frågade sen om jag får möta upp dom ute, är jag en jobbig flickvän då som vill det eller är det bara en kul grej? Jag vet faktiskt inte! Sen ska jag tagga hemma själv i min ensamhet?? Ska höra runt om någon ska hitta på något istället, känns jobbigt att tränga sig på. Även om jag känner hans vänner också dock, annars hade det ju bara varit jättekonstigt att möta upp dom ute. Vi får se faktiskt! Är lite kluven över hur dagen imorgon blir. :)
 
Oh well nog funderingar and back to plugga!

Gaskromatografi

Laborationen tog ett bra tag och med magkatarr var det väl inte så jätteroligt! Däremot fick vi tänka till mycket och måla upp alla reaktioner och molekyler på tavlan, vilket väl är lite nervöst och man får fundera innan. Men man lär sig mycket på det sättet! :)
 
Funderingar! Vad händer här? ;)
 
Kromatografen såg väl inte mycket ut för världen utifrån..
 
 
Idag kommer bonde söker fru ;D Det blir en lugn kväll och verkar inte bli något jobb imorgon så jag får passa på att plugga på ordentligt! Känns kaaanon ändå. Ska skriva ännu en "att göra lista." HAJ!

Laboration

Sista laborationen i Analytisk kemi äger rum idag! Skola från 8-17 men det är så värt att ha labbarna avklarade åtminstone. Gaskromatografi står på schemat. :) Sen ska jag hem och bara taaa't lugnt.
 
En felvänd bild på mig i labbutrustning haha.
 
 

Handboll

Senaste dagarna har jag tänkt mycket på handboll, gud bevare mig jag var då ingen talang! Men jag jobbar hårt och tyckte att det var riktigt roligt med handbollen. Det var såklart också mycket gemenskapen med laget som gjorde att det var såpass roligt, det sociala är ju minst lika viktigt. Men som sagt har jag funderat mycket på det och det kom upp en möjlighet att spela med några tjejer i Önneröd, på skoj! Det hade varit roligt att testa, så antagligen blir det handboll på söndag för att se hur det verkar, att hänga med tjejerna och lira lite för att det är härligt liksom :) Kommer nog bli skojs.
 
 
 
 
Matdags!

Ledig dag

Igår insåg jag att jag skulle vara ledig idag, kan man få en bättre överraskning tro. Mjo det finns väl en hel del bättre saker man kan få men det passade väldigt bra med en ledig dag nu. Plugga, tvätta, diska, epilera benen o.s.v. var det som skulle hinnas med idag. Skrivit en "att göra lista." Hunnit en del av det, ska dock plugga på mass spektroskopi också för att anse mig nöjd med dagen. Springa skulle jag göra också men detta skulle vara första dagen jag inte tränar alls på många veckor och mina vader skriker "VILA TESSAN" för dom gör riktigt ont.
 
 

En god kopp kaffe mitt i allt plugg. Älskar kopparna! Fick dom av min bror Henrik när jag fyllde år. :)
 
Bollarna vi hittade igår när vi letade! Helt galet många. Dom får bada i badkaret och sen får man städa ordentligt efteråt med mitt specialknep ättiksyra utspätt med vatten.. Dödar allt!
 

Beställde en peplum-topp i spetsmaterial. Hoppas den kommer snart och är superfin! Beställde den i UK size 6 (strlk 34 i Sverige) hoppas den är awesome!! :) Isåfall blir det den på lördag med ett par svarta tajta byxor och mina nya klackar. KANSKE, har en back-up plan annars :)
 
/T
 

Lakan utanpå fönstren

Igår när jag och Jonas skulle krypa till kojs så ösregnade det ute. Han är väldigt trött på regnet och att det får honom att behöva sova med öronproppar (medan jag sover som en gris oavsett väder och vind.) Så han kom på den briljanta (?) idéen att hänga ett lakan utanför fönstret för att dämpa regnet. Måste säga att det blev föga lyckat och det lät ungefär lika mycket, men envis som han är så lät han lakanet hänga kvar över natten. Blir väl jag som får tvätta det ;)


Väckte henne med helikoptern

Höll på att skratta ihjäl mig när Jonas skulle berätta hur han hade väckt mig med helikoptern för mina bröder. Vi har två radiostyrda helikoptrar hemma och en morgon körde han in en i sovrummet och lät den surra över mitt huvud. Dock missuppfattade min bror detta och trodde att han hade väckt mig med byxorna nere och snurrat något annat så att säga, så han såg minst sagt förvånad ut när Jonas berättade det stolt. Tur nog så redde vi ut alla frågetecken! :)

Magkatarr

Imorse fick jag och Jonas sova lika länge (Han går alltid upp innan mig annars.) Det var skönt att få 45 minuter extra tillsammans. Sen gick vi upp och han gjorde frukost till mig (lyxigt jag vet) avocado och annat göttit fick jag :D Plus en stor kaffe självklart. Sen fick jag däremot magkatarr, gick upp i tid för en gångs skull. Men nej, slutade med att jag låg i fosterställning ett bra tag innan jag orkade cykla till skolan. För mig gör sig ofta katarren till känna om jag "undermedvetet" är orolig över någonting eller om jag är stressad. Ofta beror det på höga krav på mig själv, allt ska göras så bra som möjligt, alla måste alltid gilla mig (jobbigt om någon inte skulle göra det eller hur?), och jag blir väldigt rastlös av att göra "ingenting." Så vila är väl inte ett alternativ. Vet inte riktigt hur jag ska få ordning på det, men att tänka "allt löser sig" brukar fungera bra. Ju äldre jag blir desto mer märker man att så faktiskt är fallet och alla behöver ju faktiskt inte gilla mig. Det är okej att alla människor tycker olika och är olika.
 
 
 
Glad utåt men att ibland vara ledsen inombords är väl något alla kan relatera till. Just nu är jag mest glad faktiskt! :) Som vanligt. Har trots allt mycket att se fram emot, speciellt lördag med min Jonna! :) Can't wait.
 
Jonas kom hem tidigare idag då kursen slutade tidigt, så vi hann åka till golfbanan och leta golfbollar. Hittade riktigt riktigt många, över 200 blev det! Så nu kan vi spela sjukt dåligt under nästa år om vi vill ;) Sen har vi ätit, jag har pluggat och pratat i telefon med Jonna i nästan en timme.. Vad vi kom fram till vet jag inte riktigt men härligt är det!

Food

Vi lagade göttit käk här hemma efter en långpromenad :) Sen har jag hunnit plugga lite och då känns det genast lite bättre. Robin har 30 grader i Japan men jag är åtminstone för dagen rätt nöjd med vädret här i Göteborg. Det har varit en vacker höstdag!

Badminton

Spelade badminton med min bättre hälft idag, tanken var att helt och hållet skoningslöst spöa honom. Blev det så tro? Nej varenda set förlorade jag med siffror som 25-23, 22-20 osv helt absurt!! Jag är inte sur eller något men hallå.

Sunday

Det är en besvikelsens dag, igår klockan 21:12 tog vi fram daimglassen ur frysen. Ja ni läste rätt. Vi åt glass igår. Ångesten är enorm men vi gjorde valet tillsammans,  haha från och med nu blir det bara på onyttigt på lördagar :)
 
Veeem kan motstå.
 
Från det ena till det andra så ska jag plugga idag, så är det. Tentorna är den 22e och 25e oktober. Att misslyckas är inte ett alternativ! Men det är så tråkigt att sitta och läsa hela dagarna, ingen motivation. Får leta efter den först sen ska det nog gå bra..
 
Hade världens, läs VÄRLDENS konstigaste dröm inatt. Den var jättelång men helt plötsligt så drömde jag att min bror försökte dränka en mus i mjölk och brottades med den i en stor balja. Finns det stödgrupper för sådant här för jag är uppenbarligen inte frisk...

Angelica

Cyklade in till stan och redan där blev det lite tokigt, vi skulle ses 12:15, Angelica ringde och frågade om vi kunde ses på Järntorget istället så jag började cykla dit.. Sen kom vi överens om att det kanske var dumt att ses där då jag cyklade och hon åkte buss och vi ville hänga i stan. Så jag fick vända igen och vi träffades inte förrän klockan ett! Gick och tog en lunch, jag åt en sallad och nachochips fanns på tallriken (Dom åt jag inte för jag sviker inte löftet ;) ) Sen slutade det med att vi umgicks till efter fem! Lång tid fick vi ihopa. Sen cyklade jag snällt hem, ätit middag, kollat på tv. Funderat på om vi ska gå ut eller ha en hemmakväll igen.. Båda håller på att somna i soffan - det blir hemmakväll. Ändrat bloggdesignen och haft ångest över plugget.

Spännande inlägg. Kram!

Helgen

Vi har precis ätit räkor så det sprutar ur alla öppningar (Okej usch?) Ska snart se på X-factor och mysa upp oss i soffan. Ett glas vitt vin och tv-hemmakväll. Känner mig gammal helt plötsligt. Meeen vet ju att jag bara är 21 och alla andra helger kan det hända en massa spännande grejer. Imorgon ska jag fika med fina Angelica och sen blir det kanske lite middag med ett par vänner. Får se var det bär! :) Inga planer = Kan inte bli dåligt.
 
 
Räkor, vin, ägg, bröd, aoili, dill, majonnäs, ostar möööms ;D
 
Dagens i-problem på tal om inget - HUR GÖR MAN SIDNUMRERING I WORD UTAN ATT VILJA HA FÖRSTA SIDAN SOM SIDA 1? Höll på att bli tokiga jag och en klasskompis idag... Det var det, ha det bäst! :)
 
Blev lite är i den här bilden på mig själv. Ursäkta min egoism, men måste vi inte tycka lite bättre om oss själva? Finns en miljon saker på mig och min kropp jag gärna hade ändrat/tagit bort/förstorat. Men någonstans så är man ju trots allt den man är. Tjejer är väldigt dåliga på det där också, att ge komplimanger! Killar har nog lättare att ge komplimanger faktiskt. Agree?

Räka

 
Godelidagens! :) Kom i tid till föreläsning, SKRYT AHA ;) Haha första gången på ett tag, vilket egentligen borde vara tvärtom att man skriver när man kommer försent. Men inte jag.. Hur som haver, det var en bra föreläsning. Tror jag snappade upp en hel del matnyttigt faktiskt. (skrev matnyttigt för HERREGUD vad jag är hungrig) Gör riktigt ont i magen, men snart får jag äta. Lax, couscous och ärtsås. Tycker själv att ärtsås låter äckligt men det var faktiskt riktigt gott och enkelt var det med! Efter föreläsningen så satt vi i en datasal och skrev på vårt projekt. Fram till nu, för nu har jag tagit fredag! Ska dock plugga en del, ska läsa på Mollier-diagram. Ett diagram som beskriver fuktig luft..
 
Dagens klädval - Svart långklänning med ett enkelt skärp i midjan och converse (som inte syns på bild.) Får alltid kommentarer av olika personer om hur jag ser ut. Igår var det "Aha du är osminkad" Jo tack jag vet jag valde det imorse... Åh idag var det "Vad modern du är idag" å "Ska du någonstans sen?" så svarade jag nej livet är ju en fest. Varför detta intresse av vad jag gör, jag har speglar hemma, på riktigt.
 
Facelook. Youtuba hur man skulle få gröna ögon att se större ut och försökte med detta. Ser nog mest bara trött ut, kan dock även ha att göra med att jag sov röva-dåligt inatt - igen!


Efter pluggandet får jag ta helg iallafall på riktigt, med räkor. KANSKE ska köpa lite vitt vin.. Det är lite emot hela vår "Vara nyttig-grej" men en dag i veckan blir det ju ändå sen framöver. Lördagar. Inget på veckodagar och fredagar, inte ens titta på godis får man då!
 
 

Friday!

Fredag! Ledig igår så kändes lite som att det snarare var tyngre att vakna idag än igår, men däremot är det ju fredag och den dagen är väl alltid liiite bättre än alla andra dagar! :D
 
Som jag skrev igår kollade jag ju på "hur man gör sina ögonbryn-klipp" på youtube. Haha ah hur jag hamnade där vet jag inte men har sett en del med jättefina bryn och tänk "Åhh åhh jag vill jag vill" - å klappat händerna samtidigt.. Så jag kollade, plockade, målade och viola! Liiiite mer bågform och lite tjockare. Ingen jättedrastisk skillnad men man vill ju inte se ut som en dragqueen heller liksom hee hee..
 
Time for school, en föreläsning 8-10 värt att cykla in för det men fick en kommentar av en klasskamrat "Du är inte i skolan lika ofta som föregående år" neehe?

Huvudvärk.

Gosh det har blivit många timmar framför böckerna idag vilket har resulterat i huvudvärk. Däremot känner jag mig ganska nöjd med dagen men man kan alltid göra mer... Men ibland är det roligare att kolla på youtube hur man bäst fixar sina ögonbryn eller läsa sina favorit-bloggar.
 
 
Fick ett mail från vår föreläsare/kursansvarig att hon inte får jobba mer för läkarna, vi är väl en alldeles för jobbig grupp. Men det är iallafall tråkigt och vi ska nu få Dr. Aldo Jesorka som föreläsare och kursansvarig. Han är jätteduktig så det ska nog inte vara några problem. Tentorna närmar sig med stormsteg, ganska läskigt. Ju fler tentor man klarar desto mer nervös blir jag över att misslyckas med någon. Vill bara klara allt, jobba från mars till augusti på Wellspect och sedan göra mitt exjobb där. Efter det är allt över och det är fritt fram att kanske resa lite eller helt enkelt jobba om möjlighet ges. Ganska skrämmande att tänka på framtiden. Men oavsett var det bär av så är det ju spännande.
 
Imorgon blir det räkor och mys hemma. :D
 
 

Träning!

På facebook, på tv, i tidningar, på bloggar så KRYLLAR det av kanelbullar och när jag blir godissugen så botar oftast träning det för då mår jag illa istället av att vara helt slut haha! Bra lösning.. Så jag har tränat, sprang fem km på 25 minuter och gjort en massa situps, armhävningar o.s.v.
 
Ät ni era bullar jag är inte bitter. Haha grymt snygg efter löprundan.
 

Kanelbullens dag.

Igår var det lite jobbigt att inte få äta daimglassen i frysen! Men vi klarade det. Däremot är det kanelbullens dag idag!? WTF. Det ska inte vara mer frestelser här i livet eller. Men än så länge har det inte varit så svårt ändå. Man klarar sig bra utan alla små-saker man stoppar i sig annars. Träningen går bra, springa idag mellan skurarna... Pluggar i övrigt. Måste fan sätta riktigt fart nu då det närmar sig tenta-tider. Separationsteknik 2 och Analytisk kemi... Ska klara kurserna så det blir ett långt och härligt jullov. Vill resa massor, pengar är sparade men tiden finns inte riktigt... Det lööööser sig.
 
 
dagens plugg.
 
Dags att återgå till böckernas värld.

Dagen

Kom försent till föreläsningen, fick en pik om det av föreläsaren "Kul att du kunde ta dig tid att komma." så svarade jag så förnuftigt "Ah jag tänkte unna er mitt sällskap en stund" så svarade han "Ah du, vi har inte saknat dig." NEHE tack.
 
 
Sen skrev vi på projektet och sen dess har jag hunnit cykla hem, plugga, försökt förnya mitt jobbkontrakt, lagat mat och nu myser jag! Vill springa men vädret är ju kalaskass!? Kan det inte bli lite soool men då blir det väl kallt på köpet dock. Aldrig är man nöjd :) Imorgon är jag ledig! Fick frågan om att jobba men eftersom att jag inte har något kontrakt än så får det vänta lite, rätt glad för det ändå även om jag trivs bra på övervåningen där jag skulle fått vara imorgon.
 
Ikväll är det bonde söker fru och inatt ska jag somna i tid!
 
 
 
/TTHEERESE

Jäkla sömn

Kunde knappt somna igårkväll, det blev först vid tolv någongång som jag slocknade och det kändes som en evighet! Men det medförde ju också att jag tyckte att sängen var lite väl gosig imorse och jag vaknade 07:00 när jag skulle varit på cykeln 07:15. Så nu har jag gjort valet att komma till andra delen av föreläsningen som är efter rasten och att på egen hand läsa på första delen här hemma. Så nu ska jag börja göra mig iordning för att orka med mig själv idag och mitt himla ostrukturerade sätt! ISCH
 
 
Jag vill tillbaka till Thailand!

Japan

Blev väldigt överraskad när jag kollade på priser på flyg till Osaka Japan. Kommer ju att åka dit helt klart, men vill ha med mig Jonas isåfall. Tråkigt att åka själv, eller så får jag väl lära mig att klara mig själv här i livet också. Båda blir nog bra! Jag ska dit åtminstone PUNKT. Ska snart åka upp till Robin och kramas hejdå ännu mer, måste göras ordentligt serrrni! :)
 
 
Idag har det gått 1 vecka utan något onyttigt, en vecka kvar! Det går bra nu.
 
Kom nyss hem från skolan, tryckt i mig en äggmacka för jag var hungrig (surprise att tess är hungrig liksom) och ska väl läsa nåt kapitel i analytisk kemi - boken. Jag vill springa idag så det ska jag göra! Men Jonas kommer inte haka på så tiden blir nog inte lika bra som vanligt, för han är tydligen förkyld.. Ännu en anledning att hålla sig undan, hatar förkylningar.

Tisdag

Det kunde inte ha regnat en droppe mer igår tror jag! Cyklade först till skolan i skiten, sen till jobbet och sen hem från jobbet. Var noga med att inte glömma att stänga munnen när jag cyklade för då hade jag väl drunknat...
 
 
Idag är en ny dag, mindre regnig sådan med största sannolikhet. Ska till skolan för att göra projektarbete och sedan är det laboration i eftermiddag, filterering står på agendan! Skulle egentligen jobbat ikväll med men behöver nog ta det lite lugnt, plugga lite, mysa lite :) Mitt kontrakt går ut imorgon också, undra hur vi löser det tro.. Nästa gång dom frågar om jag vill jobba är det väl bara att påpeka detta, verkar jobbigt att aktivt ringa upp dom för att fråga ;) Ut och springa ikväll kanske, skriver det här så blir det väl av :D
 
 
/THEEEESS

Rusk!

Känns sådär härligt upplyftande att kolla ut i höstrusket på morgonen och veta att man ska sätta sig på cykeln så fort kaffet är uppdrucket. Regnet riktigt piskar ute från alla håll och kanter oftast tycker jag att allt ser mysigare ut i ljuset från gatlyktor men denna morgonen är det bara mörkt och jag sitter och hoppas på att ljus skall tränga sig fram innan jag måste bege mig iväg!
 
En ljuskälla i mitt liv!
 
Skall jobba ikväll, kommer komma hem sent och inatt gick vi och la oss klockan 01:00! Europa vände matchen mot USA i golfen och det var bara så där spännande så man hade ont i magen. Var tvungen att se upplösningen och det var värt bara fem timmars sömn inatt. Dags att sätta på sig full regnklädsmundering och vara hurtig än en gång. Har galen träningsvärk också vilket väl inte taggar mig sådär mycket extra men guuuud vad härligt det är att vara igång med träning varje dag.
 
/Relativt nöjd tjej.
 
 
RSS 2.0