Orust

Så var vi hemma i Sävedalen igen :) Igår var vi ju och hälsade på Jonas familj och på kvällen sköt vi lite raketer och släppte iväg en lucky balloooon. Fint skare va!

Ikväll skall vi till mina föräldrar på påskmiddag, innan det tänkte vi hinna storhandla och köra lite löpning. Jonas ska se på Blåvitt med, men jag tänkte undvika det ;) kram!

Påsk

Igår fick vi påskägg, det blir man ju inte för gammal för! Sen fick jag även en bok som jag började läsa lite på igårkväll.

Idag har vi varit och hälsat på Jonas farmor och även hans bror och brorsbarn. Hans brorsbarn älskar att leka så jag är helt färdig! Vi brottades och kastade spindlar på varandra. Mys! Vi hann med lunch och fika också. Är proppmätt!

Nu har vi precis varit på torp och handlat lite mat till kvällen, även köpt lite cider. Påskafton handlar ju mest om ännu ett tillfälle att dricka :P

Ska läsa tidningen och lösa korsord som en tant när vi kommer tillbaka till stugan.

Takfönster

Jag har spenderat några timmar på en stol med öppet takfönster. Vi har ingen balkong och jag känner mig blekare än döden. Så även om det känns lite dumt, sitter jag här å kämpar! Haha. :) Jag och Jonas var precis ute och sprang 5km, vi ska alltid hetsa, så jag höll typ på att spy för att bevisa att jag är snabb höhö. Sen tog vi ett bad och nu är jag i fönstret :P snart drar vi till Orust över påsk! Mysigt. Glad påsk på er.

Robin Hood

Vi sitter och ser på Robin Hood :) Börjar bli sömnig men filmen är bra, får försöka hålla mig vaken. Vi åt sushi förut också! Det är så gott. Vi hade mat hemma men ibland får man ge efter för suget. ;)

Nu ska vi se klart filmen, sen nana så sött <3

Torsdag

Toooorsdag idag :) Fint väder än så länge, fortsätter det så ska jag bannemej ha lite sol! Skulle egentligen komma en och kolla på klänningen idag, men hon fick förhinder. Därför då vi väl ta det på måndag istället. Skulle vara skönt att få den såld... Jonas slutar ett idag så vi ska spela golf (träna golf) och köpa lite påskpresenter. Imorgon åker vi upp till Orust och "firar" påsk.
 
SOOOL :)

Socker-detox

Efter påsk måste jag gå på socker-detox. Detta fungerar inte, får öka min träningsdos om jag ska vara såhär onyttig. Bara idag har jag käkat pannkakor å nu lite godis. Ångest :) på tisdag i samband med jobbet som börjar då är det skärpning.

Sol!

Satt med öppet takfönster för att få mig lite D-vitamin! :) känns skönt att det åtminstone är lite vårkänslor i luften. Använde mina underbart fina solglasögon också såklart ;)

Påskgodis

Sover inte länge på morgonen nu för tiden, rätt skönt att ha en bra dygnsrytm :) Nu vet jag också varför jag inte fått jobb nu det senaste - Missförstånd! Åhja, det är väl lugnt att inte jobba dessa dagar för jag ska ju ändå jobba hela livet sen ;) Förhoppningsvis.
 
Sitter och äter frukost nu, skall in till stan sen och fixa en påskpresent till Jonas far och köpa godis på 4gott.
 
Imorgon slutar Jonas tidigt så jag åtmisntone slipper såhär långa dagar själv haha!
 
 
 
HEJA MIRNA IDAG MED!

Höhöhö

Jag och Jonas är övertrötta så jag har skrattat till jag gråtit. Allt är roligt då! Det är väl dags att lägga sig snart. Imorgon ska jag träffa N och S och handla lite påskgodis! Godis hör till denna helgen, även om man försöker vara nyttig och grejer. Sprang åtminstone 5,2 km idag, ska springa imorgon med så lite godis går nog bra ;)
 
 

Sjuka saker i Japan

Funderar ju mycket på vad vi skall hitta på vår vecka i Kyoto. Hittade några roliga grejer, dels finns det "Prison Café" där man blir fängslad med handbojar och slängd in en cell för att där sedan kunna beställa "Electric Shock drink" och andra roliga drinkar/tilltugg. Det finns även vampire cafés. En annan sjuk sak är att man kan betala för att sova med en tjej, man får bara sova bredvid henne, inget annat! Tänkte testa på att betala för att sova bredvid en tjej när vi är där.. ELLER INTE :)
 
Förra gången i Japan! :)
 
Eller så håller vi oss till de vanliga turistgrejerna kanske? ;)
 
 

Uttråkad

Andra dagen jag är ledig, klarar inte av att vara ledig. Hur kan någon villigt sitta hemma hela dagarna? Jag blir skogstokig. Därför får jag städa det rummet jag inte hann städa igår och sen ge mig ut på en löptur. Det är trots allt soligt idag :D
 
Jag älskar skålen vi har på matbordet :D Bara så ni vet.
 
Får hitta på något imorgon om jag ska vara ledig då med haha.

Matmatmat

Vi åkte till stan och köpte en golfklubba förut så det blev inte middag förrän vid 21. Det var rätt lugnt för vi var fortfarande mätta av våfflor ;) Vi bokade en weekend i Stockholm också, bara sådär i slutet av maj. Måste som jag redan skrivit innan planera in lite kul mitt i allt jobb.

Märks att jag haft tråkigt idag, blivit typ 300 % fler inlägg än vanligt :)




Våfflor

Blev en våffla för mycket! Är hur mätt som helst. Hade räckt med en men ögonen är glupskare än magen! :)

Får gå en promenad haha.

Kliniskt rent

Städat så rent hemma så jag kunde äta min lunch från golvet om jag ville (jag gjorde inte det.) Hade musiken på högsta och rensade till och med avloppsröret till handfatet och kökskranen, jätteäckligt var det :)
 
Det är nog bara på KappAhl som det finns märken av galgar på golvet.. Vi kallar den "The Sperm-gaggle" - internt...

Rent som aldrig förr, nästan.
 
Köpte en ram i helgen till bilden, visst blev det bra? :) Lite egoistiskt av oss kanske att ha en jättestor bild av oss själva i vardagsrummet, men det är ju trots allt vi som bor här.
 
Har även suttit i solen en timma idag och varit och handlat tillbehör till våfflorna. Köpte glass, grädde, hallonsylt och färska hallon. Det blir nog smaskens! Inget jobb-sms heller, har ju ett rum kvar att städa så det kanske är lika bra att jag är ledig imorgon med. ;)
 

Morgonpromenad

Vaknade innan klockan ringde imorse, i och med att en buss blockerade vägen igår så skulle jag gå upp tidigt för att köra bilen till pappa som ju skulle till jobbet. Jag körde upp bilen och promenerade hem innan frukost för att komma igång på ett bra sätt :) Det var extra gott med frukost sen! Idag står inte mycket på schemat, planerar ju ingenting i och med att jag vill vara tillgänglig för jobb. Så jag ska väl städa (det behövs) och handla saker till våfflorna till kvällen, det är ju våffeldagen ;D Kanske ska försöka få lite sol också, känner mig otroligt blek. Brun utan sol kanske är ett bättre alternativ men jag tycker man blir så orange av det.
 
 
Nu ska jag se på tv ett tag innan jag förhoppningsvis lyckas komma igång med träningen :)
 
 

Handboll och blockerade vägar

Hej! :) Varit väldigt aktiv idag. Började med en timmes promenad imorse med min sambo. Sen promenerade jag upp till mina föräldrar för att låna bilen. Körde till träningen och tränade i 2 timmar. Därefter skulle jag återlämna bilen till min far men möttes av att en buss blockerat en väg där bussar inte ens går.. Hade den kört fel och försökt vända eller har västtrafik en ny idé i hur de ska få folk att ha svårare att komma fram även om dom tar bilen? :) Jag vet inte, men nu får jag köra upp pappas bil imorgon bitti innan han skall till jobbet istället. Får passa på att ta en liten promenad innan frukost. Det är även bra att komma upp vid sju, även om man är ledig.
 
 
Bussen som blockerar HELA vägen upp. :)

Efter en aktiv dag har jag nu efter ett bad bestämt mig för att BARA SLAPPA :D Våffeldagen imorgon så ska ju även handla grädde, glass och sylt så är väl lika bra att jag tränat på bra idag ;)

Tidig morgon

Vaknade 07:20 imorse, skönt med en tidig morgon så sett.. Men lite kan man väl få sova ut? ;) Åt frukost tidigt och hann gå på en långpromenad (en timme) innan klockan var elva. Så nu har vi redan ätit lunch och jag laddar inför att träna handboll ikväll.
 
Gott med onyttigheter ;)
 
Imorgon är det våffeldagen, får jag inget jobb så ska jag gå och köpa sylt och grädde så blir det våfflor till efterätt! Kommer ångra mig efteråt, men det blir nog gott åtminstone.
 
Känns konstigt att inte behöva plugga, får så mycket tid över. Vad ska man göra med all tid? :)
 
 

Japan

Häromdagen bokades en resa till Japan! Längtar. Det är först den 13e juli vi åker så jag har lång tid på mig att längta. Ska bli underbart att få träffa min bror igen. Saknar ihjäl mig! Vi ska äta god mat, se en massa fina tempel och bara ta vara på varandra en vecka. Jag och Jonas bor på New Miyako hotell och vi hoppas det är bra. Centralt och nära till allt. Ska planera lite saker jag vill se också, Kyoto är fullt av kultur!

Vi åker med Finnair och hoppas att resan blir smidig. Det känns skönt att ha något att se fram emot. Jag tycker det är viktigt att planera in roliga saker en tid framöver, det blir som en sporre i vardagen.

Dagen i korthet: träffade mor å far, var på biltema, h&m, Clas Ohlsson ( köpte en ram) och så har vi tvättat Volvon. Den skiner som solen nu! :) Jag fick en jäkla överskottsenergi också så det fick bli 4km löpning för att avreagera mig. Konstigt det där? Kanske är som en på jobbet sa, att jag har trippel adhd! :)

Kram på er.

Möten

Häromdagen insåg jag att det inte blir något mer jobb på Tranpenad, nu ska jag ju jobba i 5 månader och sen är det bara skola i sju veckor. Känns inte värt att skriva ett nytt kontrakt för en sju veckors period. Tråkigt eller bra nog så känner jag att det är ett gott gäng på KappAhl. Vi har roligt på rasterna och det finns mycket kul folk. Tänk vad mycket människor man möter bara för att sen aldrig träffa igen. Så kommer det dock vara hela livet och de som verkligen gjort intryck kommer man nog försöka hålla kontakten med. Det gäller bara att anstränga sig lite.
 
 
Nu ska jag skype:a med Linda, hon är värd att anstränga sig för! Kram

1 vecka

Nu är det en vecka kvar innan jag börjar som Laboratory Technician igen på sommarjobb! Skall bli kul, får bättre lön i år med. Inte fel!? :) Längtar, speciellt nu när man jobbat på lager under året och känner hur trött man blir av sådant jobb. Istället för ett jobb där man inte ens vill gå hem när klockan blir dags. :)
 
I sommar är jag ledig hela två veckor, ska försöka ta ledigt två fredagar också. Vi vill ju till Stockholm och till Öland under två helger. En i slutet av maj och sen i augusti. Sen måste jag väl säkert ta ledigt för att göra omtenta i matematik med, men det är ett senare problem ;)
 
 
SKA BLI SÅ SKÖNT MED HELG NU :D Hoppas på att få jobba en del nästa vecka också. Vi får väl se. KRAM HAJ

Trött

Jobbat alla dagar denna veckan, trött som få. Gått upp 04:50 EVERYDAY. Somnat vid nio varje dag också dock. Känt mig som en bebis, men sova måste man! Idag var en lugn dag på jobbet dock. Jag och två andra var ensamma på LM så det var skönt. Vi jobbade på bra ändå såklart, men man kunde gå med musik i öronen och bara ha det gött och när man tröttnade på det kunde man gå runt och göra jobbet ihop och tjöta lite :)
 
Snart flyger vi igen!! :) Wop
 
Nu har vi precis ätit tacos och ska gå på godiset sen till Sverige-Irland, hur bra?! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@work

Jobbade halvdag på LM å halva på galgningen. Sjukt bra när det blir så så man inte behöver sitta i åtta timmar med någonting :D

Imorgon är kanske sista dagen som jag ska jobba denna veckan så man kan klara att hålla ut. Även om jag fick sitta i 28 minuter utomhus vid chalmers vid 06:00 imorse! Puh.

Oohhh

Irriterande tidigt jag ska upp imorgon.

Inte som man tänkt sig

Fick sms kvart över tio om att hoppa in på jobbet, pengakåt som man är så sa jag ja. Men ett problem var att, att jag för att hinna var tvungen att vara ute ur lägenheten inom 15 minuter. Oladdad mobil, osminkad sittandes i en piké å tights utan matlåda att ha med till jobbet. 15 minuter är tydligen tillräckligt med tid. Jag var ute ur lägenheten halv och står nu och väntar på bussen :)

Får städa ikväll...

GODMORGON!! :)

Vaknade först vid 06:30 och var nöjd med mig själv, dock råkade jag somna om och vakna klockan 9 - Inte lika nöjd med mig själv ;) Hade en mysko dröm också, helt plötsligt var jag i Mozambique och var på ett labb där(?) Önskar man kunde tyda drömmar ibland alltså... Hur som helst jag ska städa idag, rensa garderoben, skype med BROR. Så mycket saker ;) haha.
 
 
Precis ätit en frukost, kollar på tv. Försöker få sålt min klänning och väntar på svar på ett mail från där jag ska sommarjobba!
 
 
Får njuta av att denna dag är lugn, för imorgon ska jag gå upp strax innan fem på morgonen för att ta mig till kappahl. Så det blir kul. Kommer vara SÅ TRÖTT imorgonkväll.

Kul helg

Mycket som hänt i helgen, roligt tycker jag. (Med tanke på att jag bara pluggade innan.)
 
Vi har sålt bil, blivit med volvo, jag har varit ute och druckit öl med vänner, vi spelade badminton idag och vi har hälsat på mor och far! Planerade sommaren lite också, hoppas verkligen våra planer blir av!
 
Det är väl det som har hänt, jag försöker även sälja min balklänning. Den är för fin för att ligga och "skräpa" i förrådet. Lite jobbigt känns det då den är underbar och jag kände mig som en prinsessa i den! Imorgon är jag ledig, ska städa, rensa ur garderoben och springa. Bara vara med mig själv en dag. Ska bli skönt. INGET PLUGG. Sen är det jobb tisdag/onsdag. Men eftersom vi sålde bilen och inte har  två bilar längre så får jag ta bussen tjugo i sex istället för att ta bilen halv sju. SKILLNAD! -.-
 
min fina klänning! :)
 
Pengarna ska in, får ju inget CSN på två månader. Lite därför jag tänkte sälja balklänningen också, känns bra med lite extra vissa månader :) Speciellt inför sommaren, vi har massor vi vill göra :O
 
 
KRAM!
 

Hektisk dag.

Vaknade tidigt imorse, trots mina bravader igår. Vaknade med huvudvärk dock, inte så oväntat. Om jag hade satsat mina pengar på någonting hade det nog varit på det tror jag ;) Hade sett fram emot en lugn dag, men helt plötsligt fick vi att göra. Först hade vi ett ärende på Järntorget som drog ut över tiden, sen skulle vi fika hos mina föräldrar och jag skulle rensa lite bland farmors grejer, saker jag ville ha och saker som kunde skänkas bort och så vidare. Sen ringer en och vill köpa bilen så vi fick snabbt tvätta/städa ur den och åka ner och möta de potentiella köparna. Men det blev ingen affär. Dock ringde en person en timme senare så vi fick ge oss iväg igen. Denna gången blev bilen såld! Skönt! Blev en promenad hem med kvicka ben av glädjen och vi har nu blivit med volvo!
 
Jag igår! :)
 
Nu lagar vi mat (piroger står på menyn) och det blev en senare kväll än tänkt, men nu ska jag inte röra mig ur fläcken ;) Lite godis ska jag unna mig också, SCCHH.... ;D
 
 
 

Svåraste tentamen ever.

Jag var vid gott mod innan tentamen, kände att "detta skall nog gå." Första uppgiten kändes också överkomlig och jag klarade nog alla utan d) uppgiften. Men sen, sen gick det utför! En fråga på godkänd-nivå kan väl bara vara "visa att du har förstått detta i dess enklaste form", ungefär så. Men nej, man skulle få någon skitsvår utträkning som var dömd att misslyckas redan på a-uppgiften, vilket ledde till att det inte gick att lösa b,c,d-frågorna, även om man kunde i teorin. Varför gör man en sådan svår tenta, vem vill du sätta dit?
 
Därför kommer det nog se ut såhär i sommar, även om jag hade planerat in något helt annat.
 
Hur som helst, omtentaplaneringen började rätt snabbt. Därför glömmer vi detta ett tag, äter en kexchoklad, tar ett bad.. Åker in till stan och äter en god middag med klassen. Sen skall jag nog komma över denna skitdag. Kram!
 

New stuff

Som jag nämnt så är det ibland lite tråkigt i allt pluggande, man får pigga upp sig själv. Så jag tog mig till Vallhamra (visste inte att allt är nybyggt där.) Så jag gick upp dit ICA var förut, men där var inget.. Men jag hittade det nya, herregud så fint det har blivit! Men nog om det... MITT PAKET skulle jag ju nämna. Jag var och hämtade det. Beställde lite gadgets bara typ från USA. Var tvungen att ha en ny laddare till min iPhone. Så för 15 spänn köpte jag två, lika bra? :)
 
Köpte nya skal till mobilen, till min redan stora samling :P
Men det jag gillade mest var glödlampan, det är ett halsband! Lyser i olika färger. Haha, tyckte det var jätteroligt...
Nya armband och nya örhängen, två laddare till mobilen också som inte känns värt att ha på bild. Blir inte så spännande.
 
Har även fått hem ett par nya byxor, men det kommer nog bild på det den dagen jag har på mig dem.. Nu ska jag plugga vidare. Nog med paus..
 

Pannkakor

Blev sugen på pannkakor till frukost, hur gick det där liksom. Så jag tänkte att jag får göra en nyttigare variant, kan ju inte käka så onyttigt till frulle. :) Här är de iallafall på bild.
 
 

Pannkisar.
 
Vi har ingen tv på några dagar nu, hur skall detta gå? Brukar ha på tvn jättetyst i bakgrunden när jag pluggar, så det är väl kanske bra för miljön nu när jag inte kan ha på den hela dagarna ;) Men desto mer synd om mig. Gillar ju alla skitprogram också (A)

NU ska jag plugga, sista dagen. ALL in. Nu kör vi. Kram haj

Same old same old

Händer inte mycket här nu faktiskt! Pluggat, sprang en runda och handlade till frysta hallon till en uppfriskande smoothie. Annars har jag ett paket att hämta på posten, får kanske bli imorgon :D

En dag med full fart på plugget. 08:30 på fredag smäller det. Sista tentan med klassen. Sen är det nästan över för de första. Jag har sep-dec i skolan att se fram emot också. Men det känns helt ok. Hade känts jobbigt att inte veta vad jag "skulle göra sen." Framtiden skrämmer lite men jag tror den ser ljus ut. Antar att den skrämmer fler än mig, plugga kan jag ju. Gjort sen jag var 6 år gammal på olika nivåer dock.. Men som nykläckt kemiingenjör till vintern väntar ett nytt kapitel. Känns som att det är dags, såhär 16 år efter första kapitlet ;)

Dags att nana! :)

Migrän

Låg med migrän hela morgonen. Vaknade av smärtan och sen låg jag i mörkret helt spyfärdig i tre timmar.
Just då känns det som de värsta timmarna i ens liv.


Jag har lyckats pluggat två veckor (enligt schema) med matte idag trots allt. Jonas är underbar och lagade mat och allting medan jag pluggade. För bra.

Tenta

Var rätt uttråkad innan tentan, man vill ju bara få det överstökat. Jag blev inte så nervös denna gången, det får ju bära eller brista. En rolig grej var att samma fråga dök upp två gånger på tentan, första gången var den värd 3 poäng och gången efter det bara 2.. Helt plötsligt var det inte lika viktig fakta, sådär tre minuter senare :)

Tror det gick ok, men var klar efter 45 minuter och när jag kom hem var det fortfarande 2 timmar kvar på tenta-tiden. Lustigt det där. Jag har inte pluggat ikväll på matten iallafall, får ta rejält tag imorgon istället. Hjärnan behöver vila :)

Nu ska jag se klart top model Sverige sen blir det en god natts sömn. Kram!

Hostis

Kanske inte ska vara för detaljrik, men hostar upp stora slembollar ibland. Rätt nasty faktiskt. Men det är väl sviterna efter influensan. Lär gå över snart tänker jag... Hostar och pluggar denna dag. Pluggar kanske är att ta i, repeterar snarare. Har ju tenta 14:00. :) Har en hatkärlek till tentor.
 
 
 
Händer inte så mycket här, men efter fredag då tusan! ;D Om det inte blir omtentor i augusti så är jag skolfri i sex månader ju, rätt taggad på det. Nervös inför att börja jobba igen också såklart, men mest skall det bli roligt.
 
Hoppas alla har en bra måndag.

Handboll

Ska åka och träna om en timme, skall bli skönt att springa av sig. :) dricker kaffe nu som uppvärmning. Pluggat och tvättat kläder idag, nyttiga sysslor! Det får bära eller brista imorgon på tentamen. 14:00 smäller det iallafall.

Igår vann ju Robin Stjernberg om det missats av någon. Var nog de 70 kronorna jag la som avgjorde alltihop. Gick dock inte att komma fram hälften av gångerna. Men det blev ju bra ändå. :)

Nu ska jag hämta tvätt återigen. Love being a woman ;)

Onyttig

Vi snackade i skolan för ett tag sen att man är så onyttig när man tentapluggar. Att man behöver godis (energi) för att orka med. Jag märker inte alls av det. Jag kan inte äta när jag pluggar. Samma på tentamen, har alltid med mig massor att äta dit och går hem med allt igen. Äta+plugga samtidigt går inte. Det är jag dock glad för. En i klassen berättade att hon går upp runt 3 kg inför tentan för det blir så mycket godis. Det hade ju varit jobbigt att springa bort sen... Jag åt dock en kexchoklad idag, i en pluggpaus. Därav jag kom att tänka på ämnet ;)

Promenad

Ute och går, rastlös från plugget men för mycket träningsvärk i vaderna för att springa. Sista dagen på ett tag som det är vårväder i luften också så som jag förstår det. Man får passa på :) J är o Varberg och jag ska ju försöka passa på att spurt-plugga.

Ikväll är det melodifestivalsfinal. Hela Robin Stjernberg tycker jag! :)

3 paket

Tre paket är på väg hem till mig, yay julafton!! ;) måste pigga upp sig själv i tentatider.. Jag ska förhoppningsvis hämta ett idag, i samband med en löprunda. Sitter stilla hela dagarna med böcker så det är ett skönt avbrott att springa lite.

Plugget fortgår. Har minipaus med våra bästa år. Man blir ju väldigt smart av det programmet ;)

Nästa fredag

Godmorgon! :) Igår redovisade vi. Det gick "bra", alltså helt okej. Mina knän skakade till och med, förstår inte vad som är så nervöst med att prata lite framför folk. Två av våra gruppmedlemmar kunde ju inte vara där så vi fick läsa deras del direkt från pappret, försökte kolla upp lite men då tappar man ju det direkt. Efter presentationen fick vi typ 6 st frågor. De flesta gick ju att svara på. Men en fråga förstod ingen av oss då  blev det så där härlig tystnad och ett "I don't know....." tystnad... NEXT QUESTION?
 
 
Skönt att ha det överstökat, sen på kvällen igår pluggade jag mest hela tiden, samma som jag skall göra nu under dagen. Ska inte åka in till skolan mer tänkte jag denna veckan. Tentamen på måndag 14:00 och fredag 08:30. Så det är bara att kötta plugg. :) Ska äta frukost nu, sen ta tag i det hele. Tråkigt på bloggen fram till efter tentorna är avklarade. Men sen är jag ledig i 18 dagar, kanske blir roligt? :P
 
 

redovisningsdagen

Jag hatar redovisningar, blir alltid supernervös. VARFÖR? Vad ska hända? Jag gillar att vara i centrum alltid annars liksom, clowna mig. Stört!?
 
Aja önska mig lycka till... Ikväll blir det löpträning och plugg. Längtar till nästa fredag, då ska jag vara normal igen utan plugg i SEX månader.
 
Bakade igår! Fick sötsug utan dess like.
 
Fick en tröja av Jonas också. Kalas!
 
 
Nu ska jag åka till skolan, haj!
 
Har på mig tröjan också. Viktigt.

Morrn!

Vi skriver projekt om Hemicellulosa i skolan. Från hemicellulosa till sötningsmedlet xylitol. Så har vi en handledare som talar väldigt dålig engelska. Vi har missuppfattat henne ungefär lika många gånger som vi försökt prata med henne. Så denna gången trodde vi att vi faktiskt förstod varandra. Men det verkar inte så. Nu vill hon att vi lägger till typ 40 grejer (svårt att hitta fakta om) i projektet innan typ imorgon. Det är tentavecka snart liksom. Har inte tid att sitta med projekt hela dagarna. :/ Segt som ** är det iallafall.
 
Vi hade dugga igår, jag behövde 4 poäng för att få 4 poäng till tentan, men fick bara tre poäng på duggan och 3 poäng till tentan. SEGT.
 
Igår var en lång dag i skolan, fast att den inte hade behövt vara det heller. Sen åkte jag buss till jobbet. Vilket jag ångrar när jag slutar och det tar 1 tim å 20 minuter hem.. När det annars hade tagit 20 min med bil.  ;D Jonas bil är på lagning nu också. Vi körde ner den igår och ställde den utanför verkstan. Hoppas inte det kostar miljoner.
 
 
Nu ska jag plugga, exakt hela dagen :D

Måndag

Ska till skolan, få klart vår presentation, går på föreläsning och sen göra dugga. SYND dock är att duggan är klar klockan tre, för det är det sista vi gör på övningstillfället. Hade varit bättre för mig om vi hade den 13:15. Då hade jag hunnit hämta bilen och kunnat ta den till jobbet ikväll! Men nej, det får bli bussen. Så jag kommer komma hem över en timme efter jag slutat (jämfört med 20 min om jag hade bil) Surkål.
 
 
Så nu ska jag piffa mig en smula upp och sen åka till skolan. Yay.
 
Har världens träningsvärk också, körde hårt igår på träningen!

Träning

Som nog inte undgått någon så har jag ju köpt mitt immunförsvar på loppis för en guldtia, så jag har varit sjuk en del det senaste. Detta blir alltså min första träning på ett tag! :D ska bli kul att se hur mycket som gått förlorat på denna tid. Jag ska åka typ exakt nu. Har pluggat hela dagen så ska bli helt ok att få komma ur soffan.

Piffat mig lite idag också, inte haft smink på typ 1,5 veckor. Sjukt olikt mig.

You

Blivit kär i låten "you" med Robin Stjernberg i melodifestivalen. Hans röst är ju fantastisk. Så jag röstade upp 70 spänn på låten, värt!

Han kan få tacka mig senare.

Nu ser vi en film här hemma, pluggat hela dagen lång. Avundsjuka? ;)

Jag tar hand om mina böcker!

Skolan

Ska åka in till skolan :) Helt okej vecka om man bara hade behövt åka in på fredagar haha. Men nu blir det typ ett "detta MÅSTE" jag göra. För nu är jag efter en del alltså. Speciellt i matten, dugga på måndag. MÅSTE ha tre poäng åtminstone. Heja mig. Ska plugga hela helgen.
 
Druckit en kopp kaffe, hostat lite och är nu redo att börja promenera i väldigt långsam takt upp till backvägen. Har noll i kondition, blev andfådd när jag klev ur sängen. ;)
 
Är inte uppiffad idag direkt, orkar inte göra mig en smula snygg. För jag sover inte så hejdundrans gott. Men inatt, då tror jag nog på det hela. För idag kan jag inte sova något på dagen som jag har gjort minst fem timmar om dagen denna veckan. Så inatt blir det nog åka av.
 
Igår var jag nära på att shoppa igen, höll på att beställa hem saker från HM. Jonas har smittat mig. Han är värre än mig nu. Fyra par byxor har han beställt hem när han redan har byxor i varenda i regnbågens färger. Så nu får han bara köpa skor/tjocktröjor. Ny regel. Haha och jag ingenting ;)
 
Hoppas ni får en bra fredag!
 
 
RSS 2.0