Tiden springer

I lördags åkte vi ut till Tuve för att träffa underbara Sonia, ursprungliga tanken var att vi bara skulle ses över en fika. Efter att ha fikat både kärleksmums och cheesecake, med jättegott kaffe till så slutade det med att vi även gick och köpte kebabtallrik! Vi åt middag där, sen såg vi på tv och film. Åt så otroligt mycket, trodde jag skulle antingen spricka eller spy! Vi åt chips, mer cheesecake och bara myste! Det var inte fel någonstans. Åkte hem vid halv tolv, från att vi bara skulle setts vid 13:30-16:00 kanske. Gillar när det inte blir som man tänkt sig :)


Veckan har börjat helt okej, börjar bli frustrerad över en av kurserna vi läser! Gillar verkligen inte teknisk termodynamik, så istället för att ignorera den har jag bestämt mig för att lägga ner åtminstone två timmar om dagen utöver föreläsningarna på att bara läsa och förstå! Sen får räknandet komma då det känns relevant :) Är trött på att bara lära mig formler, för det går ju utmärkt.. Men förståelsen får gärna finnas där också!



Nu har jag varit ute och sprungit, pluggat, tvättat... Tänkte städa lite också för Jonas lagar käk! :)

Bamboo och Ölrepubliken

Igår charmerade jag mig innan jag åkte in till stan för att käka på Bamboo, maten var HELT ok. Men jag hade höga förväntningar så jag tror att det var det som gjorde att jag blev aningens besviken... Sen gick vi vidare till Ölrepubliken och drack några öl, slutligen en lång promenad till tre på natten, hade rätt ont i fötterna när jag kom hem!


Haha sjukt fin, men det har blivit en grej att bygga korthus när jag är på republiken, en kväll satt vi i stort sett hela kvällen och byggde flera våningar, fick fråga andra bort om vi kunde få deras underlägg... VIKTIGT ;)

Idag ska tjejerna ses och fika lite, supermysigt! Sen kanske jag åker till Orust om jag hinner bussen vid halv fem, för annars kommer jag vara uppe alldeles för sent för att det ska vara värt det.

Fredag

Jag gillar fredagar! :) Idag var det två föreläsningar på schemat men jag ligger lite efter så tänkte optimera tiden och plugga hemifrån, får hoppas att det går vägen. Oftast bestämmer man sig för att plugga men det slutar med att man gör ALLT annat än just det.

Igår var det skola från 8-17:00 vilket är LÄNGE, men stack iväg på lunchen och tränade på friskis med fina Jonna, hade ju sjuk träningsvärk redan innan från badmintonen så det var lite tufft att träna. Ångrar det inte idag dock då jag faktiskt har mindre ont! YAY


Drömmer redan om nya resmål, lite mer "i bushen" än phuket faktiskt, det var väldigt turistigt!

Nu ska jag plugga för ikväll blir det käk på bamboo och några öl på Ölrepubliken som belöning :)

Bläk!

Känner mig lagom glad för tillfället, är superdupermegaförkyld!! Har världens fulaste munsår som inte läker, måste plugga ikapp redan, notera att detta är första veckan i skolan och det är bara onsdag ;) Sen regnar det ute och Jonas kan ju inte sitta å stirra på mig när jag är sjuk så han åkte iväg å hitta på saker. Skoj!

Sen är jag lite småirriterad över ett mail från en lärare nyss, asså jag hade en extrauppgift som skulle vara i samma nivå som med att sitta å lyssna på honom i sju minuter under ett gruppmöte. Men jag tycker faktiskt att min extrauppgift var ganska mycket svårare än så, men jag försökte lösa den åtminstone. Sen får jag ett mail där han förklarar allt jag gjort fel, vilket ju är okej för är det inte rätt så är det ju inte rätt. Men sen längst ner skriver han att han tänker godkänna mig iallafall för jag har ju åtminstone försökt, å sen tre punkter efter "försökt..." Ba ok. Hellre att jag får rätta alla fel eller att han bara skriver "jag tänker godkänna dig ändå." Det där sista kändes lite överflödigt faktiskt, men visst ge mig en käftsmäll bara.



MEN ska släppa det nu, har honom i denna kursen också så kan ju inte gå helt agro på det. Jonas skulle köpa vaniljte till mig, men dom hade inte just det jag ville ha så han köpte alla téer dom hade med vanilj i, haha så söt. Stackarn... ;D PLUGG NU!

Fredagen den 13e

Just det att det är fredagen den trettonde idag får det att kännas som att man till kvällen kommer vara med i någon amerikainspirerad skräckfilm och det kommer spruta ketchup över hela tomten, vi får väl se! Annars tror jag att det kommer vara rätt lugnt idag... Ska gå ut och springa och då kan man ju faktiskt bryta något men i övrigt hoppas jag på en fredag utan några större skador.



Igår skrev jag ut bilder på Japanphoto efter att jag fikat med Elin. Kunde inte tro att EN bild kostade 3 spänn att skriva ut, kanske var det på guldpapper. Det kostade i alla fall 353 kronor hela kalaset. Men det som var positivt i det hela är att vårt soffbord har fått sig ett lyft! :) Det kan bli dyrt i framtiden om vi varje gång vi vill förändra bordet måste åka på någon resa till typ Thailand eller Vietnam! Nästa långresa tror jag dock blir tillbaka till Japan, om vi inte hinner något ställe innan dess då Japan antagligen blir under 2014. ;D Min bror flyttar ju antagligen till Japan i augusti.



Sååååå nu ska jag se klart på våra bästa år för den har jag sett sen jag gick i åttan tror jag, herregud. Lika dåligt fortfarande! Ändå sitter jag som en glane å stirrar på dumburken.

Extrauppgift matlab

Trodde jag lätt skulle klara av extrauppgiften! Men tyvärr visade det sig att jag ju inte hade gruppens tidigare filer, vilket gör att jag inte kan köra min SKRIFTFIL och får gå å lägga mig istället. En snäll klasskamrat kommer snart och hjälper mig så att åtminstone det jag faktiskt har gjort, ser rätt ut!

Är så trött på strulande nu faktiskt, det är inte ens lite kul! Har inte hela dagen på mig heller. Ska ju möta Elin klockan ett, och det är klockan snart. Stress

Allum köpcentrum!

Gick till Allum idag för att träffa goding-Frida! Vi skulle ses klockan ett men tyvärr hade jag inte räknat med att dom rivit allum och byggt upp det två kilometer längre bort från där jag bor så jag blev liiite sen! :) Typiskt mig att göra en sådan miss. Men 30 minuters promenerande gjorde att jag kunde dricka en extra kopp kaffe enligt appen shape up club haha!


Mysiga tjejer från när vi var ute och åt i torsdags! På Taras.

Hur som haver, vi fikade (åt sallad) i 2 timmar, för Frida kunde inte sluta prata ;) Kan ha varit jag som pratade en del också faktiskt. Sen gick vi och kollade på kläder och skrattade mest över hur folk kan beté sig ibland alltså. Skärpning!


Hmmpf.. Sen dess har jag varit ute och sprungit... Nu blir det middag och mys med min förkylda sambo. Kram

Skrivandet

Skriver ju alltid här om hur jag känner ;) Så antagligen har jag varit död i några veckor nu... Läste på en klasskompis blogg om en app som ska hålla koll på hur många kalorier man trycker i sig, tänka sig! Det kan nog bli farligt om man blir ett freak med det. Men det är väl skoj att se. Om man nu minns allt man äter under en dag. Igår var liksom inte en bra dag för att mäta det tror jag, helt plötsligt slank en glass ner, lite jordnötter, mörk choklad och så vidare. Minns nog inte ens haha!


Vill tillbaka!

Idag ska jag förhoppningsvis fika med Frida, sen ut och springa helt klart! Imorgon blir det till skolan för att göra extrauppgiften i MatLab och sen träffa Elin i stan. Så ser det ut, skolan börjar på riktigt på måndag. Can't wait ;) Reaktorprocesser och sånt verkar ju gôrspännande!!
RSS 2.0