Alldeles för ofta


Skriver här så ofta så det börjar bli irriterande att läsa! :D Hur som helst! Ikväll ska jag träffa tjejerna! Vi ska käka lite mat (förhoppningsvis på Taras) annars blir det säkert något annat trevligt ställe. Sen får vi se var kvällen bär, inga planer, inga krav! :) Igår hade vi bara en mysig hemmadag, Jonas far bor ju här denna veckan så igår åt vi oxfilé, potatisgratäng och rödvinssås! Eftermätt blev det också, så får nog spara in på kalorierna lite. Tränade dock skiten ur mig igår, jag och min bror var på sportlife och när man springer runt två på gymmet så peppar man ju varandra! Så sen blev det en trevlig lunch med båda min bröder, tänka sig :)




Fattar inte varför bilderna är åt galna håll men aja, labbledare var vi förra veckan!


Nu ska vi åka till delsjön och gå en promenad och fika! :) Myspys!

Handledare

Idag var en lång dag! Dock har den gått åt till att handleda basårsstudenter :) vår laboration gick ut på att späda kopparsulfat och redox-reaktion mellan zink och koppar. Efteråt "firade" vi att det var över med lite whisky i kårhuset som jag gillar så mycket haha! Nu är det bara tv-mys som står på schemat. Sen är det en ny dag imorgon. Just ! Jag har så ont i rumpan!! Körde spinning igår och den sadeln är inte att leka med...

Måndag

Idag stod spinning på schemat! Det var galet jobbigt men kul så det blir en upprepning nästa måndag också :) imorgon i skolan ska vi handleda basårssudenter i en laboration, så jag hoppas att vi gör ett bra jobb...

Vaccination

Idag klockan 10:15 så vaccinerades vi inför Thailand! Det gjorde inte ett dugg ont med själva sprutan, men resten av dagen har varit en jävla PINA!! Har skitont i armen och den bara hänger där och dinglar. Helt ofunktionell. Så när vi handlade förut idag fick Jonas bära allt :D haha schysst... Sen efter vaccinationen träffade jag min underbara kusin Angelica! Jag bjöd på fika för hon fyller år snart och så bara vi tjöta i några timmar, hon är bra hon!!

Därefter åkte jag hem, kabelkillen rättade till de problem vi har haft med störningar på kaneler och så vidare och sen har jag varit med babe resten av tiden. Skype:a nyss med Jonna också, det är få människor som är så otroligt härliga som hon är! Finns inte på kartan att man kan hitta sådana vänner oftare än en på 100 000 kanske!


Hepatit A+B blev det samt Dukoral!

Nu ska jag se idol och bara mysa med min onda arm, synd om mig!!

CXworks

Nu ska vi åka och storhandla mat som vi gör en gång varje vecka :) sen ska jag med Frida till sportlife och träna magen igen! Är nervös för jag har redan träningsvärk så får hoppas att jag klarar det ändå ;) sen vill jag nog hinna med ett konditionspass till innan veckan är slut. Sen har jag varit igång i 2 hela veckor ;) bara 4 kvar innan Thailand :)
Skoldagen kändes lång idag men det var väl bara för att jag vet att jag är ledig imorgon!! Eller har ju tusen saker att göra ändå, men slipper åka in till johanneberg iaf...

klippning!

Håret rök idag! :) Velat klippa mig ett bra tag så nu var det dags, bor ju för sjutton ovanför en hårsalong! Det är ju bara en trappa ner så hellooooo Tess.




Från långt hår, till....


Hejdå långa fina hår! :) kortare.

Måndag

Imorse lyckades jag sitta på fel sida vägen på busshållsplatsen, vilket gjorde att jag missade den bussen jag tänkt ta och då blev träningen lite mer stressig! Men jag hann ialla fall köra slut på mig själv under den tiden jag hade på mig. Sen gick jag bort till skolan för att sätta mig på föreläsningen. Sannolikhetslära kommer jag vara expert på snart! ;)

Imorgon blir det step å på torsdag CXworks. Sen får vi se om det blir något till helgen, jag har lust att träna mest hela tiden!! :D


Karamelliserar kolråt!



Gjorde någon tokig efterätt! Inte det godaste någonsin, vem vill ha kålrot i efterrätten? Vilket vi kanske borde ha funderat på innan ;) haha! Men, ah... Sött är ju bra iallafall.

Sportlife

Skaffat mig ett kort på sportlife nu, tränade med F i torsdags och kan knappt röra mig ännu! Sjuk träningsvärk i magen blev resultatet. Så typ fyra likadana pass och bålen är i någorlunda form. Ska testa andra pass också såklart. Minst tre ggr/ vecka blir det nu fram till Thailand! Stört taggad faktiskt. Börjar väl på måndag med något roligt, misskött mig lite med maten idag, åt en punschrulle/dammsugare förut. Aj aj!! Dålig Tess, men oj så gott det var ;) försöker sova nu men min hjärna spelar mig ett spratt som vanligt :) hoppas ni andra sover gott alternativt festar hårt! ;)

Jobbig morgon

Varje gång jag var hemma på början av dagen brukade jag vänta till klockan blev tio så att jag kunde ringa farmor, trots att jag visste att hon gick upp senast åtta. Så idag har det kliat i fingrarna... Skulle nog behöva någon man kan ringa varje dag bara för att prata av sig och någon som tycker att man är det bästa som finns oavsett misstag. Så är någon frivillig? ;) Det går aldrig att ersätta henne, däremot har det kommit fina saker ur det som hänt. Jag fick träffa min faster för första gången i lördags, vilket var både jobbigt om väldigt skönt. Hon är väldigt sjuk så det var tufft att se, men det kändes viktigt för mig att få träffa henne nu innan hon går bort. Igårkväll åkte hon in akut så jag hoppas verkligen att hon klarar detta för vi skall ses igen! Hela dagens tankar går till min fina kusin som både förlorat sin mormor och kämpar på med sin mamma inom loppet av bara några veckor. Hon är stark.
Nu ska jag ut och springa, rensa huvudet.

Skönt

Imorgon börjar jag kvart över ett, har dock en del saker att hinna innan dess men jag ska inte ställa klockan lika tidigt ;) Annars har jag väl inga storslagna planer för veckan.. På fredag ska farmor jordfästas och sen åker jag och Jonas till landet.. Ska bli skönt. Jag har börjat äta nyttigare också och springer/tränar 3 ggr i veckan. Ibland ångrar man sig speciellt när Jonas sitter och smaskar på något gott i soffan bredvid en, men man ångrar ju inte sig dagen efter :D


Apple-samling

Nu är min apple-samling ganska komplett, Iphone, Ipad och en Mac-dator. Det går bra nu haha! Det enda vi gör här hemma är att utmana varandra på wordfued på Ipad/iphone och sen surfar vi så det står härliga till. Nu vet vi åtminstone hur vi skall sköta uppdateringen när vi är i Thailand :)

Sen Halloweenfest

Påbörjat min sminkning, långt ifrån klar! Men tar nog en bild till när det är färdigt. Ska vara någon slags mongovampyr tänkte jag.


Skolan

Det är en glädje, nej det är en fröjd att kolla på schemat och inse att föreläsningarna denna tisdag är inställda. Jag var dock i skolan några minuter för att fixa ihop en grej i MatLab, men mycket mer än så var det inte! Däremot kan inte allt under en dag gå bra, jag är galet kaffesugen! Så jag kokar kaffe, notera nu att jag endast dricker Gevalia men när vi var på Ullared fanns det så billigt kaffe så det var värt att prova om det var drickbart... Hur som haver!! Det var inte drickbart och om man nu ska dricka det så får man ha en sjuhelskottas massa mjölk. Jag är ju så sugen på kaffe så jag tänkte att ah ok, jag värmer mjölk och lägger bara i en shot kaffe. Men när jag värmde mjölken så SKAR den sig! Vilket innebar att jag fick hälla ut det nykokta kaffet. Så nu får jag väl ta mig en löprunda och sen avsluta den hemma hos mor och far, dom har gevalia. DET KAN MAN LITA PÅ :)


Himla problem man har!


RSS 2.0