En vecka sedan

Skrev sist för en vecka sedan! Då vet man att man har mycket att göra som man prioriterar. Till exempel skola, jobba, umgås med folk, spela golf ah listan kan göras lång ;) Hur som helst, jobbade hela måndag, igårkväll och förhoppningsvis även imorgon, 20 timmar i veckan är riktigt bra om man kan komma upp i. Igår var det skoj på jobbet faktiskt, kvällarna är goast! Plus att det är bra om man jobbar med någon som är skön, Nadine är kanonrolig så vi skratta mest men slog även vårt galgrekord, ja vi har sådana...

Idag är jag ledig från skolan, pluggade precis ett kapitell, ska plugga ett till nu tänkte jag! Sen ikväll ska jag gå modell för balklänningar på Kulturhuset (?) kulturum (?) ingen aning men här i partille iaf ;) haha.


Åh saknar thailand

På tal om något helt annat så måste alla människor haft ihop det på sommarna för ALLA fyller år i april och nu vet jag att inte alla gör det för det hade blivit jätteupptaget på alla sjukhus osv då.. Men Frida fyllde i tisdags, Gustav igår, Jonna idag, Jonas imorgon, jag på lördag och sen är det Axels tur!

I helgen (på min födelsedag) KANSKE vi tar bilen till Tyskland, handlar, åker till helsingborg sover på hotell och dagen efter spelar golf där nere och sen åker hem. Men vi har inte planerat det helt än, är trots allt 100 mil fram å tillbaka.

KappAhl

Jag förstår verkligen inte hur lite hagel/snö kan lamslå Göteborg, visst det är april och de allra flesta har sommardäck redan - Tack Capten obvious liksom, men ändå!? Stod å väntade på bussen i 30 minuter imorse, tack och lov såg jag pappa komma körandes och jag vinkade som en blådåre :) Dom plockade upp mig och körde mig till skolan så jag blev bara 10 minuter sen ungefär. Det var skönt. Jag tänkte gå från skolan lite tidigare för att hinna göra lite saker här hemma innan jag sticker och jobbar, men jag hinner väl göra lite även om jag stannade under hela föreläsningen. Ska ju bara käka, byta om, städa lite och försöka plugga tre minuter. Vi får se, vill helst ut och springa men det hinner jag nog inte...


Haha en bild på Uffe när vi satt och såg på Masters i golf på Augusta i Gorgia, alla tre satt med golfkepsar framför tv:n... Fullt normalt!


Varit ute å sprungit, då är man lagom pigg å klad.

Jag ska till KappAhl idag igen, det är bra där! Där får man jobba lugnt och fint, tjöta lite, galga plagg... Det är skönt, fast jag vill alltid tävla om att hänga upp så mycket plagg som möjligt och sånt, roligare att prestera bra! :) Plus att det är bättre betalt på kvällarna ;D Så nu ska jag väl plugga en liten stund och kanske springa.

Blåvitt

Blåvitt är riktigt kass just nu och matchen var ju bara rolig för att sällskapet var bra :P Dock har jag ont i hälsenan vilket jag aldrig haft förut så det är en ny upplevelse faktiskt, får nog inte belasta mig allt för hårt jämt, men det är roligt med träning! från blåvitt till träning, tur att mina inlägg är så lätta att följa.

Ser fram emot veckan faktiskt, ska bli bra att komma igång med skolan igen, jobba lite extra kanske och träna en del, i övrigt måste jag plugga ikapp allt. Fattar inte varför jag säger "jag ska göra det på lovet" men det blir ju aldrig så. Måste klara tentorna även denna gången. Kan inte ta ledigt från jobbet i sommar för att göra omtentor, känns lite pinsamt faktiskt (A)

Back to school

Imorgon är det dags för skola igen, dock bara en föreläsning. Tyvärr fick vi retur på ett projekt så vi måste rätta det... Ide har vi spelat golf 18 hål å sen spelade vi badminton i 2 timmar så jag är rätt slut! :) nu ser vi på Blåvitt här hemma. Inte värt att se den live så som dom har spelat!

Ledig

Igår jobbade jag på KappAhls distribueringscentral. Fick ett sms kvart i elva igårkväll om att jobba idag igen för strejken blev avblåst men nej, idag måste jag plugga! Så jag har börjat plugga en del, dock är det mycket som distraherar mig! Typ allt annat än boken just nu, men måste få en del gjort.



Hur som helst ringde jag företaget jag skulle få jobba på i sommar, å allt verkar klart. Kontraktet skickas i slutet av april, så det känns bra! :D Grattis till mig liksom... Hur som helst. MÅSTE PLUGGA NU, tentorna måste klaras också.

Jobb

Eftersom att Jonas ändå jobbar ute i Landvetter så tänkte jag att jag kunde tacka ja till att jobba där i veckan. Så imorse lite innan sex åkte vi ut till Landvetter och jag skulle arbeta på lagret med att skicka ordrar o.s.v. Det var rätt svårt i början med alla lappar till olika länder å skanna in alla paket man packat å skicka dom rätt och så, men tillslut fick man väl kläm på det hela :) Men efter lunch blev vi hemskickade för det hade blivit nåt fel med några ordrar som inte kom så vi hade inte mer arbete. Vi blev väl rätt irriterade faktiskt för Landvetter är inte i närmsta buske och man hade ju räknat med att få sina åtta timmar. Men det är väl nackdelen med bemanning, man kan bli behandlad lite hur som helst... Men jag och en annan tjej åkte tillsammans till Landvetter centrum för våra pojkvänner jobbade tydligen på samma bygge haha. Så vi hängde där en stund men sen åkte vi till Allum å tog en kaffe och så. Blev inte alls som jag tänkt mig faktiskt, men snart får jag väl ett samtal om dom har löst det eller inte och vi får jobba imorgon, men jag vill inte vara med om att det blir ännu en halvdag, rätt segt. Sen kanske vi även skulle få jobba på fredag men jag vet inte om det är värt det, det handlar ju om några hundralappar trots allt bara och jag är inte i desperat behov av pengar just nu, vill bara ha lite extra att röra mig med....



Kände mig iallafall snygg i mina stålhätteskor å fina arbetsbyxor ;)

Är iallafall rätt sur just nu,försöker plugga lite och sen blir det väl till å laga mat. tror jag är såpass irriterad för att jag inte sov gott alls inatt, hade typ en växtvärk-liknande smärta i benen efter det hårda passet på Ullevi, så jag kunde inte sova mer än två timmar inatt, vilket väl inte är optimalt kanske..

Städ!

Jag har ju skaffat mig ett extrajobb, är ju aldrig fel med lite pengar. Idag när jag vaknade smattrade det mot fönsterrutan. Vilket inte var så roligt för idag var det utomhusjobb på Ullevi! Jag hade på mig så galet mycket kläder, jag hade långkalsonger, jobbarbyxorna, regnbyxor, linne, jobb-tshirten, en tjocktröja, jobbtjocktröjan, regnjacka, två par strumpor haha, listan kan göras lång! Men det krävdes, när man väl blivit blöt och kall var det svårt att bli varm igen. Jag och en annan tjej lyckades missa att alla gick på lunch för vi var iväg å hämtade påsar på olika ställen, så vi fick springa runt å leta efter någon men tillslut fick vi ta en snabb lunch åtminstone.


Nu ska jag bara bli varm!! Sen ska jag kanske plugga lite vilket jag nog inte kommer göra om man ska vara ärlig mot sig själv. ;D

Skärtorsdag

Igår var som jag ju skrev en hektisk dag! Jag sov knappt på natten och vaknade med att jag knappt kunde vrida nacken efter de få timmar som jag faktiskt sov. Men det släppte mer och mer under dagen åtminstone. Förstår verkligen inte hur man kan tänka såpass mycket så att det tillslut blir omöjligt att sova bara för att jag sen tänker "jag måste verkligen sova nu." GAH blev så irriterad på mig själv så det fanns inte..

http://s.improveme.se/data/filearchive/202304.0x0.jpg

Jag hoppas verkligen på att jag får höra nåt om sommarjobbet igen snart och får komma och skriva kontrakt, för här springer jag runt och är jätteglad och tänker "händer detta verkligen M I G?" Typ så, men ska inte ropa hej än!! Då blir man bara besviken om det skulle skita sig. Ska jobba på min karma sålänge haha. Bra saker händer bra människor som jag tror.


Idag står bara plugg på schemat.. Förutom att jag ska köpa ett påskägg till Jonas far :D ska fylla det med lite godis å lotter och så vidare. Kommer inte på något mer just nu? Får se. Sen åker vi till landet ikväll och bara myser hela helgen.

Måste skriva av mig

Jag var på en arbetsintervju idag på ett bemanningsföretag, detta var i Mölndal så jag åkte dit tidigt för jag vet hur lång tid det kan ta kollektivt. Intervjun gick bra, vi skrev kontrakt, jag har fått arbetskläder och det kan bli jobb redan imorgon. Men under arbetsintervjun (när hon som intervjuade mig gick för att ringa min referens) så ringde dom från ett jobb jag sökt till sommaren som är på labb! Jag ska med stor sannolikhet jobba där i sommar. Från att ha gått från att inte ha ett jobb till att ha två + heltidsstudier! Helt galet bra dag.

Bullar

Det mest korkade man kan göra ifall man vill träna och äta nyttigt är att ställa sig och baka 100 bullar!! Men det är ju sjukt gott och bra att ha med till golfbanan med en kopp kaffe och ja, jag låter som en pensionär med mitt golfande och fikande :P Det blir iallafall varierad kost för det är tre olika sorters bullar åtminstone.




Igår lunchade jag med Linda, hon är bra <3 Sen fixade jag lite i skolan och åkte hem. Idag ska Jonna komma hit å mysa efter att jag har pluggat och tränat lite och ikväll blir det Soho med tjejerna. - BRA DAG!
RSS 2.0