Murfff.

Är lite smått irriterad på att dom inte åtgärdat problemet vi har i köket än! Det har snart gått en vecka sen vi sa till. 5 dagar sen vi blev utan vatten i köket. Vi vet liksom inte när dom ska komma och fixa det trasiga röret. Hade varit skönt att veta att vi snart får vatten igen, eller om dom överhuvudtaget behöver riva upp i köket. Isåfall skulle de ju kunna erbjuda ett litet kök typ camping-pentry! Men nej, dom har inte ens sagt när dom ska komma igen. Galet..
 
Såhär såg det ut lite här å var i köket när dom lämnat. Fint :)
 
Här har dom tagit vår toalettborste och gjort skitig och sen lagt på golvet (?) Om dom nu ska ta våra grejer och förstöra det så släng det istället herregud.
 
Tyskland var galet också, satt framför de allra värsta på bussen. SÅ ODRÄGLIGA. De hade en liten son med sig (liten och liten, men han var väl ca 12) Först tyckte jag synd om honom som fick se sina föräldrar så fulla från klockan 07:30 på morgonen. Men sen såg jag att dom gav honom ALKOHOL? Jäkla barnmisshandel. Det är inte OK någonstans. Var skitsur resten av vägen haha.
 
 
Sen när han inte tyckte den var god så dom: men vafan drick den nu när vi öppnade den.
 
OK?
 
Nä nu är jag sur igen när allt kommer till ytan haha!
 
 
SKA UT OCH SPRINGA.
 
 

Helgen

Ja, nu är man 22. Turligt nog så fyllde ju Jonas 23 dagen innan så jag får alltid lov att vara barnsligast! :) vi var i Tyskland över helgen. Får skriva mer om det imorgon eller så.

Vi har ju även problem med vasken hemma så vi hoppas dom löser det snart med så att det inte känns så jobbigt att vara hemma som det gör just nu! Trött på att diska i handfatet liksom.

Springa

Sprang åtta km, sjukt nöjd. Jag och Madde peppa varandra så det är skönt! :) så nu har jag ätit en god middag, Jonas är så bra på att laga mat!

Jag har även tagit hem klimatloggor som jag programmerade till att börja samma in data klockan 18. (Temperatur och luftfuktighet) så att jag kan kolla hur utomhusklimatet kan kopplas in med klimatet inomhus.

Nu ska jag se tv å sen njuta av vetskapen att det är fredag imorgon!! :)

Stopp

Det är helt stopp i avloppet, det är inte i rören uppe innan vattenlåset utan mycket längre ner. Sjukt irriterande, så imorgon får vi ringa fastighetskötaren och de får fixa det. Därför har vi nu städat hela lägenheten bara för att det ska komma någon hit. Förhoppningsvis imorgon. Orkar inte annaaars.

Grattis till Frida idag som fyller år! Annars har det varit en halvtaskig dag så hoppas hennes var bättre haha!

Puss hej

Bra dag!

Vaknade imorse och måste väl erkänna att jag var lite alkoholsjuk. Ville mest bara gömma mig under ett täcke och inte gå upp förrän imorgon. Men det började ge med sig efter ett tag. Så jag solade lite och sen gick jag ut på en liten promenad för att orka med. Åt faktiskt godis till frukost  - Inte ok!
 
Sen körde jag in till stan. Kände att det var något konstigt med bilen och det började skaka mer och mer. Tillslut började det låta jättehögt och jag hörde att hjulen satt löst. Så fick stanna på vägen och ta fram fälgkorset, folk körde förbi och kollade väldigt konstigt på mig. A womans gotta do what a womans gotta do änna. Så jag fick dra åt hjulbultarna där och sen köra vidare. Lite läskigt faktiskt var det hela. Men jag lever :)
 
 
Sen mötte jag upp K och tog en fika, Citron och marängpaj, sjukt gott men oj så mätt jag var sen!! Så efter det åkte jag hem till min bror och där åt vi tacopaj. Haha sjukt nyttig dag.. Kanske ska gå å dra det där täcket över huvudet igen :P
 
Får nog bli såndäringa löpning imorgon tror jag, ångest.se ;D

Utgång

Igår hade jag bara bestämt mig, jag skulle ut! :) Så då blev det så. Bra va? :) Vi käkade en god middag hos mig, blev jättelyckat! Blev dock helt jäkla proppmätt av efterätten men det var gott så kunde inte sluta äta ändå. Jobbigt det där.
 
 
Sen åkte vi in till Chalmers, där träffade vi Axel och stod och vevade lite på dansgolvet. Vi tog två cider där också för det är billigt. Sen gick vi och mötte upp M och hennes ekipage för att gå in på Peacock. Jag var inte speciellt imponerad av peacock faktiskt. Synd! Men jag går ju inte ut så ofta så det kanske är så det ska vara nu förtiden ;)
 
Jag kom hem efter tre tror jag kanske, sen åt jag paj och gick å la mig. Det går bra nu. Kan aldrig sova när jag har druckit så gick upp lite efter åtta för att ta mig an dagen. NU sitter jag i solen med datorn i knät och livet är rätt bra ändå.
 
Vår mysiga middag.
 
Ska in till stan senare och fika med en kompis, sen äta middag med min bror! :)
 
 
/TH
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nära döden

Idag skulle vi möta 15-åringar i handboll. Alltså jag vet ju att 15 åringar kan vara långa, men den längsta var lite över 1.90 och den näst längsta var 1.90... Vi tjejer (vi var bara fem, så vi fick lite hjälp av några tränare i klubben) skulle alltså ställa oss ivägen för dessa bamsingar, jag är 1.60! Var sjukt nervös innan. Men det var riktigt roligt. Vi vann med 4 bollar (Verkligen godkänt) och det var faktiskt kul att spela igen, längtar till seriespel!! :)
 
 
Nu ska jag duscha och börja laga lite käk. ;D
 
 
 

Kväll

Snart ska jag iväg på föreningsdag med handbollen, hoppas jag överlever det.. Har städat och förberett lite inför middag ikväll! :) Hoppas det blir gott, för jag har sett fram emot denna mat ett tag! ;D
 
 
Cider
 
Halvfärdig vitchokladcremé
 
Godis.
 
 
Har även tacochips och så blir det tacopaj till middag. Mumsigt! Detta tillsammans med lite vin blir nog kalas. Sen går vi ut och gör stan! (Hoppas jag). Lösa planer haha!
 
NU ska jag sitta i solen lite om molnen försvinner sen är det dags att åka till Landvetter, för andra gången idag! -.-
 
KRAM

Lets dance

Haft mest onyttiga dagen, brownie klockan 10, lunch elva, kärleksmums kl 14:30, parfait till efterätt och lite godis och chips på det till lets dance. Inte så go känsla i magen haha.


Imorgon ska jag upp tidigt och skjutsa J till Landvetter, sen hem å städa sen åka på föreningsdag med handbollen. Sen party på kvällen :) mys!

HELG KOM

Idag har jag haft halva dagen - effektiv andra halvan - pill i naveln.
 
 
Men efter lunch fick jag fullt upp! Kontaktade några chefer på våra dotterbolag, fick skriva business english så det var väl ganska svårt och lät så himla överdrivet!! Men fick svar direkt från nästan alla och nu ska jag planera hur jag vill gå vidare (Vill skicka klimatloggor till deras lager för att ta reda på hur produkterna förvaras) 
 
 
Min gammelmormor gick  bort idag, känns tråkigt! Hon var en riktig krutgumma och hade ett stort hjärta. Hon blev 94 år, ett långt och bra liv. Vila i fred g-mormor <3
 
 
Min fina gammelmormor!
 
Nu ska jag läsa en bok och dricka lite te, fredag imorgon. Riktigt skönt! Var och handlade idag inför lördagen, det blir tacopaj!!!!!!!!!!! :) Längtar. Gjorde även parfait idag med maränger som jag och Jonas ska njuta av imorgon innan han åker till Barcelona tidigt på lördagmorgon (jag ska skjutsa till Landvetter, så får inte sova jag heller)
 
Kram på er!

Springa

Satt framför datorn hela dagen på jobbet, rätt skönt med eget kontor.. Då stör jag inte någon när jag spelar musik och nynnar med medan jag jobbar :) Efter jobbet sprang jag lite och har avnjutit en god middag. Imorgon ska jag handla lite inför helgen, Jonas åker ju till Barcelona och jag ska bjuda söta Sandra på tacopaj och vitchokladkräm till efterätt med passion och lime-täcke.
Blir nog bra!

Nu ska jag läsa en bok jag fastnat i! Puss

Bussåkning

Är verkligen trött på att åka buss nu, ska bli skönt att cykla. Igår gick jag tidigare från jobbet men var ändå hemma halv sex, hela dagen går ju åt!

Vi bytte till sommardäck igår, skönt att få det gjort. Bilen var inne på verkstad till igår för att få loss bultarna, kostade 800 kronor så det var okej :)

Idag står löpning på schemat och sen har jag några uppgifter jag vill bli klar med. Dock involverar det att prata med massa folk! -.-

/T

Sova

Tänkte lägga mig tidigt idag, astaggad på det. Haha, hur kan man sitta och tänka på att man snart får sova.. Istället för att vara vaken, det är för skönt att sova alltså.
 
 
Gått med i en träningstävling på jobbet, ska "träna" 50 minuter om dagen, promenader gills också. Alltså det blir ju inte svårt direkt, men allt för att vårt lag ska vinna. Denna veckan händer inte så mycket, ska springa på onsdag och annars väntar jag mest bara på att det ska bli helg.
Då ska jag köra Jonas till Landvetter klockan sju på morgonen och sen ska jag hem och göra iordning här hemma och förbereda lite mat och så :) Kommer bli great. Det är även föreningsdag med handbollen, får se om jag hinner hänga där lite också. På söndag blir det handbollsträning och fika med en kompis.
 
 
 
Idag var det minnesstund för L-G (Vår labbhandledare på Chalmers), hade velat gå dit för han var underbar! 

Träning

Igår var det två timmar handboll på schemat. Har lite träningsvärk idag faktiskt! :) Sen satt vi uppe och kollade på Masters i golf men jag somnade i soffan klockan 23:00. Så gick och la mig i sängen när jag vaknade.

Idag har jag inte fått jättemycket gjort på jobbet. Mest letat klimatdata och skrivit ner hur augusti månad varierar med avseende på temperatur och luftfuktighet! Vilket slavjobb alltså. Nu ska jag snart göra något annat emellan för hjärnan orkar inte mer :)

Annars inget nytt.. Längtar till helg! Trots att det precis varit helg :P

https://cdn2.cdnme.se/2794285/7-3/pic_516be83e9606ee2043976f3a.jpg" class="image">

Hjulbult

Igår skulle vi bytta däck på bilen, men det sitter låsbultar på volvo S60 så att det inte ska gå att sno fälgar och så.. Vi råkade göra sönder dem bultarna så nu sitter alla bultar fast som in i helvete haha! Imorgon är ju sista dagen man får ha dubbdäck också, det går bra nu. Vi var på biltema och handlade lite för att eventuellt få det att fungera. Men det blir i stort sett bara mer och mer problem. Vi tänkte ge oss på ett sista försök nu med att skruva upp resten av bultarna lite och åka ut på en liten tur för att hålla tummarna att låsbultarna lossnar lite.. It's a long shot, men värt det.
 
Ikväll blir det handbollsträning och sen en god middag för att göra sig redo för en veckas jobb. Tredje veckan på ingång redan, fasen vad tiden går FORT!! :)
 
 
Har druckit sjukt mycket te det senaste för jag försöker minska lite på kaffe-dosen. På jobbet blir det lätt upp till fem koppar, sjukt mycket!?

Fredagen

Åkte lite tidigare från jobbet i fredags för att hinna hem och göra mig iordning. Men det slutade med att vi fick snålåka med snälla Madde. Så vi åkte inte förrän fem i sju :) Hade väldigt god tid på mig med andra ord. Väl hos Malin så åt vi jättegott grillat kött med en god sallad till. Efterrätten slog dock allt! Skall göra den nästa helg, hoppas det blir lika bra :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fanns mycket tid att ta bilder med andra ord :P

En bra dag

Igår fick jag reda på att jag misslyckades med min mattetenta, typiskt tråkigt men bara att ta nya tag. Jag somnade även på bussen på morgonen och åkte förbi hållplatsen på jobbet. Vaknade upp helt förvirrad och ville skrika ut "VAR ÄR JAG?!" det löste sig rätt bra ändå dock.
 
 
Idag har däremot ingenting gått fel (än). Jag har fått sjukt mycket gjort på jobbet, mer än på hela tiden jag varit där (två veckor nu.)  Istället för att maila folk, vänta på svar, maila igen, vänta på svar. Så har jag sökt upp personen. Även bokat in möten med folk jag vet att jag vill prata med nästa vecka. Jag har hittat några gamla rapporter som jag verkligen har användning för i mitt egna arbete just nu. Jag har fått klart alla prover jag hade tänkt få klart denna veckan. Så imorgon kan jag ta fredag med gott samvete, rätt säker på att jag kommer få massor att göra imorgon också. Men idag jobbade jag nio timmar så imorgon ska jag hem tidigare, mest för att hinna hem och göra mig iordning innan jag ska åka till Malin, blir grill med laget! Kul!
 
 
Så efter en bra dag ska jag stoppa i mig middag och ikväll börjar US masters i golf. Awesome :)
 

Running

Var ute och sprang med tjejerna. Alla sprang åtta kilometer, bra jobbat! :) Jag är halvnöjd med tiden men man får ju börja någonstans :)

Just nu tittar vi på Barca-Paris men ska nog gå och lägga mig. Imorse råkade jag somna på bussen och vaknade i Eklanda Mölndal. Fick hoppa på första bussen tillbaka till jobbet, typiskt mig!

Effektivisera

Att jobba på kontor och labb är ibland jättebra! Men ibland är man så otroligt oeffektiv. Man ska allt som oftast prata med någon innan man gör något, ett sådant samtal tar alltid längre tid än tänkt. Sen gör man något en stund tills någon kommer och frågar saker. Då släpper man det man gjorde och börjar med en annan uppgift. Såhär håller det på! Jag vill verkligen bli mer effektiv. Kanske ska jag försöka fokusera på en uppgift i taget.. Ska prova det imorgon. Lista den viktigaste uppgiften först ock sen beta av. Har ju vissa saker som jag verkligen vill ha klart i veckan!

Jag fick underkänt på min mattetenta med. Så inte nog med att jag ska jobba från 8-17, jag ska också avsätta tid för att plugga matte. Det kommer åtminstone inte att ske på mina två lediga veckor, så är det bara!

Så gottesugen :( gått två veckor snart utan sött!

Skitdag!

Usch allt gick fel idag. Började må dåligt också, må illa, huvudvärk....... Så fick jag upp prover som är handgjorda som en suttit och gjort. När jag testat lite mer än hälften dog datorn och jag hade inte sparat. SÅ VAAAAAD gör man. Man ringer och säger att han får sätta sig och göra fel. Men sen tänkte jag åtminstone dokumentera lite med bilder på det jag gjort. Men då dog batteriet på kameran och jag kände bara "jag ger upp" så gick hem. Imorgon har jag bestämt mig för att ha en BRA DAG!!
 
 
Vaknade glad men sen ----> utför
 
 

Ledigt

Mycket ledigt ändå framöver... 1a maj, 9-10 maj, 6-7 juni.. Sen ska jag ta lite ledigt också :) två fredagar åtminstone.
För min del betyder det väl mest mindre lön. Men över en hel sommar kanske det är ok att vara ledig tre veckor sammanlagt :)

Saker jag ska spendera pengar på:
Tyskland 3000
Stockholm 2000
Japan 4000
Öland 2000

Sen blir det ju någon utgång, fika, något klädesplagg osv utöver det. För att inte nämna hyran ;) dock ska jag ju inte köpa fler busskort tänkte jag. Ska börja cykla när det går ut, alltså den 2a maj, dels för att komma tillbaka i formen jag var i förra sommaren, men förstörde med all inclusive i Egypten ;) och dels för att 700 kr/ mån är mycket jämfört med att det är gratis att cykla.

Nu ska jag påbörja ett test på jobbet tänkte jag! Har ett möte klockan tolv också. Mycket idag!

/T

Jag idag

Såhär såg jag ut idag förresten /dvärg

Måndag

Så var det måndag igen! :) Tiden går fort. Bokat in lite roligt för att ha något att se fram emot när man ska jobba i stort sett hela tiden. På våra födelsedagar drar vi till Tyskland, en månad senare till Stockholm. Efter det blir det Japan och sista inplanerade "resan" är Öland i augusti! :) Ska bli roligt.

Idag fick jag mycket gjort på jobbet med, skönt! Ska nana snart, efter måndag kommer ju tisdag.

4 tappra själar

Vi var hela fyra stycken idag på träningen. Så det blev ju ganska mycket individuellt ;) Vi filmade åtminstone när vi sköt och liknande, ganska bra att se det på bild även om det är lite jobbigt att se sig själv haha!
 
Innan träningen var det en tjej här och kollade på min balklänning, nu får vi väl hoppas att hon bestämmer sig för att köpa den! Den var liiite stor över bysten, men om det finns någon lösning på det så kanske det blir av. Hon skulle kolla på några till, risken finns ju att en är perfekt.
 
sned bild på mig. Alla tiders!
 
 
Nu ska jag bara götta ner mig massor, har träningsvärk!

Träningsvärk

Jag har träningsvärk. Vi var igång igår alltså. Ska iväg och träna idag också, 2 timmar handboll står på schemat. Inte ätit onyttigt i helgen heller. Känner mig bannemej duktig trots att det bara gått typ 6 dagar :P

Snart ska förhoppningsvis en komma och kolla på min balklänning. Hade varit ganska skönt att få den såld. Lite extra klirr! Kanske kan spenderas på rätt saker, i Tyskland med andra ord ;)

Sitter i takfönstret och solar. Med tanke på att inte värmen riktigt är här kan man ju åtminstone få lite färg :D

Vintergolf.

Jag önskar att jag kunde döpa rubriken till "Vårgolf". Men det känns helt onaturligt att kalla det så, eftersom att jag frös som en liten chihuahua. Vi har varit väldigt nyttiga idag. Började morgonen med 1,5 timmar badminton, sen åkte vi till golfbanan och spelade en runda golf. Stenhårt i marken så slog nog dubbelt så långt som vanligt ungefär. Sen har vi druckit kaffe, UTAN något onyttigt till. Har ju infört godisförbud för mig själv, var lite svårt att motstå fredagsfikan på jobbet. Så funderar på att införa att jag får äta fredagsfika. Man ska inte ta bort allt gott här i livet.
 
Lilla jag på golfbanan idag, med mina nya jeans med! Glömt skriva att jag köpt tre par nya jeans och en ny blus. Behövde nya jeans efter all min cykling (Blivit sadelmärken i röven efter allt cyklande haha)
 
Efter all denna träning idag så sitter vi nu i soffan och myser! Vi ska snart laga kyckling till middag och sen får vi se vad som händer senare. Lugn helg. Vi tänkte dock boka in Tyskland över våra födelsedagar (27-28 april.) Lika bra, inför semestern liksom. Oh well, inget mer att skriva så PUSSHEJ

Dagen i ord ;)

Ja! Började med att försöka vara lite effektiv imorse. Det var mitt mål för dagen, för Igår var ingen effektiv dag alltså. Det "roliga" är att man kan gå för att prata med någon, som jag gjorde med Evelina igår. Jag skulle fråga något om projektet, men det slutade med att vi pratade i 30 minuter om allt! Vad kom det ifrån!? Skulle bara fråga EN grej. Tiden går så fort och det är möte efter möte. Ibland går det en hel dag och man känner att man inte gjort någonting. Men vissa dagar får man väl kompensera upp genom att vara supereffektiv. Idag har nästan varit en sådan dag! Jag hade hoppats på att hinna lite mer i mitt egna lilla projekt, men tyvärr har inte alla tid att hjälpa mig med att luska fram info hela tiden. Har iallafall bokat till möte på tisdag med en och försökt få tag på två andra, de som har störst chans att hjälpa mig! Får väl söka upp dem personligen och stå och knacka på deras dörr istället. Svårare att ignorera då ;)
 
Idag skulle jag också stå emot fredagsfika! Det gick ganska bra, det var småkakor. Det kan jag motstå faktiskt! :) Värre om det hade varit typ kladdkaka med grädde eller något annat mumsigt! Ska snart ut och springa en liten tur också. Bara för att det är fredag! :)
 
Fin solnedgång på Orust!

Fredag

Shit vad veckan har gått snabbt! Har fått mer att göra men tyvärr innebär det att jag måste tracka en massa personer för att hjälpa mig. Rätt jobbigt, jag föredrar att kunna hitta information och liknande själv! Men idag är det fredag då är inget jobbigt ;)

Har inga speciella planer för kvällen, ska väl mest ha det rätt gött. Trevlig helg! :)

Löpning

Träffade tjejerna och sprang! Vi sprang 6,5 kilometer, lätt och lagom ;) Har infört förbud mot onyttigheter också. Därför bra att starta det hela med träning. Sen dess har jag ätit mat och vi har legat i soffan. Rätt seg dag på jobbet idag, hoppas det kommer igång snart. Men då får jag väl det stressigt istället.. Hellre det nästan. Gillar att ha saker att göra, när man bara sitter känns det som att jag får pengar i onödan. Men vill ju inte gå hem heller för lönen behövs ju! :)

Kram

Mysig dag i solen

Träffade finaste Mirna, Jonna, Sandra och Sonia för att ta en fika i solen! Det var rätt knökat på uteserveringarna, men vi hamnade på Condeco. Rätt dyrt för något så halvkass, egentligen? S fick inte ens rätt sallad, det téet jag och Jonna ville ha var slut osv osv. Sa jag att det var dyrt med? Det är dyrt att fika, så nu vet ni. Men det var så mysigt så det hade varit värt alla pengar i världen. Mina tjejer är GULD!
 
FINA! + Mirna som är asfin.
 
Efter fikat gick vi till McDonalds, fråga mig inte varför. Men det var kalastrevligt! <3
 
Nu ska jag fortsätta laga middah!

Första dagen

Var lite nervös imorse, men inte ens i närheten så nervös som jag varit andra gånger som det har varit "första dagen". Fick gå runt och hälsa på alla igen, det var roligt och jag kände mig väldigt välkommen tillbaka! Fick ett eget kontor den här gången där jag ska sitta helt själv. Lär ju få mycket gjort, stort är det också! :)

Hade introduktionsmöte om vad jag ska syssla med halva tiden. En fuktbarriärsstudie på alla produkter. Verkar vara en tung uppgift, men det skall nog gå vägen med lite hjälp.. Imorgon får jag veta mer om vad som händer resten av halvan :) pratat exjobb lite också och jag hoppas kunna hitta något som intresserar mig. Kul att vara tillbaka iallafall och det kommer bli mycket arbete ensam, då jag har ett eget litet "projekt".

En bild på mitt fina kontor.

RSS 2.0