Murfff.

Är lite smått irriterad på att dom inte åtgärdat problemet vi har i köket än! Det har snart gått en vecka sen vi sa till. 5 dagar sen vi blev utan vatten i köket. Vi vet liksom inte när dom ska komma och fixa det trasiga röret. Hade varit skönt att veta att vi snart får vatten igen, eller om dom överhuvudtaget behöver riva upp i köket. Isåfall skulle de ju kunna erbjuda ett litet kök typ camping-pentry! Men nej, dom har inte ens sagt när dom ska komma igen. Galet..
 
Såhär såg det ut lite här å var i köket när dom lämnat. Fint :)
 
Här har dom tagit vår toalettborste och gjort skitig och sen lagt på golvet (?) Om dom nu ska ta våra grejer och förstöra det så släng det istället herregud.
 
Tyskland var galet också, satt framför de allra värsta på bussen. SÅ ODRÄGLIGA. De hade en liten son med sig (liten och liten, men han var väl ca 12) Först tyckte jag synd om honom som fick se sina föräldrar så fulla från klockan 07:30 på morgonen. Men sen såg jag att dom gav honom ALKOHOL? Jäkla barnmisshandel. Det är inte OK någonstans. Var skitsur resten av vägen haha.
 
 
Sen när han inte tyckte den var god så dom: men vafan drick den nu när vi öppnade den.
 
OK?
 
Nä nu är jag sur igen när allt kommer till ytan haha!
 
 
SKA UT OCH SPRINGA.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0