Klippte sim-kort.

Igår när jag hade hämtat telefonen så skulle jag bara klippa till simkortet så det passade. I iPhone 3 är ju simkortet stort och i fyran är det micro-storlek! Så jättekul. Jag tog en sax och klippte så det skulle passa men det fungerade ändå inte! så himla typiskt. Tror jag råkade klippa i "de viktiga delarna" så att säga :D Så nu ligger telefonen och bara irriterar mig i soffan typ "haha, du kan inte använda mig" säger den! Jooooooobbigt värre. Så hoppas att det nya kortet kommer imorgon, vill inte vänta längre ju.
 
 

Trött!

 
 
 
 
Var en tung dag på jobbet idag! Jobbade med en man som var ganska lat, skulle han gå på toa var han borta i 20 minuter, sen skulle han sitta i massagestolen i 20 minuter och där emellan gick han iväg till andra bord och tjötade istället för att jobba. Så jag var ensam typ halva tiden, vilket blir lite tyngre! "Vi" galgade 1399 plagg! :) Sedan igår hade jag och Victoria beswämt att vi skulle jobba ihop, så då blev det ännu mer snopet att jag fick jobba ihop med honom. Dom hade tagit in lite för många till galgningen så Victoria fick gå upp till LM istället och jag vara kvar där nere. Jag överlevde iallafall!
 
Teneriffaaaaaaaaa
 
Efter jobbet skulle jag skjutsa hem Victoria, men med mitt lokalsinne hamnade jag nästan hemma hos mig innan jag fick vända och köra den enda vägen jag kan som gör att jag hamnar på Nils Ericsson ;) haha. Så himla dåligt. Men skratta gjorde vi åtminstone. Nu har jag öppnat iphoneskal-paket och lite brev och ska ställa mig och laga kyckling till middag! Är dock helt slut i kroppen så får väl sätta mig ner ibland haha, man är fasen inte 20 längre.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

iPhone skal på posten

Jag satt i måndags och beställde hem lite skal till telefonen! Idag kom tre av dem åtminstone. Alltid lika kul med paket, oavsett om man vet vad det är eller inte! :D Är nöjd med skalen också, förutom det jag tänkte ge till mamma. Får se om det är snyggare på.Tråkigt att ge bort fula saker... oh well. Jag hade ju inte behövt ge något alls så det är väl OK ändå. Jag ska åka upp och hämta telefonen ikväll, ska bli skönt att få en smartphone igen. Man känner sig handikappad utan. Sorgligt.
 
MATEMATIK
 
Idag var det skola från 08:00- 15.00, imorgon blir det jobb igen. Dagarna går så fort! Jag hinner inte med. På fredag förmiddag innan begravningen får jag ta ikapp allt jag inte hunnit med denna veckan. Var helt slut igår efter en lång dag så jag orkade inte tänka mer. Kanske därför jag vaknade med huvudvärk, tänkt för mycket helt enkelt. Som träningsvärk när man tränar.
 
 

Huvudvärk!

Vaknade av att huvudet dunkade som bara den, jippie liksom! Vakna med huvudvärk är väl inte så himla härligt. Direkt ta två ipren, kaffe och äta en macka. Nu får vi hoppas det inte blir värre under föreläsningarna. Har ingen smartphone för tillfället heller, abstinensen är stor! Hur klarade man sig förut? Det kliar i fingrarna med en liten sony ericsson :P Förhoppningsvis kan jag hämta telefonen ikväll. Nu ska jag piffa mig en smula upp och dra iväg till skolan.
 
en hundra år gammal bild på mig och J! :) (Tre år gammal)

Huvudvärk!

Vaknade av att huvudet dunkade som bara den, jippie liksom! Vakna med huvudvärk är väl inte så himla härligt. Direkt ta två ipren, kaffe och äta en macka. Nu får vi hoppas det inte blir värre under föreläsningarna. Har ingen smartphone för tillfället heller, abstinensen är stor! Hur klarade man sig förut? Det kliar i fingrarna med en liten sony ericsson :P Förhoppningsvis kan jag hämta telefonen ikväll. Nu ska jag piffa mig en smula upp och dra iväg till skolan.
 
en hundra år gammal bild på mig och J! :) (Tre år gammal)

iPhone

Jag ska få en iPhone 4s, typ idag tror jag? ;D Hur som helst, jag tänkte därför sälja min gamla. Så jag tänkte att jag vill ju bara bli av med den och få typ en femhundring på köpet. Så jag slänger ut den på blocket för 500. Men efter att ha kollat runt lite såg jag att dom ligger på minst 1000 spänn och då är de låsta till en viss operatör o.s.v. så J tvingade mig att åtminstone ta 800 kronor för den. Jag tänkte att det ringer kanske någon stackare efter några dagar som trots allt vill ha den. Men efter en minut efter den ens kom upp, så hade det redan ringt en och det ringde två under vårt samtal. Sen fortsatte det så hela kvällen. Det ringde och smsades hela tiden. Så jag fick ta bort annonsen innan jag ens är säker på att jag får sålt den idag! Men den är ju lite småsliten på baksidan o.s.v. så jag tycker 800 är rätt rimligt. Fast nu får han ju inte direkt pruta på den, jag har ju någon köpare till den där ute ;)
 
Nu ska jag hoppa i bilen till jobbet! :) Sen ikväll ska jag och J på ett möte om investeringar, ja det ska vi faktiskt. ;D

Missuppfattat

Jag har verkligen förstått den här veckan fel. Först å främst var det övning i matten och inte föreläsning och på fredag trodde jag att jag hade föreläsningar på morgonen men nej det är från 13-17 och då ska jag på begravning. Så är "ledig" fredag. Med andra ord hinner jag plugga mycket mer än vad jag trodde innan. Ska skita i övningen å åka hem nu tänkte jag. Plugga hemma är jag ändå rätt bra på. :)

träningsvärk

Gud vad jag önskar att jag skojar nu men, jag kunde knappt ta mig ur sängen och ännu värre var att böja sig ner för att sätta sig ner i soffan. Jag har fett ont i röven! Alltså, det var en vänlig träning igår??! Tre veckors semester tog visst ut sin rätt. Dags att komma tillbaka till verkligheten.
 
 
Sitter och äter frukost nu, ska snart dra iväg till skolan. En biorefinery-föreläsning och en matte-föreläsning. Yay. Ha en fin måndag!

Fika och handboll.

När jag kom till mina föräldrar trodde jag att jag skulle vara den med mycket roligt att berätta. Men sen började min käre far med "Jag köpte en iPhone 5 till mamma igår," "Har jag sagt att vi har köpt en ny Mercedes till mamma?" "Har jag nämnt att jag beställt en Audi A7 sportback som kommer i mars?" Å så lät det hela fikan :P Det jag fick ur det hela är att pappa ger mig en iPhone 4s på onsdag iallafall! Något ska man ju ha.
 
Sen körde jag till handbollen, men visste verkligen inte att det skulle bli snökaos! Fick köra i 50 på motorvägen hela vägen hem. Pappa ringde hundra gånger och var orolig och Jonas ringde typ lika mycket. Dom litar nog inte på mig tror jag ;D haha. Oh well. Tre veckor utan träning och med mycket alkohol gör iallafall att jag inte tänker röra mig ur soffan idag!!
 
 
 

Bror

Igår fick jag reda på av en av mina bröders kompis (som jag också pratar med ibland,) att min bror har en flickvän i Japan! Vad hände där? Jag och R har alltid varit väldigt nära varandra och kunnat prata, men nu har vi inte hörts sen jul ungefär. Då nämnde han lite intresse för en tjej, men nu är de tydligen med varandra NON-stop! Det kändes lite jobbigt att få reda på det från någon annan än R faktiskt. Men jag är jätteglad för hans skull! Bara det inte blir några bebisar i Japan som jag kommer missa uppväxten av, så är allt OK ;) haha! Så nu är mitt "mission" att få tag i min käre bror så han får förklara sig själv, jag vägrar veta minst av alla.
 
En  bild från när vi var i Japan sist! :) Min förhoppning är att jag ska kunna åka i år igen, men vi får se.

Bu!

Handbollsträning

Jonas väckte mig genom att kasta en limpa bröd på mig i sängen. Gjorde ganska ont faktiskt, det var nog inget färskt bröd. Tur åtminstone att limpan inte varit fryst då hade jag kastat tillbaka den på honom! Han påpekade att jag skulle steka ägg till honom och göra kaffe men det slutade med att han gjorde det. Dock blev ägget inte alls som jag ville ha det, jag vill ha mitt ägg vändstek med lite salt och peppar bara. Han gjorde gulan helt lös och med salladskrydda på (?!) Börjar undra om han inte gjorde så bara för att han i framtiden ska få slippa göra frukost.
 
 
Vid 14:00 ska jag fika hos mor å  far. Mest för att lämna tillbaka lite saker jag lånat inför våra resor. De ska ju ut och resa den 9e feb! 14 dagar på Mauritius all inclusive. Låter jättetråkigt ;) Efter fikat ska jag låna bilen och skjutsa mig själv, Caroline, Madde och Matilda till handbollsträningen. Lite farligt att ha lagets alla fyra stjärnor i samma bil om det skulle hända något. ;) Självsäker.se
 
Såååååå nu ska jag plugga lite ortogonala projektioner av vektorer på linjer. YAY
 
 

Lördag.

Varit med Angelica i stan, vi tog en fika på Fröken Olsson. Måste säga att Fröken Olsson är riktigt dåligt. Pajen smakade välling och Angelica fick två hårsstrån i sin paj, så hon fick gå och byta den mot äpplekaka. Rätt otrevligt att sitta och dra ut hår ur sin paj. Hängde liksom vaniljsås från hårstrået, man blev jätte-gottesugen efter det! :) Så fikan var väl inte mycket att hänga i julgranen. Däremot fick vi tre timmar att gå på någonting som kändes som 2 timmar och 50 minuter. Nej men tiden gick väldigt fort och oj vad käftarna glappade på oss. Mysigt!
 
Sen gick jag och J en långpromenad och där gick käftarna också haha måste stretcha ansiktet. Resten av kvällen blir lugn, se en film eller något verkar det som. Imorgon ska jag på fika hos mina föräldrar och sedan träna handboll. Efter det är ju helgen slut och en tuff vecka väntar. Kommer vara nöjd med mig själv efter veckan tror jag bestämt.
 
 
Funderar på att färga håret mörkt igen, det går ju ur sjukt fort. Speciellt i solen, men såhär på vintern är det mörkt hår som gäller så får det blir slingor till våren. Som alltid ;D Påhittiga Therese slår till igen.

In till stora staden

Ska in till stan och träffa Angelica en sväng! Hon är ju inte i Göteborg så ofta så man får passa på så fort tid ges. Sen när jag kommer hem så måste det verkligen städas här alltså. herregud. Haha, ska ta tag i det. Blanda kul och lite allvar får man göra denna lördag.
 
 

åh så gott det hade varit ;D

Lång dag

Pubrundan igår var helt ok! :) Dock hade jag önskat att jag slapp åka hem så tidigt och kunde stanna längre. Men, ibland får man ta sitt förnuft till fånga och avsluta det roliga på topp! :) Sov alldeles jättedåligt inatt och är därför väldigt trött nu. Speciellt efter en lång dag innehållandes ENDAST matematik. Stannade till 16:00 i skolan och sysslade med programmering i MatLab. Nu är jag hemma och snart ska jag och J till affären och köpa hem lite fredagsmys! :)
 
 
Sen blir det bara en hemmakväll för oss. Var ju ute igår ;) Nästa vecka blir det fullt ös medvetslös! Skola måndag, onsdag fredag och jobb tisdag, torsdag. Heja mig.

SÅ SJUKT JÄTTEGLAD!!!! :D

Fick mail från Astra, jag blir alltid skitnervös när jag ser varifrån jag fått mail. Antingen om det är tentaresultat eller mail från någon man vill ha ett viktigt svar ifrån. Men denna gången var det jättepositivt! Chefen skrev att jag får vara där från den andra april till 30e augusti. Det är ju fem månader! Sjukt bra :D
 
 
Det innebär dock att jag är ledig i två och en halv vecka innan jag kan börja jobba.. Vilket ju inte gör mig så mycket faktiskt! Kanske ska dra till Japan då!? Nu börjar jag smida planer här...
 


Pluggtajm

Dags att sätta igång och plugga faktiskt... Måste ligga i fas första veckan, det är mitt mål för en gångs skull att göra detta!! Ikväll blir det pubrundan med mina fina vänner Sandra, Mirna och Jonna. Även om Jonna ska jobba så ska vi iallafall få träffa henne.
 
Haha hoppas ni inte ser ut så här i slutet av kvällen..
 
Sååå dags att sätta fart... . . . . . . TRÄKEMI i sju veckor. Fan borde läst på vad kursen handlade om innan jag valde den tror jag ;) haha. Vi ska åtminstone få åka till Norge med kursen på studiebesök på ett företag, det kan nog bli kul!

Lördag, tävlingsdagen!

Jonas orkade precis följa med, jag tvingade i honom två ipren på morgonen och hoppades på att han skulle orka åka med till golfbanan. Vi skulle spela golf del sur denna dag! Det var tävlingsdags. Efter frukost hoppade vi in i en taxi. Vi hade en galen taxichaufför som sa att jag inte var en "fin flicka" och därför bara fick vara på Teneriffa i en vecka annars skulle jag bli så brun så att andra killar ville ha mig hemma i Sverige? Jonas bara skakade på huvudet haha. Sen ville han även veta prisskillnader, t.ex. en pint öl på Teneriffa kostar ca 10-15 spänn och i Sverige kanske 60 kronor. Sen frågade han om varenda vara som går att hitta på Ullared typ.
 
 
Var rätt glad att få kliva ur taxin och sätta igång med golfen :D Vi värmde upp och sen betalade vi för att vara med i tävlingen. Vinnaren får åka till Öland och spela ving-finalen. Man kan vinna priser och första priset är en resa. Rätt nice, jag kom tvåa i den tävlingen 2010 och vann en driver, efter att ha vunnit på Gran Canaria det året.
 
Fint på Golf del Sur
 
Jag spelade väldigt bra denna rundan men banan var jättesvår! Det lutade hit och dit och det fanns ingen banguide på banan så man visste inte om det fanns vattenhinder eller bunkrar längre fram.
 
Vi spelade med ett jättetrevligt engelskt par från Southampton.
 
På prisutdelningen sen sa Love vår golfvärd att en före detta vinnare vann i år igen. Vem var det?? Jo TESSAN ;D Wop. Så jag fick gå fram och välja ett pris (valde lite golfgrejer) och sen frågade han om jag ville hålla ett tacktal.. Tackade vänligt nej till detta faktiskt. Jag är ju ingen talare.
 
På kvällen ville vi fira det lite, eller jag började fira det redan när vi kom hem vid lunchen och satt vid poolen, då blev det två cider vid poolen :) Sen på kvällen gick vi till samma restaurang som vi varit på två gånger tidigare. Som tack för att vi var där vår tredje gång fick vi en gratis fördrink, trevligt.
 
Jättefin bild på mig med drinken.
 
Tack och lov så var detta den godaste maten för veckan också. jag åt lax med vitvinsås och drack ett rioja rödvin som också var det bästa för veckan! TUR.
 
Sen var det dags att ta sig hemåt igen och nana kudden. Slutet på vår lilla resa! Kunde helt klart varit bättre om alla varit friska och krya. Men för egen del var resan väldigt bra!
 
 
 
 

Fredag, golfledigt.

Vi hade planerat att åka till stranden i Las Americas denna dag, men tyvärr var Jonas så dålig så han fick ligga hemma. Därför hängde jag ute på balkongen hela dagen med en bra bok!
 
Tråkigt att skriva om faktiskt ;D Hände liksom ingenting haha :)
 
 

Las Americas igen

På torsdagen var det dags att spela den banan som vi spelade första dagen. Kändes skönt att få spela den igen för den var väldigt fin! :)
 
Vi spelade med danskar denna dag, herregud vad svårt det språket är!! Men oftast gick det bra iallafall.
 
Sen när vi kom hem var vi stört hungriga och det fick bli en hamburgare på hotellet. :)
 
Dags att bada igen ;)
 
Gjorde iordning oss inför kvällen :)
 
Göttig mat.
 
 

GOLF Costa Adeje

Vi hade en ganska sen starttid denna förmiddag, 11.22 skulle vi gå ut. Så vi hann äta en lugn frukost och sedan åkte vi taxi till golfklubben. Jättefin bana! :) Vi köpte golfbil igen (J fortfarande sjuk.) Men denna gången var Ulf med till golfbanan och man får bara åka två i en golfbil. Så jag fick gå väldigt mycket denna dag, vilket jag var glad för!
 
Vi fick spela med ett äldre par från Lerum. De envisades med att kalla mig "Jessica" hela dagen och tillslut kunde jag inte säga emot så de fick kalla mig Jessica :)
 
Jag spelade väldigt bra.. Sänkte mig och har nu 18,5 i handikapp. Inte helt fel.
 
Uppvärmning
utslag
 
Fin utsikt.
 
Jonas mådde dåligt igen så vi gick och åt på en trevlig restaurang på kvällen och sen taxi hem för att nana! :)
 
 

AlaC

Igår var första skoldagen och jag är redan uppskrämd. Har mycket att lära mig innan jag är ikapp de andra som läst mer matte. Suttit med böckerna i högsta hugg idag! Lärt mig massor, aldrig pluggat såhär mycket redan andra dagen på en läsperiod. Känns rätt bra ändå, att hänga med från början.
 
Jag och Jonas har lyckats storhandla också. Annars har jag inte gjort så mycket idag, sprungit lite, pratat med min bror och pluggat. Min bror ska flytta hemifrån nästa fredag! Grattis Henrik, på tiden ;) haha. Vi ska såklart hjälpa honom så mycket vi kan den helgen och sen får vi se om man använder samma kläder en månad och bara köper hämtmat.. Only time will tell.
 
Nu ska jag se tv och gosa med min sjukling.. ;D
 
En av mina favoritbilder från Teneriffa :D
 
Godnatt.

Golfledig tisdag.

Vi vaknade av att vi hade fått sova ut ;) Vi gick ner och käkade frukostbuffe och sen var det dags att ta sig ner till havet för en dag av sol och bad! Vi gick ner till havet, låg och solade  / läste bok hela dagen. Hur skönt som helst. Vi åt sedan på en restaurang nere vid vattnet.
 
Min gos vid vattenbrynet
 
Me
 
Sen var jag tvungen att bada i poolen också. Den var inte uppvärmd så det tog ett tag innan man var i...
 
På kvällen blev J ännu sämre och vi fick äta på hotellet för han orkade inte ta sig längre.
 
Så det blev en kväll med mig själv och min bok! Medan Jonas sov läste jag ut en deckare på två dagar bara. Under resan hann jag läsa två böcker till = mycket ensamtid.
 

Golf Las Americas

Vi gick upp vid 06:30 och skulle iväg på en tidig golfrunda! :) Vi kom till Las Americas och solen hade ännu inte gått upp. Det var kolsvart! Vi hyrde en golfbil och ställde oss för att värma upp på driving rangen. När solen väl började gå upp gick det fort! Det blev ljust och vi fick gå med en 17-årig kille med 2 i handikapp! Galet. Jag spelade HELT ok för att vara första rundan mitt i vintern.
 
Utslag på Las Americas.
 
Riktigt fin utsikt!
 
Sen åt vi hamburgare och hängde vid Poolen fram till kvällen! :)
 
En kall en vid p-p-poolen.
 
Pina Colada på balkongen
 
Sen kom Uffe över innan vi skulle ut på kvällen!
 
jag fick min Tiramisu, fasen va gött det är!!

Första dagarna på Teneriffa

Snacka om att vi gick upp tidigt på söndagsmorgonen! Vi gick upp vid 03:50 och försökte äta frukost. Men något är väldigt svårt med att äta frukost på nätterna. Magen vill liksom inte, så det blev en kaffe! Sen åkte vi mot Landvetter med all vår packning, tre väskor och två golfbagar. TUNGT.
 
Flygresan gick bra och väl framme på Teneriffa tog bussen oss till vårt hotell Oasis Mango. Vi fick ett bra första intryck av hotellet och lägenheterna var stora.
 
Sovrummet
 

Badrummet.


En av sofforna i vardagsrummet, sen var det en soffa till, till vänster och en tv rakt fram.
 
KÖKET.
 
 
Så det var lägenheten det :)
 
Första dagen handlade vi mest, lite att dricka till kvällen, vatten och lite mat att ha med oss på golfbanan till nästkommande dag.
 
Jag hann också ta första doppet i pooolen.
 
:) Vi gick och la oss tidigt efter en trevlig middag.
 

Imorgon

Imorgon ska jag skriva om resan tänkte jag. Orkar inte efter en dag i skolan med bara matriser och diagonalisering (matte). Såååå, ska se top modell nu å även ta hand om min sjukling här hemma. Imorgon blir det nog farbror doktorn!



Så har vi landat.

Resan hem gick smidigt! Åkte 10:25 från hotellet imorse och kom hem 21:00 till lägenheten (då hade vi även hunnit handlat lite frukost till imorgon.) Dags för skola och verklighet imorgon, så otroligt otaggad som det går att bli faktiskt. Känner mig nästan nervös över hur otaggad jag är, ett enda stort "vill inte." Som en femåring i trotsåldern.. 
 
Vi har haft en OK resa. Trots sjukdomar. Jonas har varit sjuk hela veckan vilket har gjort att vi inte kunnat göra så mycket mer än att spela golf och vara på hotellet. Vi hade ju egentligen velat se vulkanen Teide o.s.v. Men, sånt är livet :) Jag är brun och spelade bra golf, vad mer kan jag begära ;)
 
 
 
 
 
 
 

Hem

Vill inte hem imorgon!! Men måste.
Vann golftävling här idag. Wiie

Påväg!

Då var vi i bilen mot Landvetter! :) Längesen jag gick upp så tidigt men när man har något att se fram emot går det betydligt lättare. Packat ner allt man kan behöva och lite till, mycket mer än till Egypten plus min golfbag. ;)

Nu ska vi ha en bra vecka på Teneriffa, sen blir det blogginlägg om hur jag spelade golf i världsklass osv ;)

Ha det gött, haj!

Nässpray

Jag har nog lyckats smitta Jonas med min härliga förkylning / bihålesmärta. Därför fick jag springa iväg till apoteket och diskuterade med apotekaren rätt länge om vad jag skulle köpa. Det finns nässpray med salt, nässpray med kortison och vanlig nezeril, otrivin och jag vet inte allt. Jag köpte en med kortison och en vanlig nezeril. Hutlösa priser tycker jag nog. Så jag tröstade mig med julmust och pringels. ;D
 
Jag har även slängt igång några tvättar för vi ska ju ha rena kläder med oss på resan tänkte jag. Vi skulle ha tränat golf idag, men Jonas är sjuk så vi får sitta hemma och ladda istället. Hoppas verkligen han kan hänga med på golfrundorna, kul att ta en taxi ensam och fixa allt på banan och sen gå själv under fem timmar haha! Nej tack.. Därför önskar vi honom krya på sig och jag ska se till att han sitter BLICKSTILLA hela dagen. Inte en fena får han röra.
 
 
 
Dags att slänga in en tvätt till! Nu blir det ljusa färger. INTRESSANT.

Smink

Det finns flera anledningar till varför jag gillar smink. Mest är det för att jag gillar känslan av att känna mig fräsch och snygg. Vem skulle inte göra det? Vissa dagar är det såklart skönare att gå omkring lätt och ledigt, kunna klia sig i ögonen och inte bry sig så mycket. Men allt som oftast vill jag kunna känna mig trygg i hur jag ser ut, vilket jag kanske även borde träna på att göra utan smink. Jag ogillar inte hur jag ser ut naturligt heller, verkligen inte. Vissa dagar känner man ju sig snyggare än andra med eller utan spackel. Sen tycker jag det är roligt med olika sminkningar och även hur man kan förändra sitt utseende från dag till dag, hur stor skillnad det kan bli!
 
Fick mitt paket med smink idag som jag redan nämnt, så fort jag fick det ville jag ju såklart testa. Köpte en grym eyeliner som man sätter på med pensel. Sen köpte jag en bra borste också, min förra var jättestor så det var svårt att kontrollera resultatet.




 
 
Såhär blev det, nöjd! På läpparna har jag bara lypsyl så det är väl inget revolutionerande direkt ;)
 

Har precis hjälpt Jonas att bära upp ett parkettgolv.. Herreeegud va tungt och vi fick gå typ 10 gånger. Men nu är det gjort och vi har ett fint nytt parkettgolv till stugan som vi gör iordning! :) Väldigt kul. Längtar till våren så att vi kan börja inreda!  Nu tar vi helg tycker jag.. Trevlig helg!
 

Fått paket, skickat paket

Post-killen ringde vid halv två och sa att han var påväg till mig, YAY! Så när han kom fick jag mitt paket vid dörren, smidigt... Jag SLET upp paketet och kollade igenom allt. Fotade lite också såklart. (Tur att ingen såg mig, pinsamt om någon vet att man skall uppdatera instagram liksom.) ;)
 
Direkt efter jag fått mitt paket gick jag till posten och skulle skicka ett paket. Svårt det där med vad paket väger, vad det ska kosta, vilken storlek jag ville ha på mitt vadderade kuvert. Hon tyckte jag skulle ta ett stort kuvert, då det bara kostade 4 kronor mer. Jag fick lita på henne då såklart och valde det stora paketet. Alla nöjda, allting gott.. Tre frimärken senare så är det nu på VÄG. Ska nog skicka paket oftare, det var ju skoj!
 
Lite bilder på vad jag köpte! En foundation bl.a. eyeliner, 2 mascara, läppglans, puder, en ögonfransböjare, borstar och eh eh nåt mer? ÖGONBRYNS-kit också ja.
 
Så nu ska lille tess dricka kaffe och känna att det är fredag. Fan skulle ju handlat när jag var på Vallhamra... Attans, kul att glömma. Vill jag ut i snön igen är den stora frågan? MJAA kanske.

Dunkande huvudvärk

Jag har aldrig fattat hur man kan vakna av att huvudet bultar, alltså jag vaknade liksom av att jag hade ont? Jag vägrar vara förkyld/slapp nu! Jag har redan suttit "stilla" (ok, mer stilla än vanligt) i minst två veckor. Sjuk träningsvärk i vaderna idag med, jobbigt att jobba. HAHA. Jonas retade mig som vanligt när jag var trött igår "Åh, har tess jobbat åtta timmar som alla andra människor." Men det är skillnad på jobb och jobb faktiskt. Dels är det en sak att komma till ett nytt ställe och lära sig alla moment där, träffa nytt folk, nya lokaler, nya tider o.s.v. Bara det gör en trött. Sen är det väldigt stor skillnad på kontorsjobb och på ett jobb där man inte ens får sätta sig ner, sätter man sig ner får man skäll och att man borde jobba snabbare. Sist men inte minst så är det även en annan sak då man inte stått upp mer än typ två timmar/per dag på två veckor att sen stå upp i åtta timmar. SÅ nu vet ni att jag inte är jätteklen jag hade mina anledningar ;)
 
Min fina pojkvän hade köpt tre små mattor när jag kom hem igår från stan.. En är lila och inte svart som det ser ut som på bilden. Jag tycker det blev helt ok! (Ja våra bästa år är på på tv:n)
 
Nu ska jag snart göra mig redo att ge mig ut i snöstormen! ;) Ett ärende under dagen. Sen kommer också FedEx-killen och lämnar ett paket. Ska bara ringa honom & kolla var han befinner sig. SUPERTREVLIG när man ringer, sådana ska dom vara. Ha världens bästa fredag.

Jobbet

Gick upp alldeles för tidigt för att må bra, drack en snabb kaffe och TACK och lov att Jonas lånade mig bilen. Jag åkte mot jobbet och hade GPS, såklart! Men den visade fel. Jag fick smått panik där jag körde och tillslut bestämde jag mig för att köra in till kanten och googla det, men när jag svängde in så stod jag PRECIS utanför jobbet haha! Tur man har, så jag körde in där. Såg helt vilsen ut utanför kontoret och fick sedan hjälp av en man där. Han visade mig hur jag skulle stämpla in och sedan var det bara att leta upp någon som kunde visa mig var jag skulle. Under dagen har jag packat en himla massa choklad! Snickers, Twix, bounty o.s.v. Även byggt displayer och inte vilat en sekund. Så nu har jag sjukt ont i benen, typ växtvärk smärta.
 
Guuud vad jag gillar dig!
 
Efter jobbet åkte jag hem, bytte om och åkte igen. Åkte in till stan för att träffa Mirna och Sandra! Vi lekte bland annat med färgpennor inne på "Akan" Akademibokhandeln ;) Skoj!
 
 
 

Surprise

Igår efter att jag hade promenerat till Allum, satt jag hemma och var jätteuttråkad. Så när pappa ringde frågade han "Hur är det?" Så svarade jag "jag är sååå uttråkad." Så vad han än skulle fråga efter det så hade jag ju ingen anledning till varför jag inte skulle kunna.. Men han frågade iallafall om jag ville hänga med på en bio med dem, vi skulle gå på "En oväntad vänskap" på Draken. Jag hängde glatt med, det ångrar jag verkligen inte idag heller! VILKEN bra film! Skratta väldigt mycket, den var väldigt lättsam.. Samtidigt som den berörde ett känsligt ämne. SE DEN! :) Efteråt ville jag väl mest hem, men pappa tyckte att vi skulle dra och käka på Hereford beefstouw. Vilket jag också är nöjd med att jag hängde med på!
 
 
Först och främst beställde vi salladsbordet, godaste salladen jag någonsin ätit utan överdrift. Hade kunnat ta bara sallad hela kvällen och ändå gå därifrån helnöjd.
 
Godaste förrätten, löjrom med tillbehör för 170 kr men stört värt. Sååååååå bra :) Smakade även på pappas sniglar, har inte hunnit lära mig att verkligen uppskatta sniglar än. Men jag försöker!
 
Till huvudrätt tog jag oxryggbiff 180 g. Tog detta med pommes och vitlökssmör. Åh du möra köttbit <3
 
Jag drack päroncider till, egentligen ska man väl typ dricka rött vin eller något men... skitsamma :D
 Blev en helt oväntad onsdag.. Pappa träffade en del han kände, alla frågade "Jaha vad firar ni då?" För dem firade en killes 40:årsdag. Då sa pappa nej det är ju onsdag så Sjömagasinet är stängt så vi fick ta Hereford. Tänk om det vore så väl, att man fick äta så fint varje dag. (Då hade man väl inte uppskattat det dock.)

Jobb.

Ska jobba idag! På Frode.. Nervös ja lite! :) Mest om jag kommer hitta dit med bilen dock..
 
HÖRS

Golfhandske

Det var blött ute! Sådant regn som kommer från alla håll och man blir blöt på några sekunder. Men, jag gick hela vägen till Allum och tillbaka. Det tog ca 1:50 timmar med hämtandet av handsken inräknat.
 
(Det var rea på min handske! 69 spänn, den brukar kosta 129. :)  )
 
Tog bilder på mig själv förut som jag alltid gör när jag är uttråkad.
 
Nu blir det styrketräning för hela slanten.

Flätor

Sov med inbakade flätor inatt! Vet inte varför jag gör det, för jag tycker alltid att håret blir fult när jag tar ut flätorna haha! Lär sig aldrig liksom. Hur som helst, jag vill ju gå till allum idag.. Bra att få motion och hämta golfhandsken samtidigt, men måste det verkligen regna? IIihhh, får se om jag går.
 
 

Uttråkad

Nej, inget jobb idag heller.. Jag är väldigt dålig på att inte ha en massa saker att göra på dagarna. Andra jobbar ju! :) Men jag får väl promenera till Allum eller något, städa här hemma, styrketräna och ha hemmaspa typ. Blir ju desto mysigare när J kommer hem! Vi hade en bra dag igår. Han var i och för sig glad redan innan han kom hem, för att han hade köpt nya golfklubbor. Han tog hand om dom som om de vore bebisar typ. ;D
 
Avslutningsfikat på Astra Tech. Josefines grymma tårta är den med hallonen, min marängtårta är den med kiwi och Patrik hade köpt almondy ;)
 
Igår "oroade" vi oss för att vi har lite för tidiga starttider på golfen på Teneriffa. Vi har nämligen beställt frukost på hotellet och det öppnar först 07:30. Så vi kollade upp våra golftider och på måndagen spelar vi redan 08:12, man vill ju helst vara där minst 30 minuter innan (vi brukar vara en timma innan för att värma upp och liknande.) Men resten av dagarna spelar vi runt 8:40 så frukosten ska vi nog hinna med alla dagar utan en. Annars hade vi nog funderat på att avboka frukosten och köpa hem istället. Man kan få rätt mycket frukost i butik för 900 svenska riksdaler. Oh well, slutet gott allting gott.
 
 
Dags att göra något vettigt!

Paket

Nu håller två paket på att skickas till mig, wooop :D Om inte sminket kommer fram denna gången blir jag så sjukt irriterad så jag mailar dem och ber dem ge tillbaka allt som tagits från mig och sedan säger att dom kan köra upp något :) Lugnt och fint. Det Jonas beställer kommer alltid fram, konstigt att jag själv haft två saker som inte kommit fram. Plus att vi fått våra grannars post vid flera tillfällen, det är faktiskt inte jättesvårt att läsa på brevlådorna vilka namn som står. Jag klarade ju det! Väldigt bra brevbärare vi har, eller inte.
 
Jag med en pina colada i Thailand. Vi fick inte en enda pina colada i Egypten (Som är vår favoritdrink, detta kan Mirna intyga då hon sett vårt barskåp...) Det ska vi ta igen på Teneriffa!! :D
 
På tal om ingenting så har jag redan börjat packa! Jag tänker lägga ner lite fler varma kläder denna gången, det var ju faktiskt lite kyligt på kvällarna i Egypten. Man vill väl inte erkänna för sig själv att det ju faktiskt kan vara lite kallt! Men jag ska vara bra på att packa rätt denna gången. Jag köpte ju en parfym (som jag bara älskar) på flyget till Egypten. Boss La Femme, vill aldrig att den skall ta slut så den packar jag inte med mig! Det får åka med en Mariah Carey parfym jag fick av Yvonne. Den luktar gott men inte lika UNDERBART som Boss, för den luktar så gott så man inte vill använda den. Snacka om dilemma.
 

Sprang

Jag gick ut och "sprang" idag! Vet inte om jag kan kalla det för att springa, men jogga var det definitivt. Det blev bara tre km, så det är väl inget att skryta med men jag är fortfarande snuvig. ;D Imorgon blir det lite styrka och sen blir det fem km på torsdag. Ska hinna springa två gånger till innan Teneriffa tänkte jag, sen blir det ju fyra stycken fem timmars golfrundor där vilket faktiskt är bra träning! :)
 
Vi ska förstora upp en bild på oss och ha i vardagsrummet, jag gillar denna! Men vi ska vänta till efter vår nästa resa innan vi bestämmer oss för vilken. Finns två från Thailand jag gillar lite extra också.
 
Här är en av dom! :) Får se om vi hittar några fina platser på golfbanorna på Teneriffa. Jag har ju redan förstorat upp en på Jonas från Gran Canaria där han spelar golf, kanske blir ett bra komplement till den! :)
 
Idag har jag lyckats höra av mig till chefen där jag ska göra min andra "praktikperiod." Han svarade idag och det  var ett positivt besked. Dock kunde han inte lova att jag får jobba sju månader sträck, men oavsett så verkar det bra! Ska söka några sommarjobb, just in case för augusti månad. Har ju räknat med sju månaders lön liksom. Blir bra detta.
 
Nu väntar jag hem Jonas! IMORGON VILL JAG JOBBA, vem hör mina böner?

Godmorgon! :)

Nu vet jag varför jag inte har vaknat av väckarklockan... Jag hade den inställd på "ingen ringsignal" haha! Så himla bra är jag ibland. Idag vaknade jag vid 8:30 och ba MEN THERESE sluta sova så himla länge. Sen fick jag min uppenbarelse och gick in och ändrade inställningarna. Snacka om att den fungerade sen.
 
Innan vi åkte till Egypten kände jag mig inte alls fin utan smink, vit i ansiktet och allmänt vintertrött. Det är en väldigt stor skillnad med lite solbränna i ansiktet. Därför längtar jag också till Teneriffa nu när jag flått bort mycket av det. :D Fem dagar kvar.
 
Efter en kopp kaffe, en äggmacka och lite våra bästa år ska jag sen kolla lite om jag kan läsa in lite på matematik-kursen. Efter som att båda kurserna jag valt går parallellt så kommer jag missa väldigt mycket. Jag har ändå inget att göra just nu så kan lika gärna starta lite. Inget jobb idag heller alltså! Skulle tackat ja igår om jag bara hade kommit på det där med väckarklockan tidigare ;D
 
 

Kurslitteratur

Jag letade igenom mina böcker här hemma, samlat på sig en del under åren. Jag är i och för sig lite konfunderad då jag är rätt säker på att jag borde ha fler böcker, kanske är några hos mina föräldrar? Hur som helst, jag vill sälja. Men när jag väl kollar igenom böckerna vill jag behålla dom! Vet inte varför, men vissa böcker gillar jag verkligen. Andra har jag inte ens öppnat i stort sett men vill ändå behålla, varför är det så? Samma sak om man ska rensa ur garderoben, man behåller kläder man inte använt på år och dar i tron om att man "kanske en dag kommer sakna dem." Nej, sälj skiten! ;) Ska spara två böcker åtminstone, de jag gillar bäst!
 


Trevlig kväll! :)

1 timmas promenad

Vad välbehövligt det var att promenera lite! :) En timme lyckades jag med innan jag faktiskt blev lite trött. Feber i 7 dagar och innan det alkohol i 7 dagar sätter nog sina spår på mina träningsresultat ;) Men det var skönt att få röra lite på sig. Imorse skype:ade jag med Linda också. Vi har alltid problem när vi skall skypea, men tillslut lyckas jag lösa det och då fungerar det ju faktiskt bra. Men hur svårt kan det vara? :D Under samtalet kom jag väl mest bara fram till att jag saknar henne, men att hon verkar ha det så bra så jag inte ens kan med att önska hem henne...
 
Kaffe, väldigt gott.
 
I torsdags unnade jag och Jonas oss en sådan här, en favorit helt klart! Vaniljkesella, bär och digestive.
 
Nu ska jag se något dåligt på tv. HOPPAS JAG FÅR JOBBA IMORGON. Sjukt tråkigt hemma.

God förmiddag

Jag vill ju jobba denna veckan, men då kan det vara ganska smart att vara vaken när man får erbjudande om ett pass! Jag fick ett sms vid 06:00 imorse, klockan ringde 07:50 men jag vaknade inte av någonting. Drömde en dröm just under denna tiden faktiskt. Drömde att Jonna och jag var i Egypten men att jag hade skrivit in mig i ett annat namn och fick tillslut betala hotellet för två vistelser av någon konstig anledning.. Ja, drömmar är väl inte alltid logiska. Men om jag ska dra lärdom av detta så får jag väl försöka vakna vid 06 för att vänta och se om jag får något sms om jobb. Sen somna om isåfall. :)
 
Nu kaffe! Sen ska jag gå en långpromenad, måste röra mig. Två veckor stilla, måste vara något slags rekord. Duracell måste ladda i två veckor sen smäääller det. ;D

Ost och kex

Mor och far hade varit och handlat i en ostbutik i malmö! Idag när vi kom och hälsade på fick vi smaka på ostar och kex som de hade köpt. Hur gott som helst var det! Jag åt mig mätt på detta dock.. Vi har lagat middag men ingen av oss är hungriga än, så maten får stå på spisen sålänge. Min bror hade ju varit i Japan, mina föräldrar varit i Malmö, Tyskland och Helsingborg medan jag och Jonas varit i Egypten.. Så alla ville berätta om deras resa! Vi hade en del att prata om med andra ord. Vi drack kaffe och mumsade ost under tiden. Sen var det dags att bege sig hemåt igen.
 
Jag har fått tillbaka min feber (ja jag borde vila) så jag sitter i soffan nu med praliner och tycker ÄNNU mer synd om mig själv än innan. Jag vill verkligen jobba i veckan (om jag får några pass) så jag måste bli frisk nu. Om jag får bihåleinflammation vet jag inte heller om det är så bra att flyga? Blir väl ett rätt stort tryck där uppe.. Ska googla mig fram om det skulle bli aktuellt, dumt att oroa sig i onödan :)
 
 
 
Hoppas ni mår bättre än vad jag gör denna söndag.

Klippa hår

Klippte precis Jonas! Hans hår växer ju sjukt snabbt?! Klippte honom innan julbordet för några veckor sen. Jag blev nöjd denna gången! Förra gången klippte jag hur fult som helst. Så det var inte jättesvårt att slå den klippningen direkt! Hade kunnat sätta en potta på huvudet på honom och klippt runt och det skulle blivit bättre än då ;) (inte direkt.) Egentligen måste jag också klippa mig, men har ingen lust att lägga pengar på det. Vill bara klippa det rakt av. Det kan ju omöjligt behöva kosta typ 200 spänn. Hade gjort det själv om jag hade haft ögon i nacken liksom.
 
mitt mästerverk! Ska skola om till frisör tänkte jag.
 
Nu ska vi åka och handla! Fem ipren senare och jag är PÅ TOPP.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRÖTT

Vaknade med den där jäkla värken över ögonbrynen, kan inte ens böja mig fram lite innan det gör ont som in I BÄNKEN. Varit sjuk en vecka nu, 7 dagar. Så roligt är det hemma hos Larsson/Hermansson. Jag måste nog lära mig att vila när jag är sjuk. Så fort jag varit hemma någon dag med feber så blir jag så sjukt rastlös, spritter i benen och tro det eller ej men mina ben börjar göra saker utan min hjärnas tillåtelse! Ibland åker benen till Allum och shoppar eller så åker dom ut till Hisingen och tränar golf :S Vilket denna gång resulterat i att mina bihålor vill leka att de är i Hiroshima och ska spränga min hjärna.
 
 
Så nu får jag väl ÄNNU en dag inta raklångt-soffläge. Ska storhandla och träffa mina föräldrar med, tror inte dom tycker det är jobbigt om jag är sjuk. Borde inte smitta efter 7 dagar? Eller vem vet. Kanske lämnar de med huvudvärk av andra anledningar dock, ibland är jag ju lite högljudd.
 

Make-up

Som tröst för att jag inte hittat något på rean, så beställde jag smink från ELF! Men, mitt förra paket kom aldrig fram. Så om det inte kommer fram nu blir det ingen mer shopping  därifrån.. ÄVEN om det är mitt favoritsmink. -.- Beställde för typ 300 kronor, kommer det inte fram nu kommer jag ha betalat de en massa pengar & inte fått några produkter, då är det inte så billigt längre! :)
 
Jag har ont i bihålorna! Därav min "huvudvärk över vänstra ögonbryn," skulle böja mig fram och ta på mig skorna... Trodde jag skulle svimma, AJ. Inte haft ont i bihålorna innan, kul upplevelse :)
Så jag har tagit några ipren, varit å handlat lite tröstgodis och nu ska vi se på golftävlingen som började igår inatt. Tänkte vara frisk imorgon, tänkte träna. Ju längre jag skjuter upp mitt projekt "att komma i lika bra form som i somras" desto längre tid kommer det ta att hitta tillbaka. Nu tror jag att det skulle gå att fixa på typ 4 veckor..Men godis är gott och jag har feber. Så hejdå tankar om att vara nyttig och hej tankar om att jag förtjänar att sitta här.
 
 
Imorgon är det söndag, sista dagen innan Jonas börjar jobba. Dock jobbar han ju bara en vecka, sen åker vi ju ;) Inte så jobbigt att ta oss igenom. Imorgon ska vi alltså storhandla och fika hos mina föräldrar. Badminton blir det om jag är frisk.
 
Önskar man kunde beställa produkter på internet och få det samma dag!! Kanske någon gång i framtiden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dålig på shopping

Nu har vi varit och kollat in "mellantids-rean" på olika ställen, inte köpt någonting! Idag skulle vi köpa golfhandske på stadium och en lampa på biltema, vi kom hem med fyra böcker istället. Dock beställde jag hem en golfhandske, ille ha en speciell så det var lika bra :) Det har varit jobbigt att vara iväg, då jag har en sån sjuk huvudvärk idag. Har ont i vänster "hjärnhalva," sjukt irriterande!
 
Så nu ser vi på hockeyn och drack precis kaffe Kenya från gevalia. MUMMA. Ska inte lämna soffan mer nu, jäkla förkylning. Inte har jag något roligt att berätta heller faktiskt. Kan väl dra den om gäddan, men skippar det...
 
 
Hoppas på att få jobba i veckan, får ingen lön i januari.. Tänk om jag inte får någon i februari heller :P Då kan vi nästan glömma att resa till Japan i sommar/höst. Men jag ska tjöta mig till nåt pass, helst på KappAhl. För visst är det jobbigt att komma till ett nytt ställe, där man inte varit tidigare? Jag blir alltid nervös och känner mig obekväm. På KappAhl kan jag alla moment, där kan jag lära upp andra.. Det föredrar jag. Men jag har helt klart blivit bättre på att inte bli riktigt lika nervös när jag kommer till nya ställen, detta med hjälp av jobbet på Tranpenad. Jag trodde jag skulle spy första gången jag skulle till Astra Tech och jobba som maskiningenjör, samma sak var det första dagen på KappAhl. Men sen dess har jag varit på Schenker, Ullevi, Astra igen som labtekniker.. Tro det eller ej, men jag har överlevt varje gång! :)
 
Så nu ska jag bota min huvudvärk med sprit och horor! (Eller ipren, får se vad jag känner för)
 
Kramis.

Backaplan

Goooodförmiddag! :)
 
 
Vaknade 08:30, då hade J redan gått upp. Här får man inte sova länge inte. Vi satt uppe rätt länge igår och skulle kolla lite på första golftävlingen för året, men den avbröts av storm. Så vi hann väl inte se så mycket. Men dagarna blir ju åtminstone långa om man är uppe sent och går upp tidigt! Idag hade vi egentligen tänkt gå på bio men det fanns inga bra platser kvar till The Hobbit. Så vi får väl skjuta upp det till i februari typ när vi kommit hem från Teneriffa. Istället ska vi idag till Backaplan, vi skall köpa golfhandskar på stadium, kolla in lite rea igen (kommer inte hitta något idag heller) och så skall vi till biltema. Bra plan! Sen ikväll vet jag inte vad det blir istället för bio, tråkigt när man hade tänkt ut något bra...
 
Vi tog 353 bilder i Egypten :P Tänk vad många bilder som är helt oanvändbara för att man ser helt GALEN ut på dom :D Här blundar jag, men ser väl rätt nöjd ut ändå.

Jag letar efter en bra bok att läsa på Teneriffa, tips om vad jag borde köpa?

Mellandagsrea

Vi svängde förbi Allum idag, tänkte kolla in rean! Dock har jag svårt att shoppa med Jonas, då jag får för mig att han tycker att det är tråkigt och att det inte är samma sak som att shoppa med en kompis. Han skulle ju aldrig få för sig att rota fram plagg och säga "THERESE KOLLA SICKEN SNYGG ;)" Så jag hittade ingenting. Men vi växlade pengar till Teneriffa iallafall, fick något gjort.
 
 
Snart ska vi iväg och träna golf. Första dagen jag är feberfri på hela veckan nu, känns skönt. Skall inte stressa såklart, men man är bra trött på soffan nu! Vi ska åka till Lerjedalen och slå lite bollar. Måste vara i någorlunda form när vi åker, inte så roligt att gå fyra golfrundor och spela som en kratta. Oh well, det är väl dagens sysslor! Allum, golf, matlagning och sen fredagslugn.
 
 
 
Min bror kommer hem från Japan idag också! Runt 19-tiden skall han komma hem, får planera in en kaffe så man kan få reda på hur dom haft det :D

Dags att åka hem!

Snacka om att vi gick upp tidigt! Allt för att hinna lägga ut handdukar vid poolen. Vi käkade frukost två gånger under morgonen, för planet skulle inte avgå förrän 15:15 och däremellan skulle vi inte få mat. Vi hängde vid poolen från 8-11, sen hem, duscha, packa klart och bege oss hemåt.
 
På flygplatsen fick vi hänga rätt länge, vi gick runt i alla affärer och tillslut tröttnade vi så vi gick och tryckte i oss burger king. Jag blev så JÄKLA mätt. Efter hamburgaren gick vi till gaten för att hoppa på planet hem. Resan gick  bra men jag fick ju feber och somnade. Så det hjälpte väl en del.
 
Vi landade i Sverige, hämtade våra väskor, sa hejdå till Anders och Linda.. Körde hem på nyårskvällen och letade efter en öppen affär. Vi hade ingen mat hemma.. Men vi hittade inget öppet, så vi fick snällt åka hem och rota i frysen. Jonas slängde ihop en köttfärssås, jättegott faktiskt! Sen såg vi på tv tills vi somnade i soffan. Spännande nyår i år med andra ord.
 
 
 
Vi somnade ju innan tolvslaget, så nästa nyår får nog bli liiiite mer storslaget ;) Om våra planer håller sig, firas den i Thailand eller vietnam nästa år beroende på var vi befinner oss just då. * HOPPAS *

Sista heldagen.

På söndagen unnade vi oss lite sovmorgon, det blev trots allt sent på lördagskvällen. Vi sov till 8:30 och gick sedan till frukosten. Vi hängde vid havet, snorklade (såg till att få så mycket sol som möjligt.) Utnyttjade all-inclusive till MAX gjorde vi också.
 
Efter lunch vilade vi lite innan vi gick ut för att ta några drinkar med Anders och Linda. Alla vi skulle på italiensk restaurang denna dag. Vi hade inga förhoppningar då allt annat varit ganska så dåligt. Vi fick vänta rätt länge på vårt bord, när vi väl satt oss fick vi vänta 20 minuter på att bara få menyn. Vi valde varsin förrätt, en pizza till huvudrätt och en äppelpaj till efterrätt. Maten var helt OK! Vi uppskattade väl allt annat än buffén i detta läget. Efter middagen var det en kobra-show. Ormarna måste varit halvdöda alltså.. Men det var rätt roligt att ha sett.
 
Pizzan vi åt.
 
En jätteäcklig stor orm.
 
Johanna Horny uppträdde också på hotellet ;D
 
Min fina pärla :)
 
 
 

6:e dagen

Började dagen som vanligt, frukost, havet, lunch, drink... HAHA. Sen låg vi och vilade på rummet och vid 16:00-tiden, då knackade det på dörren. Vi hade spelat en hel del spratt på Anders och Linda under veckan. Lämnat brev som var från resebolaget om att restaurangen de skulle på på kvällen tyvärr var stängd och att de skulle boka om, vi lämnade även blommor till dem som vi skrev var från de äldre gamla paret vi umgicks med, vi möblerade om hos dem (A och L låste inte sin balkongdörr), de skickade tillbaka brev och grejer till oss. Vi hade rätt roligt åt allt det där faktiskt.. Men på kvällen i lördags knackade dem på och frågade om vi skulle hänga med in till Hurghada. Vi hade inte tänkt åka dit alls under resan, för vi var inte sugna på att åka livsfarlig taxi (som alla sade) och bli indragna i affärer inne i stan. Men vi valde att hänga med, dom skulle shoppa, träffa en kompis och käka middag. Vi tog en taxi in till Hurghada och bad Ali Ahmed Mahmoud (som han hette) att köra försiktigt, allt gick bra på vägen in. Sen shoppade vi, jag och Jonas köpte varsin Ralph Lauren piké för 50 svenska spänn! Sicket fynd. Sen mötte vi upp Anders och Lindas kompis Anders Fox, en trollkarl. Vi käkade på Café del Mare och sen gick vi till en pub och drack I.D, en 10%-ig alkoläsk. Fox trollade för oss, sjukt duktig!
 
 
Haha!
 
Folk inne i Hurghada.
 
På vägen hem åkte vi med VÄRLDENS GALNASTE taxichaufför. Han skrek Zouma i telefon hundra gånger och körde helt otroligt snabbt. Vi bad honom sakta ner flera gånger men han lyssnade inte. Så när vi blev avsläppta var det med en lättnadens suck. Mina knän darrade när vi skulle gå omkring på köpcentrat, som vi kom till runt 01:00 på natten och efter lite shopping åkte vi till hotellet för att sova gott.
 
Efter en spännande dag, med lite av varje inblandat så var vi rätt nöjda med resan ändå.
 
 
 

 

5:e dagen.

Vaknade vid 8:30 faktiskt :O "sovmorgon" på ledigheten. Åt frukost, låg vid stranden. Testade hotellets snorkling, den var riktigt bra faktiskt! Ett rev gick långt ut i vattnet och man såg riktigt mycket vackert. Det blev en hel del snorklande denna dag. Sedan gick vi upp, käkade lunch och sedan tog vi en kaffe i solen. Direkt efter kaffet tänkte vi att det nog fick bli lite drinkar. Det blev rom cola (som varje dag) men jag vågade mig på att testa lite olika. Mai Tai, daquirin, tequila sunrise o.s.v. Daquirin var bäst faktiskt.
 
YUM! :D Daquirin var detta.
 
På kvällen hängde vi med Anders, Linda, Janne Whisky och hans fru. Det var en trevlig kväll helt enkelt.
 
Fina på stranden.
 
Jonas tyckte det var kul att få solparasollet att se ut som en stor hatt ;D
 
PUSSSSSS :)
 

FIFA

När Jonas köpte ett x-box så ifrågasatte jag verkligen ifall vi skulle använda det. Men vi har suttit väldigt många timmar framför x-boxet. Speciellt härligt är det, när man nu har över 38-graders feber... (Det är mycket för mig!) Vi har precis spelat i ungefär en timme och ska väl inte göra så många knop idag. Det är riktigt tråkigt att vara ledig och sjuk samtidigt. Nästa vecka hoppas jag på att vara frisk och jag hoppas även att få jobba några dagar. 
 
Ska köpa lite nya golfgrejer inför Teneriffa också. I övrigt skall jag nog inte ha med mig så mycket kläder/liknande, man använder inte ens allt man tar med sig. Det tog inte många dagar innan man märkte det i Egypten. Jag använde väl hälften av det jag hade med mig och man har ju sina favoriter. :) Kommer bli mycket packning med golfbag, golfskor, bollar, peggar och allt som hör till. Sedan ska vanliga träningskläder, shorts, linnen, jeans och någon tjocktröja med.. Ja ni hör ju själva, jag får börja imorgon redan!
 
Misslyckad bild som Jonas tog, jättefint ;)
 
Nu ska jag bara lägga mig i soffan och inte göra ett käft.

Allergisk mot Sverige

Jag tror bestämt att jag inte tål Sverige! Innan vi åkte var jag förkyld i över en vecka.. Så fort planet nådde gränsen över Sverige så fick jag feber! Hela dagen igår låg jag däckad, idag var vi dock iväg och tränade lite golf men då tog jag ipren. Nu när den slutat verka så har jag feber igen. Jippieyay! Så trött på att vara förkyld. Ska väl vara glad att jag mådde toooppen i Egypten dock och antagligen hinner bli frisk innan tenneriffa. Men är rätt så jättesugen på att träna bort all all-inclusive-mat ;)
 
Haha helt plötsligt ställer bartendern fram en vodka-flaska till oss klockan tio på morgonen, tackar vi för.

4e dagen Rotana Coral Beach Hotell.

Vaknade rätt tidigt igen, frukost, havet.. Så såg förmiddagarna ofta ut! Vi hade inte en suck att få plats vid poolen. Folk dricksade pool-personalen att lägga ut handdukar åt dem, så man fick gå upp vid 7 å lägga en handduk om man skulle ha en plats vid poolen. Det hände inte så mycket denna dag, vi köpte tre påsar chips och såg en film efter maten, mysigt!
 
Drinken var fin först med olika lager och färger. Men vi blandade den tyvärr innan kortet togs.
 
kaffestund, som varje dag.
 
Sååå nu vet ni vad som hände fjärde dagen =)
 
 

3:e dagen Rotana Coral Beach Hotell

Vi gick upp vid 06:00 denna dag! Vi skulle hinna med mycket innan bussen kom och hämtade oss 07:30 för att ta oss ut på snorkelutflykt. Klockan 07 när frukosten öppnade var det verkligen inte mycket människor i gång på hotellet. Kändes rätt skönt att äta frukost ensamma. Efter frukost kom solresor och plockade upp oss och vi åkte vidare mot sju andra hotell för att  hämta upp folk. Sedan vid marinan fick vi prova upp simfötter och snorklar. (Jag och Jonas hade med oss egna.) Sen hoppade vi på båten ut mot äventyret! Det var en väldigt blåsig dag men vattnet verkade till en början ganska lugnt. Men efter ca 40 minuters båtfärd började det gunga REJÄLT. Båten vändes nästan på högkant av de stora vågorna och en tjej ramlade av sätet. Jonas började bli riktigt åksjuk och han fick ligga i mitt knä under hela färden. Några spydde ut över relingen och det var väl inget trevligt direkt. Jag mår TACK OCH LOV inte dåligt av sådant, men detta var faktiskt i värsta laget. Lite rädd hann man bli. Båten fick lägga om rutten lite så vi kunde ta oss ut till en ö sålänge för att sola och bada, medan havet lugnade ner sig. Vi var på Giftun Island i ungefär en timma och fyrtio minuter. Jag hade inte solkräm på mig då det var lite molnigt då och då och vi satt inne i båten i övrigt. Jag trodde inte jag skulle kunna bränna mig med andra ord. Men tji fick jag!! Väl tillbaka på båten efter sol/bad/snorkling på ön så käkade vi lunch på båten. Riktigt mysigt och jag och Jonas satt ute på soldäcket och käkade glass. Då kan man säga att vi trivdes rejält!
 
Mys på vår dag!
 
 
Efter lunch var det dags för första snorkelstoppet :) Vi fick simma med en guide som visade oss vad vi skulle titta efter, bland annat hitta Nemo - clown fisk! Muränor och piccolo-fiskar. Det var fint att snorkla runt i Hurghada. Desto kallare var det när vi skulle upp ur vattnet och sätta oss blöta på båten igen. Det var inte lika varmt som jag minns det i Thailand när vi var på snorkelutflykt ;D Sen körde vi vidare mot andra snorkelstoppet. Efter allt snorklande satt vi och kollade på solnedgången och var rätt nöjda med att vi varit tillsammans så länge och att dagen trots allt blev bra efter allt vinglande på båten under morgonen.
 
Båååten.
 
Solnedgången från båten :)
 
Riktigt fint ute på vattnet :) Man skulle ha så blått vatten i Sweeeden.
 
Vi kom tillbaka till hotellet vid 19-tiden, käkade middag, drack några drinkar i baren och sedan la vi oss! Man blir riktigt trött av hav och sol en hel dag.

2:a dagen rotana coral beach hotell

Vi gick upp tidigt på tisdagen, allt för att hinna med så mycket sol som möjligt! Vi gick till frukostrestaurangen och tyvärr var frukosten en besvikelse.. Jag som älskar frukost!! Det fanns stekta ägg, yoghurt och mackor som jag kunde hålla mig till. Men jag hade hoppats på färsk frukt, bacon, grönsaker, omeletter o.s.v. Allting kändes väldigt anpassat till ryssarna och tyskarna.
 
Vi hoppade studsmatta och gungade på eftermiddagen.
 
Efter frukosten tog vi oss ner till hotellets privata strand, det var väldigt blåsigt på stranden men de hade satt upp vindskydd vid alla solstolar, vilket behövdes. Vi solade till 14:00 ungefär. Däremellan hade vi hunnit hämta massor av cola/sprite/drinkar i baren ;D Vi gick upp för att äta lunch, lika bra att skriva redan nu att maten var allmänt väldigt dålig! Denna middagen fick vi grillad kyckling som det bara vällde ur blod från och den var inte alls tillagad. Väldigt dåligt för ett 4-stjärnigt hotell! Vi gjorde inte så mycket andra dagen, vi gick omkring och kollade in hotellområdet, vi åt, drack drinkar, solade, badade.. Vi gick även och la oss tidigt för dagen efter skulle vi på snorkelutflykt. Vi valde att hitta på något extra roligt för det var vår 6-årsdag i onsdags! 6 år ihop var värt att fira lite extra tyckte vi.
 
 
 

Första dagen i Hurghada

Vi landade efter en 4,35 timmar lång flygresa på Hurghada Airport :) Det kändes riktigt skönt att mötas av solens strålar. Det första som slog mig var hur mycket sand det finns i Egypten. Redan innan resan hade vi hört att man skulle behöva dricksa allt och alla där nere, det märkte vi efter fem minuter på Egyptisk mark. Jag behövde gå på damernas, men det fick jag inte om jag inte betalade mig in (vi hade inga småmynt) så jag fick snällt hålla mig till vi nådde hotellet. Väl där tog en man våra väskor och vi fick sätta oss i en golfbil. En man körde oss till vårt rum och följde med in för att visa precis hur allting fungerar, tro det eller ej men jag kan också öppna en dörr och vet hur man sätter på en kran. Men han gjorde allt för sina dricks. Sedan efter fem minuter knackade en annan man på, som hade kört dit vårt bagage. Jonas öppnade dörren och skulle ta väskorna men det fick han då inte, utan mannen skulle köra in väskorna mitt i rummet och även han visa oss runt lite. Sen gick han inte förrän han fått sin dricks. Det blev en dyr första dag! Redan vid incheckningen hade vi träffat ett par som hette Anders och Linda. Vi var hungriga efter en lång dag så vi tänkte gå till baren för att få något litet att äta, så såg vi att dom var på väg dit redan. Vi möttes där och tog en (varm) rom och cola. Sen bjöd käre Anders på whiskey på deras hotellrum. Både jag och Jonas satt och låtsades tycka om whiskey och tackade snällt ja till en skvätt till...
 
Utanför hotellet! :) Vit tjej.
 
Vi har aldrig träffat några andra  resande personer som vi blivit vänner med under våra resor, så detta var trevligt! Vi gick och åt i restaurangen och drinkarna fortsatte välla in, farligt med gratis! Efter middagen satte vi oss i baren och tjötade, det var svårt att förstå Anders många gånger då han är från Värmland.. Linda översatte dock snällt många gånger. De hade kört från Värmland klockan 01:00 på natten innan planet gick 08:00 i Göteborg, så efter en lång dag var det dags att nana kudden!
 

 
Jag har gått och blivit jätteförkyld idag, var bara frisk veckan i Egypten.. Tur det dock! Men usch vad det är tråkigt att vara förkyld när man är ledig. Jag har orkat med att storhandla med min kärlek dock. Sen har vi bara suttit i soffan och slöat. Spelat spel och städat lite. - Mindre kul dag, hoppas på bättring imorgon.
RSS 2.0