Uttråkad

Nej, inget jobb idag heller.. Jag är väldigt dålig på att inte ha en massa saker att göra på dagarna. Andra jobbar ju! :) Men jag får väl promenera till Allum eller något, städa här hemma, styrketräna och ha hemmaspa typ. Blir ju desto mysigare när J kommer hem! Vi hade en bra dag igår. Han var i och för sig glad redan innan han kom hem, för att han hade köpt nya golfklubbor. Han tog hand om dom som om de vore bebisar typ. ;D
 
Avslutningsfikat på Astra Tech. Josefines grymma tårta är den med hallonen, min marängtårta är den med kiwi och Patrik hade köpt almondy ;)
 
Igår "oroade" vi oss för att vi har lite för tidiga starttider på golfen på Teneriffa. Vi har nämligen beställt frukost på hotellet och det öppnar först 07:30. Så vi kollade upp våra golftider och på måndagen spelar vi redan 08:12, man vill ju helst vara där minst 30 minuter innan (vi brukar vara en timma innan för att värma upp och liknande.) Men resten av dagarna spelar vi runt 8:40 så frukosten ska vi nog hinna med alla dagar utan en. Annars hade vi nog funderat på att avboka frukosten och köpa hem istället. Man kan få rätt mycket frukost i butik för 900 svenska riksdaler. Oh well, slutet gott allting gott.
 
 
Dags att göra något vettigt!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0