Tentor

Igår hade jag min första tenta för denna veckan! Borde ha gått vägen... Direkt efteråt åkte jag till Astra Tech för informationsmöte, vilket innebar att typ sitta still å lyssna i två timmar. Sen fick jag äntligen åka hem efter en låång dag så det var riktigt skönt. Men idag är det plugg som gäller igen! Separationsteknik är tentan som gäller på lördag, tack å lov har jag planer efteråt så att det åtminstone blir lite roligt den dagen och innan jag börjar jobba på måndag! :)


Igår var första gången jag använde min Xlash så vi får väl se om det blir några ögonfransar eller om dom grundlurar mgi ;)

Shoppoholic!

Förra veckan gick jag vild på shopping, inte kläder dock det sparar jag till denna alternativt nästa vecka :) Men jag har köpt en tandblekningspenna, ögonfransnäring och massor av smink, eller massor men åtminstone 12 olika produkter. Gäller å testa sig fram, så resonerar jag ;) Jag har inte testat ögonfransnäringen eller något smink än! Men tandblekningen har jag påbörjat, börjar väl inte synas än på några dagar kanske? Ingen aning men kul är det att använda okända kemikalier på sin egen kropp och speciellt i munnen haha!



Synd bara att man inte får den perfekta tandraden!


Jag hade inte tackat nej till kritvita tänder, långa ögonfransar och en illusion av perfekt hy ;) Så det så! Imorgon är det dags för första tentan, så idag är det REPETITION som gäller för hela slanten, tänkte sätta mig i solen vid elva-tiden med min bok. Får unna sig lite en vacker dag som denna!


I helgen var vi på landet, det var mys! Jobbade mycket i växthuset och gjorde iordning på tomten, sen på söndagen kom J:s bror och brorsbarn och hälsade på. Vi hade sett fram jättemycket mot att leka med barnen men tyvärr hade dom råkat ge lilltjejen sömntablett istället för allergitablett så hon blev ju helt dålig! Men tack och lov var det ingen fara hon vart bara lite berusad i några timmar.. Sen åkte vi och spelade golf på torslanda GK! Jag fick 44 poäng och spelade min bästa runda någonsin! Fantastiskt roligt att nästan slå Jonas med antal slag (Det har aldrig hänt innan)

Så nu är det dags att återgå, återkommer med ögonfransar och tand- update längre fram :P Ögonen kanske växer igen eller något vem vet! :)

Kaka och löpning




Vi bakade ju kaka häromdagen, å så här såg den ut! God! :) Igår skaffade jag Funbeat för att registrera mina träningsrundor, så jag sprang 5,3 km igår på 28 minuter, vilket väl var ok för att inte har sprungit på länge men jag vill ner under fem minuter per km igen! För att sen klara det i 2,1 mil nästa år KANSKE. Blivit pepp nu sen varvet var men det lär ju dö ut ;) Ändå ett år kvar. Vi får se...

Röbrik

Jag hade ju tappat bort mitt busskort och hade väl kanske inte min bästa dag då just detta hände, vilket involverade Tanum och smsbiljetter, regnande och allmänt jobbiga situationer! MEN, tvättade igår. Körde tre tvättar och i den nästa sista hittade jag vadå? Om inte BUSSKORTET!




Jo då, så att eh.... Där låg det! Fungerar nog inte men ska lätt testa det in till skolan idag, är lite skevt och man kan inte läsa vad som står på kvittot tyvärr! :D Tur att det går ut snart, ska ändå köpa ett som går ut till Mölndal och Partille så att jag dels får åka hela vägen hem och hela vägen till jobbet, är ju en förutsättning ;D

Förutom att tvätta kläder och spela golf igår så  var vi ute hos Jonas kusiner och käkade god middag! Grillad lax med en toppengod sallad till och barbequesås :) Efterätt blev det en brownie med rabarberkompott och grädde, orkade dock inte äta upp hela min bit men den var supergod så jag övervägde det åtmionstone ;) Men magont tackar jag nej till nu för tiden, det kan ju vara skoj ibland å så men.. NÄ :)

Idag blir det bara ett semenarium i skolan om värmeväxlare, SKOJ!? Å sen ska jag plugga vidare, PLUGG PLUGG PLUGG allt som händer här hemma!

5 km

Med tanke på att varje vakna minut (bortsett från typ ganska många :P) spenderas på plugg just nu så gäller det också att röra på sig lite. Så jag gick ut och sprang fem kilometer och var väl inte jättenöjd med tiden men det är inte det som betyder något just nu! Sen dess har jag bara pluggat faktiskt, gör mest gamla tentor i kursen strömning och energiteknik och sen tänkte jag börja med repetition av Separationstekniken från och med måndag. Bra å ha lite struktur i det hela för att jag ska faktiskt klara tentorna har jag bestämt! Direkt efter den första tentan (tisdag den 22e) ska jag på miniutbildning på Astra Tech inför sommarjobbet. Dock kommer jag bli lite sen, tentan slutar typ när mötet börjar.. Men det löser sig alla gånger!! :)


Häromdagen bakade vi Amaretto chokladkaka och gjorde hemmagjord pizza, allt på samma dag! inte undra på att det är viktigt att gå ut och springa några kilometer om dagen om man ska kunna upprätthålla den livsstilen ;)

Reeegn!?

Tur att jag rengjorde fönstrena häromdagen iallafall så att man kan se hur mycket det regnar ute utan problem! Sen är jag väl någorlunda bitter idag då jag har tappat bort mitt busskort!? Inte långt kvar på det dock, men fick ändå betala sms-biljett till skolan och när jag skrev GV, så tyckte min telefon att TV var mer rätt, därför har jag endast fått åka i TANUMS kommun denna dag! Herregud. Dyrt med ju. Men för å vara en god medmänniska så betalade jag Göteborg iallfall på vägen hem och då ville inte busschauffören se mitt sms, men jag tvingade honom!!


Sminkning av Annica Gerber i Onsala :) (http://www.annicagerber.com/)

Jag har inte fått mitt kontrakt inför sommarjobbet, relativt oroväckande faktiskt. Men dom har ju lovat mig jobb så det borde ju inte vara något problem. skulle dock vilja veta om jag ska gå på informationsmöte den 22e och vilken tid det är isåfall och om jag börjar åtta eller sju den 28e!? Massa frågor som jag inte orkar ringa och fråga om, IGEN ;) haha, jäkla tjöta tänker dom säkert.

Det enda jag gör på dagarna nu är åtminstone PLUGG, plugg, plugg å lite plugg. Så hej svejs

Mys!

RSS 2.0