Skåneland!

Med tanke på att det går så otroligt, läs fruktansvärt dåligt med restrese-letandet så har vi nog bestämt att det blir skåne i nästa vecka, först tänkte vi åka ner till Skyrup å bo på wärdshuset där och spela golf. Sen blir det nog helsingborg någon natt och sen antagligen Isaberg och deras stugcamping! Vi får se. Lösa planer som sagt. Men jag ska ha gjort roliga saker innan denna semester är slut, bara två veckor ledigt ju på en hel sommar! :) Även om skola ibland kan anses som ledigt ;D



Imorgon ska vi hälsa på en av Jonas arbetskamrater och hans sambo, sen kolla  på Gothia cup. Det blir nog super!

Semester

I fredags var det en vääääldigt lugn dag på jobbet, vi fikade tre gånger tror jag. Inte alls många som var kvar och inte heller mycket att göra :) Men det var mysigt! Direkt efter jobbet åkte jag och Jonas upp till Orust, vi har ju semester nu! Planerna är väldigt lösa dock, bland annat vill vi ner till skåne å spela golf å bo på hotell här och där... I övrigt ville vi ju gärna ta en sista minuten, men det går ju på 10 000 kronor utan att blinka för en vecka med mat och allt inräknat, liiite saftigt med tanke på att vi vill resa långt till vintern. Så det blir nog att åka runt i Sverige och hitta på diverse saker. :)



Förhoppningsvis blir det ju Smögen med tjejorna till helgen! :) Lönen kommer ju på fredag med så det är ju bra timing!

I torsdag hade vi lite after work, käkade gott och drack gott! Sen cyklade jag hem och självklart började det ösregna precis i sekunden när jag satte mig på cykeln, tack och lov så är jag väldigt enveten och tog mig hem på en kanontid ;) haha. Oh well, nu blir det golf i Ale.

Önskemål

Fick ett önskemål från den personen som läser min blogg om att skriva lite mer i den ;) Så kanske är dags för en uppdatering. Jobbar ju nu mest hela tiden men en del roligt händer det väl också... Imorgon ska jag träffa mina fina tjejor för en fika, ett miniknytkalas! :) Jag ska ha med mig frukter av olika slag, ännu inte bestämt exakt vilka.


En bild från när jag Jonas och Christer spelade golf i lite oväder :)


Bilden blev upp å ner å jag orkar inte ändra! Men ögonfransarna har väl blivit lite längre sen jag började med xlash. Tur att jag har en "före" bild & så..

På torsdag blir det lite after work och sen är det ju faktiskt semester!! :) Två veckor blir det. Fick även förlängt på jobbet två veckor extra så slutar 31:a augusti, tre dagar innan skolan börjar igen. FULLT UPP :)
RSS 2.0