Dags att åka hem!

Snacka om att vi gick upp tidigt! Allt för att hinna lägga ut handdukar vid poolen. Vi käkade frukost två gånger under morgonen, för planet skulle inte avgå förrän 15:15 och däremellan skulle vi inte få mat. Vi hängde vid poolen från 8-11, sen hem, duscha, packa klart och bege oss hemåt.
 
På flygplatsen fick vi hänga rätt länge, vi gick runt i alla affärer och tillslut tröttnade vi så vi gick och tryckte i oss burger king. Jag blev så JÄKLA mätt. Efter hamburgaren gick vi till gaten för att hoppa på planet hem. Resan gick  bra men jag fick ju feber och somnade. Så det hjälpte väl en del.
 
Vi landade i Sverige, hämtade våra väskor, sa hejdå till Anders och Linda.. Körde hem på nyårskvällen och letade efter en öppen affär. Vi hade ingen mat hemma.. Men vi hittade inget öppet, så vi fick snällt åka hem och rota i frysen. Jonas slängde ihop en köttfärssås, jättegott faktiskt! Sen såg vi på tv tills vi somnade i soffan. Spännande nyår i år med andra ord.
 
 
 
Vi somnade ju innan tolvslaget, så nästa nyår får nog bli liiiite mer storslaget ;) Om våra planer håller sig, firas den i Thailand eller vietnam nästa år beroende på var vi befinner oss just då. * HOPPAS *


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0