Korrosion

Idag står korrosion på plugg-schemat. Redan läst en del idag. Men ska såklart fortsätta, imorgon är sista dagen jag skall plugga och då är det bara snabb repetition som gäller för denna kursen. Tenta på tisdag 14:00! Ska bli skönt att få den avklarad oavsett resultat.
 
 
 
Igår var vi som tidigare skrivet på liseberg. Jonas gick fram till center-hjulet och satsade en femma och vann en 1:a-vinst på första försöket. Jättebra.. ;D Så sen behövde vi inte spela mer. Vi skulle egentligen ha ätit på restaurang, vi gick runt på alla matställen som finns på liseberg. Tyrolen, järnvägsrestaurangen, wärdshuset, Applåd.. Men allt var fullsmockat! Herregud vad mycket folk det var överallt igår. Så vi gick vidare mot Taras och vino pasta tre o.s.v. men NEJ fullt överallt! Så efter att ha promenerat runt hela stan och till och med kollat in på Scandic hotell för att hitta mat så fick vi åka hem. Det slutade med att vi köpte Thaimat en trappa ner här hemma, smidigt.. Men inte lika mysigt!
 
 
Står i valet och kvalet i om jag skall träna idag eller inte, mår bättre.. Men vill inte må sämre igen. Dock måste jag träna. Herregud vad vi har käkat i helgen! Får suga på den karamellen lite.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0